folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Dağlıca’Da Çatışma 7 Asker Şehit

Dağlıca’Da Çatışma 7 Asker Şehit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:
    -----------------------------

ya sikerim hep aynı terhane..

şehitleri veriyorsun sonra 3-5 uçak kaldırıyosun o gün bütün haberler orayı bombaladık burayı bombaladık diyor.

3 gün geçmeden gündemin amına konularak yine millete unututuruluyor (millette hazır zaten amk unutuyor) oldu ve bitti.

kimsenin sikinde olmuyor artık olay. Kimse hatırlamıyor çünkü. Yarrak yarrak 3-5 açıklama yapıyorlar. Cenaze törenlerini gösteriyorlar sonrasında haberlerde bile göremiyorsun..

Göstertmiyorlar..

Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum amk.

Oturtmuşlar bi senaryoya.. şehit mi var. uygula prosedürü. 

Sikerim ya.. Ülkesini askerini vatandaşını bu kadar sikine takmayıp kendini düşünen kendi cebine bakan bu yöneticiler olduktan sonra bizden bi sikim olmaz.

aynen. Bu başta kim olursa olsun değişmiyorki. Kökten bir değişiklik lazım. Askeriyede vs. komple değişiklik lazım. Ve en önemlisi: Dışa bağımlı olmamak lazım. Ki bu da imkansız. Sonuçta pkk kendisi birşeyler yapmıyor,başka ülkelerin desteğiyle birşeyler başarıyor. Biri çıkıp pkkyı bitirecek hamle yapsa o ülkelerin işine gelmeyeceğinden türkiyeye ambargo koyarlar. 2 aya ülke aç kalır dışarıyla irtibat kesilince . Mecburiyet var.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

ershn bunu yazdı:

AbdullahAzad bunu yazdı:

kimyasal silah kullanarak katliam yapmanın gerekliliğini bir kez daha ortaya çıkaran saldırı. hep söyledim hala söylüyorum, bu soysuzların ilacı kimyasal silahtır. bırak konvansiyonel silahları, kullan kimyasalı! hadi bunu yapamıyorsun diyelim, yak bütün ormanları, araziyi dümdüz et. getir ohal'i, koy gece dışarı çıkma yasağını. kan kustur piçlere. insan olana insanlık yapılır

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    ecevit kıbrısı aldı babalar gibi ambargoyu yedik ama bunun g.t yemez oyle abiye karsı geimek olmaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:

Allah rahmet eylesin.

Ancak şehit verilmiş sizin derdiniz onlara rahmet dilemek değil ilk yazdığınız hükümeti suçlamak oluyor neyin derdindesiniz? Sanki terör 8 yılda ortaya çıkmış gibi saçma sapan düşünmekten aciz yorumlar atmaktaki amacınız nedir ya?

Şehitler üzerinden siyaset yapmak en tiksindiğim şey ama saçma sapan yorumlara cevap olaraktan yazıyorum. 

Alında biraz okuyun.

Chp teröristleri partisinde barındırıyor siz hala hükümet demeye devam edin. 

eskiden olsa anlardımda şuanda genelkurmay baskalığının tüm kontrolü hükümettedir. illerdeki valilerde sivil başkomutan gibi birşeydir. operasyon kararlarına askeriye degil siviller karar veriyor.. bu sayedede bunun vebali hükümetindir.. bunun partiyle bimem neyle alakası yoktur. bu ülkeyi hükümet yönetiyorsa önlemini alacaktır. birşeyleri koruma içgüdüsüne giripte partileri ön plana sürüyorsun. partilerdeki eski pkklar gibi dolu dolu heryerde var pkk destekleyen vatandas.. bi sonuca ulaşabiliyormuyuz... bunun tek cözümünde hükümetten gelecegini biliyorsun ama bi bok yapılmıyor. adam yurtdışına çıktı hemen saldırı demekki bomboş bir ülkeymişiz bomboşşş.. aslında yöneten falan da yok galiba...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:

Allah rahmet eylesin.

Ancak şehit verilmiş sizin derdiniz onlara rahmet dilemek değil ilk yazdığınız hükümeti suçlamak oluyor neyin derdindesiniz? Sanki terör 8 yılda ortaya çıkmış gibi saçma sapan düşünmekten aciz yorumlar atmaktaki amacınız nedir ya?

Şehitler üzerinden siyaset yapmak en tiksindiğim şey ama saçma sapan yorumlara cevap olaraktan yazıyorum. 

Alında biraz okuyun.

Chp teröristleri partisinde barındırıyor siz hala hükümet demeye devam edin. 

istatistiklere bakarsak teror akp hukumetiyle beraber tekrar tirmanisa gecmis.

ha birde benim pkk ile gorustugumu ispatlamayan serefsizdir diyip sonra oslo'daki pkk gorusmesi icin mit elamanini oraya ben gonderdım bir sey yapacaksan bana yap diye savciya seslenen tayyip degil miydi?

hic bir sey bilmiyon haci. sen git rat cart curt ugras.

ha chp'yede sokayim akp'yede sokayim.

yeter lan artik!

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bir haber sitesindeki yorum.

http://www.habervaktim.com/haber/turk-yildizlari-nefes-kesti-247798.html

2012-06-19 15:48:48
    Artisliği severiz biz
    TSK mız teröristi yakalayamaz,çatışma mahalline yarım saatte f16 kaldıramaz ama şov yapmayı herkesten iyi becerir.şu kepazelikle gurur duyanlar ne tür bi alçaktır merak ediyorum.bugun kaç şehit verdik haberiniz var mı soytarılar.

Manidar buldum paylaşayım dedim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

imlegend bunu yazdı:

Bir haber sitesindeki yorum.

http://www.habervaktim.com/haber/turk-yildizlari-nefes-kesti-247798.html

2012-06-19 15:48:48
    Artisliği severiz biz
    TSK mız teröristi yakalayamaz,çatışma mahalline yarım saatte f16 kaldıramaz ama şov yapmayı herkesten iyi becerir.şu kepazelikle gurur duyanlar ne tür bi alçaktır merak ediyorum.bugun kaç şehit verdik haberiniz var mı soytarılar.

Manidar buldum paylaşayım dedim.

habervaktim olmasi yeterli zaten. zikimize takmiyoruz.

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Anlamıyorum arkadaş.. 

Diyorlar ki TSK ' nın şu kadar askeri gücü var. İsrail gelsin mına koruz tükürükle boğarız falan. Nerde bizim gücümüz bunu anlamıyorum mesela.

Taburun başına diktiğin komutan neden pkk destekçisi çıkar bunu anlamıyorum

Vur emri,neden karşı taraf ateş etmediği sürece verilmez anlamıyorum..

Biri de cıkıp demiyo ki; Günlerce tepemizde tatbikat yapan f16 lar bu saldırılar sırasında neler yapıyolar. Ya da bu adamlar böyle durumlarda savaşmıcaksa niye tatbikat yaptırıp bi sürü maddi külfete sokuyosun ülkeyi. Amk böyle işin ben ya. 

Edit : heronları siktir et nerde lan bizim Anka'larımız ? Hani üretmiştik insansız hava aracını o nerde? Beyler yıllardır böyle ya şu adamın anlattığı olay taa hangi yıllara dayanıyo amk yaa.. Haklı. Yıllarca naptık abi ya?

http://www.youtube.com/watch?v=vZ7N23HeIsk

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

rhodostethia bunu yazdı:

Anlamıyorum arkadaş.. 

Diyorlar ki TSK ' nın şu kadar askeri gücü var. İsrail gelsin mına koruz tükürükle boğarız falan. Nerde bizim gücümüz bunu anlamıyorum mesela.

Taburun başına diktiğin komutan neden pkk destekçisi çıkar bunu anlamıyorum

Vur emri,neden karşı taraf ateş etmediği sürece verilmez anlamıyorum..

Biri de cıkıp demiyo ki; Günlerce tepemizde tatbikat yapan f16 lar bu saldırılar sırasında neler yapıyolar. Ya da bu adamlar böyle durumlarda savaşmıcaksa niye tatbikat yaptırıp bi sürü maddi külfete sokuyosun ülkeyi. Amk böyle işin ben ya. 

Edit : heronları siktir et nerde lan bizim Anka'larımız ? Hani üretmiştik insansız hava aracını o nerde? Beyler yıllardır böyle ya şu adamın anlattığı olay taa hangi yıllara dayanıyo amk yaa.. Haklı. Yıllarca naptık abi ya?

http://www.youtube.com/watch?v=vZ7N23HeIsk

Katılmakla beraber bir noktayı düzeltmek istiyorum.

Artık vur emri beklemelerine gerek yok eskiden te genelkurmaya kadar soruluyordu buda 3-4 saat sonra anca ateş edebilmeleri demekti.

Bunu kaldırdı hükümet.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Onu biliyorum.. ortalama 2 saat süren bu vur emri olayı 15. dk ya düşürüdül. Düşürüldü de.. değşen bişey yok.. askerden gelen arkadaslarm söylüyo yaa..  adamları gecerken görüyoruz ama komutan  ateş etmeyi nbırakın gecsin diyomuş bu nedir amk

Toplam Hit: 12862 Toplam Mesaj: 102