folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Dinleneyemen Telefon Yaptım

Dinleneyemen Telefon Yaptım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alberto
    alberto's avatar
    Erkek

bu sistem ortam dinleme olayı ile farksızdır. bır baz ıstasyonu yanına godeceksın o sırada senınde orada olman gerekıyor  ve yuzbınlerce telefon arasından kısı senın telefonunu bılecek ve dınleyecek. bunun adı ortam donleme hocam. bız uzak konusmalardan bahsedıyoruz. konuyu saptırma ıyı oku

Pisibaliqi bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı mevcut gsm şebekerlinden gayet kolaylıkla telefonların dinlenebildiğinden haberin yok herhalde yani öyle imei falan gerektiren bir durum yok dinlemek için 

http://www.ensonhaber.com/Ic-Haber/245225/telefon-dinleme-yontemi.html

profesyoneller az konuşur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    alberto bunu yazdı:

hocam mesaj sıstemıde konusma sıstemıde aynıdır. ben senın adresın belırsızlesıyor dıyorum bu nedenle senın dınleme olayın olmyor veya mesajların okunmuyor. cunku sana gelen postaların adresı degısmıstır.

bılgısayardan anlıyorsan olayı soyle ızah edeyım. hackerlar nedne hep baska ulkelerın ip lerını kullanırlar. neden bır yere saldırrıda bulunduklarında hep baska ulkeler uzerınde kendılerını gosterırler adres degısımı ıcındır.  bulunan hackerlar degıldır hıcbırzaman. sadece hackerların kullandıkları aracı kısılerdır. para olaylarını cekmek ıcın ve parayı kendılerıne ulastırmaları ıcın. yoksa yakalanan hacker degıldır. yakalanan varsa o sadece ısım yapmak ısteyen dangalagın tekıdır.

karabudun bunu yazdı:

Mesajlarıda şifreleyebiliyormusun ?

şimdi diyorsun ki: "imei değiştiği için mesajların okunmuyor"

birincisi mesaj numaraya gönderiliyor.o numara hangi baz istasyonunu çekiyorsa orası üzerinden telefona iletiliyor.

şöyle düşün: sim kartını başka telefona taktığında imei'in değişmiş oluyor. bu durumda sana msj gelmezdi

Hatta ve hatta bak şimdi:
    imei değişiyor diyosun ya. bu durumda benim çok param varsa ben 10 tane telefon alırım, her aramadan sonra sim kartı başka telefona takarım. bu durumda imei değişmiş olur => senin dediğin şey aynen buna çıkıyor. imei ve baz istasyonuna sahte bir telefon numarası göndermen lazım.

hala senin mantığınla konuşuyorum: diyelim ki çin malı telefon aldın, bilgisayara bağlayıp imei'sini başka bir tane ile değiştirdin. her konuşmadan sonra yine bilgisayara bağlayıp değiştirdin. bu durumda "dinlenemez" telefon üretmiş oluyorsun.

bence üstte yazılanlar çok saçma

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

telefonun dinlenip dinlenmediğini anlamak için , bir arkadaşına telefon aç.

- telefonumu dinleyen adamın karısını becerdim . o kendini zeki sanıyor ama benim zekam karşısında göt oldu o... çocuğu deyin

bir kaç gün içinde birileri götürmezse sorun yok.:D

Temel adalettir .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

alberto bunu yazdı:

hocam mesaj sıstemıde konusma sıstemıde aynıdır. ben senın adresın belırsızlesıyor dıyorum bu nedenle senın dınleme olayın olmyor veya mesajların okunmuyor. cunku sana gelen postaların adresı degısmıstır.

bılgısayardan anlıyorsan olayı soyle ızah edeyım. hackerlar nedne hep baska ulkelerın ip lerını kullanırlar. neden bır yere saldırrıda bulunduklarında hep baska ulkeler uzerınde kendılerını gosterırler adres degısımı ıcındır.  bulunan hackerlar degıldır hıcbırzaman. sadece hackerların kullandıkları aracı kısılerdır. para olaylarını cekmek ıcın ve parayı kendılerıne ulastırmaları ıcın. yoksa yakalanan hacker degıldır. yakalanan varsa o sadece ısım yapmak ısteyen dangalagın tekıdır.

karabudun bunu yazdı:

Mesajlarıda şifreleyebiliyormusun ?

İlk mesajında dikkat etmedim haklısın. Mesele aslında bir şifreleme değil. Proğramın dediğin gibi ise imei takibini engelleyebilir ama numara takip ediliyorsa olmaz.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

alberto bunu yazdı:

bu sistem ortam dinleme olayı ile farksızdır. bır baz ıstasyonu yanına godeceksın o sırada senınde orada olman gerekıyor  ve yuzbınlerce telefon arasından kısı senın telefonunu bılecek ve dınleyecek. bunun adı ortam donleme hocam. bız uzak konusmalardan bahsedıyoruz. konuyu saptırma ıyı oku

Pisibaliqi bunu yazdı:

hacı mevcut gsm şebekerlinden gayet kolaylıkla telefonların dinlenebildiğinden haberin yok herhalde yani öyle imei falan gerektiren bir durum yok dinlemek için 

http://www.ensonhaber.com/Ic-Haber/245225/telefon-dinleme-yontemi.html

kardeşim sen şimdi bir iddia atmışsın ortaya

olayın ne?

dinlenemeyen tel yaptığını iddia ediyosun

şimdi ben bu cihazla senin teli dinlermiyim babalar gibi dinlerim

konu kapanmıştır herhalde

ed: zaten dinleyecek kadar kasan adamın takip etmesi de sorun olmayacaktır

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

nasıl yani?karşı tarafa sesimiz gidiyor ama onları duyamıyoz mu?öyle mi oluyo? 

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

elektronik bilgin için şunları ekliyorum sadece

1- ortamdan dinlemeyi hiçbir şekilde engellemiyor

2- gsm bazlı uzak dinlemeyi hiçbir şekilde engellemiyor

http://yigitdemirag.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

alberto bunu yazdı:

dayı tebrik ederim.
    amacım yermek yada eleştirmek değil ancak,telefonların imei numaraları sabit değilmide?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Daha fazla aydınlat hocam bizi
    Telefon numarası da imei de bizim kimliğimizi deşifre ediyor.
    Her ikisinin de gizli kalması lazım ki dinleyemesinler değil mi
    Bulduğun programın imei değiştirdiğini söylüyorsun? Numaran aynıysa dinleyen için sorun yok o numaranın kullanıldığı imei de tespit edebilirler? Senin program ne kadar sıklıkla ve nasıl değiştiriyor imei'yi?
    Yeni İmei neye göre alınıyor? Bulunduğun alanda tüm telefonlar imei sabitken devamlı değişen bir imei'si olan telefon tespit edilemez mi?
    Bahsettiğin dinleme yasal olmayan dinlemelere karşı da çözüm sağlar diye iddialımısın?
    Anladığım kadarıyla cripto olayıyla da ilgilenmiyor senin program?
    Sadece imei değişiyor?
    İyi bir şey yaptım diyorsan "Hayırlı Satışlar"

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaKBeNaDaM
    RaKBeNaDaM's avatar
    Erkek

Mantıklı.

Telefon kapalı olsa da, içinde hat olmasa da dinlenebiliyor. Ama telefon imei numarasını değiştirmek ne kadar çözüm sağlar, denemek lazım.

Mutlu bir yüz takın...
Toplam Hit: 16134 Toplam Mesaj: 94