folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Deniz Gezmiş ?



Deniz Gezmiş ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2007
    Erkek

    dengesiz bunu yazdı:
    -----------------------------
    batıl  bi davanın  davasından donmeyen bi adamı kahraman falan asla diil
    -----------------------------
    batil bir dava dedigin TAM BAGIMSIZ TURKIYE aynen Atamizin soyledigi gibi

    Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. Mustafa Kemal Atatürk
    ALIBABA kardesim ben kimseye fikirlerimi empoze etmeye calismiyorum benim nerelerde beslendigim hakkinda beni tanimadan fikir yurutme ve one surdugun iddialar arkasinda dur. Haklisin bir eylemi gerceklestiren kisi o eylemi gerceklestirdikten sonra gonul rahatligi ile ben yaptim ama bana yapmami soyleyen bu adam diye vicdanini rahatlatabilir. o senin dedigini tetikciler yapiyor ben vurdum ama emir aldim diyerek.
    Celal Talabani denen adamin Mr. Bush bir kahramandir ulkemize demokrasiyi getirmistir dedigi gibi
    keske o banka eylemi simdi yapilmis olsa dedirttin vallahi, nede olsa simdi Turkiyede tum bankalar yabancilarin ellerinde ayrica bankalarin soyulmasindan sonra banka kusura bakmayin biz soyulduk paralariniz calindi bunlari sizden tazmin edecegiz demiyor mudilerine sigorta denen bir sey var.
    Anlayamadigim birsey var ben mi Atamizi yanlis biliyorum hicbiriniz satir satir okumadiniz mi GENCLIGE HITABESINI yoksa sadece okulda ezberleyerek sozluden pekiyi aldigiz bir siir mi saniyorsunuz
    o zamanlarda yasamamis oldugunuz seyler hakkinda atip tutmak kolaydir. Kahrolsun Amerika dedigin icin 2. subede 24 gun misafir!!! edilde ondan sonra polise ne gozle bakarsin goreyim sizi...
    kahvehanede kagit oynarken bombalan daha 1 dakika once sarilip optugun arkadasinin kafasi ustune sacilsin tokalastigin el kucagina dussun goreyim sizi...
    cebinde malboro sigarasi var diye oz dayini iceri alsinlar ailenin elindeki gecim kaynagi bakkalda ne var ne yok karakola tasi goreyim seni...
    mahallede sapiklik yaptigi icin dayak attigin pezevengin babasi seni bu gecenlerde mahalledeki kahvehaneyi taradi diye sikayet etsin bir yalan ugruna 2 ay iceride iskence gor goreyim sizi...
    neyse ne bosuna parmaklarimi yormaya degmeyecek zaten o gunlerde su zamanda olannlari gorup sesini cikartanlar bosu bosuna canlarini feda ettmisler ne yazik ki kacinilmaz sona gelinecegi belli guzel ulkemde
    satilmadik deger kalmadi,halkin alayi somuruluyor, memleketimin neredeyse her ferdi borc icinde siz hala buyuk patronlarin yalanlari ile pembe hayaller kurmaya devam edin
    issizlik Cumhuriyet tarihinin rekoruna ulasmis millet bende dahil borc icinde ekonomik kriz diye yarim maas al elindeki para hicbirine yetmesin kredi karti asgarisini bile odeyeme ve basbakan tarafindan durust olmamakla suclan sahtekar yerine kon
    SEN TURKIYE'SIN, YORMA GUZEL KAFANI COK DUSUNME BUNLARI
    bu  guzel bir topic konusu olur

    Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ekim/2002
    Erkek

    deniz gezmiş sadece tam bağımsız tek bütün türkiye istemiştir herpsi bu o zmnlar amerikan emperyalizmi kelle istediği için asılmışlardır.

    ne pkk' nın temellerini atmıştır.

    nede birini öldürmüştür.

    inanmayalım arkdailar sağcı da olsak solcuda olsak okuyalım okuyalım ki bişiler öğrenelim kulaktan dolma bilgilerle olmuyor..

    deniz filistinde eğitim almış ve çok iyi bir nişancı olmasına rağmen ne türk polis teşkilatından birisini nede tsk dan birisini öldürmüş bildiğim kadaryla.. 


    la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Aralık/2008
    Erkek

    onurlncn bunu yazdı:
    -----------------------------
    türk askerine türk polisine silah sıkan bırısının nasıl savunabılıyorlar anlamıyorum ulkesını seven hıc bır kımse ne askerıne nede vatandasına silah sıkar... CcC
    ---------------------------

    Devletin o zamanlar kımlerın elınde olduğunu kım tarafından yönetıldıiğini öğren hoca  ondan sonra yorumda bulun...

    Deniz gezmiş 6.filoya karşı çıkan bir halk kahramanıdır benım için...

    yeri geldiğinde filistinde yahudilere karşı kurşun sıkan br kahramanızıdır...

    bilgi sahibi olmadan fikir sahıbı olmayın kulaktan dolma bılgıler ile yorumda bulunmıyalım arkadaşlar...

    önce araştirin  bilgi  edinin okuyunuz...


    Yakında Güncelenecektır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Concept
    Concept's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2009
    Erkek

    Deniz Gezmis eylemleriyle Ataturkculugun sahlanisini savunmustur. Fikirleriyle de sinif kavgasinda bas rol oynamistir.

    Ona bir kahraman gozuyle bakamayanlar benim gozumde bu vatanin dusmanlaridir ya da Turk milliyetcisi gecinen Amerikan milliyetcisidir.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Nisan/2004
    Erkek

    Deniz Gezmiş İçin şerefsiz diyen insanlar Filistinde öldürülen masum insanlarada kih kih gülmüşlerdir.

    Boşuna Deniz Gezmişi kötüleyerek Amerikaya yalakalık yaparak bu vatana sahip çıkmaya çalışmasın kimse.

    Dar Ağacındaki 3 Fidan ozamanlarda görmüşlerdi bu zamanları.


    ⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    sayın ozsar07

    sen benim yorumumdan köy kahvesinde anlatılanlarla büyümüşsün vs. gibi çıkarımlar yapma hakkını beni tanımadan kendinde görüyorsan benimde aynı şekilde senin hakkında çıkarım yapmamda hiçbir sorun yada sakınca olduğunu düşünmüyorum.

    aynen Yüce Atamızdan alıntı yaptığın gibi bağımlılığı asla kabul etmeyeceğiz ve eğer bağımsızlığımız için örnek alacağımız bir insan varsa bu kişide kendisidir yani Mustafa Kemal Atatürk'tür. Amerikan emperyalizmi kahrolsun,leninizm marksizm yaşasın diyerek bağımsızlık kazanılmaz. Deniz'in savunmasında söylediği gibi amerikan emperyalizmi gayri millidir ama kendisinin atladığı bişey vardır ki yaşasın leninizm/marksizm demesidir. bunlarda gayri millidir.

    seninde dediğin gibi bu öldürme işlerini tetikçiler yapıyor bana göre tetikçinin suçu daha azdır emri verendir asıl suçlanması gereken bu eylemlerinde emir vereni denizdir sayın ozsar07. bu arada erdal öz-deniz gezmiş anlatıyor diye bir eser var anı kitabı diye geçiyor yazılanlar yaşananlarmıdır bilmiyorum tam olarak ama eğer yaşananlar ise denizinde bizzat tetiği çektiği anlar olduğu aşikar. hoş ne kadar tetiği çekmesede çektirmekte yeterince lanetlenebilir bir durum.

    banka konusundada dediklerine katılıyorum keşke bugun olsa öyle bir soygun..o zamanlarda yaşananlara güzel bir şekilde değinmişsin o zamanın şartlarında ülkemizi amerikan emperyalizmine peşkeş çekenler ile bugun iktidarda olupta amerikan imamlığı yapanlar arasında bence hiçbir fark yok. ülkemiz sömürülüyor değerlerimiz yok ediliyor ve buna karşı ayaklanmalımıyız evet sonuna kadar buna devrim dersin ayaklanma dersin ne dersen de. ama malesef bu sömürü lafını kendilerini solcu olarak tarif eden kişilerden o kadar çok duyuyoruz ki -sözüm meclisten dışarı- sömürüyü kullanmak başlı başına sömürmek için bir araç olmuş durumda. böyle gelmiş böyle gitmez. ama bu devrim böyle leninizm,marksizm  ile değil Atatürk devrimlerinin ışığında milli değerler ile olmalıdır ki gerçekten dost düşman saygı duysun.


    Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Kasım/2008
    Erkek

    deniz gezmiş ve arkadasları yola cıkarken halkı için cıktılar.amerikan emperyalimine karsı geldiler (ki bence bu cok dogru bişeydi belkide onlar dinlense su anda amerikanın her dedigini kabul etmezdik)halk daha ozgur olsun die uğraştılar.Atatürk gencligi olarak cıktılar.

    onlar eylem falan yaptıkları için direk komunist damgası yediler.birazda belki o goruse yatkındılar markist lenistdiler bide o donemde herkes bi yol seciyodu ama hep halkı için uğraştılar.

    mhpliler hiç bilmeden onlara komunist dediler.vatan haini ilan ettiler bence basta onlarda destek vermelilerdi onlara cunku amerikaya karsı cıktılar.

    ama yaptıkları tek hata halktan kopmaları ve Atatürk yerine lenini falan kullanmalarıdır.

    benim dusuncelerm boyle...

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Concept
    Concept's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2009
    Erkek

    Bir de Gezmis'i azili devlet dusmani olarak yansitmaya calisanlar yok mu!

    Deniz Gezmis'in Ataturkcu olusunu inkar eden, komunist olusundan ona siddetle karsi cikanlar yakin tarihleriyle ilgili hic birsey bilmiyorlardir demektir, ya da resmen bizimle dalga geciyorlardir.

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Aralık/2003
    Erkek
    tam bağımsız türkiye deniyorsa bu iş yalnızca amerikaya tepki koymakla olmaz aynısı rusya ve avrupa birliği ülkelerede yapılmalıdır.

    (M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    Android bunu yazdı:
    -----------------------------
    tam bağımsız türkiye deniyorsa bu iş yalnızca amerikaya tepki koymakla olmaz aynısı rusya ve avrupa birliği ülkelerede yapılmalıdır.
    -----------------------------
    doğru ama bunun için bize adam gibi yöneticiler lazım satılmışlar değil.

    VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
Toplam Hit: 14668 Toplam Mesaj: 134