Dinleneyemen Telefon Yaptım
-
Dinleseler ne olacak beya.. bol bol küfür edin kanki nizle konuşurken... belli olur dinlendiğiniz.
-
http://www.tahribat.com/Forum-Cep-Telefonlari-Stalinin-Hayaliydi-135119/
buraya bakınız
-
hocam birşey soracağım,
imei nin hatta kayıt olmasını nasıl yaptınız? ya çakışırsa ya yurda giren imei veri tabanında numarası yoksa.
o zaman telefon o imei numarasıyla bloke oluyor diye biliyorm.
eline sağlık
-
hocam merak ettiklerim var..
kriptolamayı nasıl yaptın ? gsm' bandı üzerinden ayrı bir banda yönlendirme varmı ?neyle yazdın ?
hangi tür şifrelemeyi kullandın ?nasıl bir cihaz tasarladın ?
k bakma bana biraz atmasyon gibi geldi.
-
hocam sımdı yaklasık 5 mılyonun uzerınde bosta duran imei var daha onceden kaydı yapılan ve sonrada cope gıden telefonların imei leri. bunlar kullanılmaktadır.
foKMaN bunu yazdı:
-----------------------------hocam birşey soracağım,
imei nin hatta kayıt olmasını nasıl yaptınız? ya çakışırsa ya yurda giren imei veri tabanında numarası yoksa.
o zaman telefon o imei numarasıyla bloke oluyor diye biliyorm.
eline sağlık
----------------------------- -
böyle birşey imkansız diyen arkadaşlarim ;
neden böyle olumsuz konusuyorsunuz anliyamadim. bunu nasıl geliştiririz benim de fikrim var belki gerçekleştirebiliriz demiyorsunuz da , adamın yaptıgı birşey dışlamaya ve karalamaya çalişiyorsunuz anlam veremiyorum.
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------
böyle birşey imkansız diyen arkadaşlarim ;
neden böyle olumsuz konusuyorsunuz anliyamadim. bunu nasıl geliştiririz benim de fikrim var belki gerçekleştirebiliriz demiyorsunuz da , adamın yaptıgı birşey dışlamaya ve karalamaya çalişiyorsunuz anlam veremiyorum.
-----------------------------hocam madem tartışılıyor kafadaki soru işaretlerine cevap lazım :|
bende gelirim açarım foruma uçan server yaptım sen nerde o orda diye :| tamam bir emek var olabilir ama emeği göstermekte lazım :| -
eger dinleme imei numarasi uzerinden yapiliyorsa (ki imei ve telefon numarasi disinda baska turlu kisiye ulasmanin imkani oldugunu dusunmuyorum)
arkadasin yaptigi sistemin calismama ihtimali yok gibi.
imei degistirdikce dinleyen gsm firmasini arayacak yeni imei sini isteyecek, onlar yeni imei verdigi zaman adam arada 10 defa daha kapatip acabilecegi icin dinleme sekteye ugrayacaktir.
ama
arkadasin yazdigi gibi imei numaralari hatta kayitli, degistikce yeniden kayit ettirilmesi gibi bir SIKINTI olmayacak mi ?
-
Patantine al bence :)
-
GSM networkunde kullanicinin kimlik bilgisi IMEI temel alinarak degil, abone numarasi kullanilarak tutulur. imei sadece ektsra bilgi olarak saklanir. yani ayni sim kartla 80 kere imei de degissen kim oldugun anlasilir. Nasil bi fantazi dunyasindasiniz arkadaslar, bir sistemi hacklemeye baslamadan once bi oturun bakin nasil calisir. ayrica Hash'den datayi geri getirmeyi teklif eden arkadasi da tebrik ediyorum. cevapların cogu bir teknoloji forumunda soylenemeyecek kadar sacma ve komik.