Dinleneyemen Telefon Yaptım
-
RaKBeNaDaM bunu yazdı:
-----------------------------
Mantıklı.
Telefon kapalı olsa da, içinde hat olmasa da dinlenebiliyor. Ama telefon imei numarasını değiştirmek ne kadar çözüm sağlar, denemek lazım.
-----------------------------ya hacı allah aşkına al 2 tel yanına aç kapa yaptıkça teli değiştir dinlenemeyecek mi yani bu kadar saçma olay nasıl mantıklı geliyor anlamıyorum
üstüne üstlük tel deiştiği anda imei operatöre iletiliyor yani imei değiştiği anda op yeni imei de bilecek
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
syklops bunu yazdı:
dinlenmedigimizi nasıl anlıyacagız
-----------------------------mikrofonu sökmüş telden
-----------------------------çok güldüm ya ahahha :D
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------Pisibaliqi bunu yazdı:
syklops bunu yazdı:
dinlenmedigimizi nasıl anlıyacagız
-----------------------------mikrofonu sökmüş telden
-----------------------------çok güldüm ya ahahha :D
Valla benim de dikkatimi çektiydi bu yorum :)
Teşekkürler orjinal mesajı için :P -
arkadaslar ben program yazılımından bahsedıyorum. ve bu program sayesınde bilgisayarlara kurulan hide ip gibi programlar mevcut bu program mantıgını dusunun. mantık kısaca boyle. ha oyle olayı bılmeden laf atmak kolay olsa gerek. dunyadakı butun elektronık sıstemlerın bır adresı vardır. adressız hıcbırsey calısmaz. elınızde kullandıgınız televızyon kumandası bıle ıslevını verılen adres dogrultusunda gorevını tamamlamaktadır.
ortam dınleme olayı ıle telefon dınleme olayını karıstırmayınız. ortam dınlemede herkes dınlenır jammer fılan olayı yoksa.
telefonların dınlenme olayı ıse sadece ve sadece imei numarası ıle gercelesmektedır.
-
NmC bunu yazdı:
Çok zor değil, performanslı basit bi algoritma ile sesi hashleyip karşı tarafta çözerek rahat rahat dinlenmeyen telefon yapabilirsin.. Ufak bi gecikme yaşanır o kadar.. ( Algoritman hızlı çalışırsa o bile olmaz ) Abartılacak birşey yok ortada
-----------------------------Hocam hashden datayi recover etmek nerde gorulmus, kripto cozer demek istedin sanirim :|
"Dinlenemeyen telefon" diyince daha çok bişey bekliyo insan. Kriptoyu dinleyende çözebilir.
IMEI olayina hiç girmiyorum bile, Nobel ödülü bile alirsin hocam sen bu icatla.
-
alberto bunu yazdı:
arkadaslar ben program yazılımından bahsedıyorum. ve bu program sayesınde bilgisayarlara kurulan hide ip gibi programlar mevcut bu program mantıgını dusunun. mantık kısaca boyle. ha oyle olayı bılmeden laf atmak kolay olsa gerek. dunyadakı butun elektronık sıstemlerın bır adresı vardır. adressız hıcbırsey calısmaz. elınızde kullandıgınız televızyon kumandası bıle ıslevını verılen adres dogrultusunda gorevını tamamlamaktadır.
ortam dınleme olayı ıle telefon dınleme olayını karıstırmayınız. ortam dınlemede herkes dınlenır jammer fılan olayı yoksa.
telefonların dınlenme olayı ıse sadece ve sadece imei numarası ıle gercelesmektedır.
-----------------------------hoca anlamıyomusun dalgamı geçiyosun ?
ya yukarda verdim işte seni takip edip gayet rahat dinler adam telefonunu imei deiştirmek filan sana hiçbişey kazandırmaz imei deiştiği anda op biliyor bunu operatore iletiliyor al hattını tak bi yeni tele anında ayar mesajı gelir
senin sistem çalışmaz imei değiştiremezsin bile değiştirmen için sonsuz bi imei havuzun olacak ki bi kullandığın imei birdaha kullanamayacaksın bunu sağlayabiliyormusun hayır ki sağlasanda teli açtığın anda yeni imein operator tarafından bilinecek doğal olarak hattının kullandığı imei anlık olarak biliniyor aç kapa yapman falan hiçbişey ifade etmez
çalışma güzel ama aynı hide ip gibi gerçekte bi cacığı deiştirmeyen şeyler
konuyu bilmemekle suçladığın ben ki
konuyu gerçekten derinlemesine bilmediğim halde senin bu sisteminin çalışmayacağına her türlü iddiaya girerim bi kere mantığa aykırı bir sistem farklı yollar denersen anca olur o dediğin.
-
telefona aleminyum folyo sarılmıştır bee...
-
alüminyum:D:D
-
açık uçlu hatlar için konuşuyorum imei numarası kriptolanabiliyor mu peki ? eğer olabiliyorsa gsm operatörü kriptolanmış imeiden görüşme yaptırır mı ?
-
benim samsung f480 var telefoncu imeini bir türlü değiştirememişti. senin pro işe yararmı.
pron işe yarar diyelim imeiyi neye göre değitiriyor. diyelimki 1000 kişi bu programı kullanıyor, kullandığın algoritmadan dolayı 1000 kişinin telefonu açma kapama sıklığına göre imeiler çakışma yapacak aynı anda 1000 tane aynı imei li tel olabilir. gsm operatörü hata vermeyecekmi. gsm operatörleri salakmı senin programı yükleyip ürettiği imeilerin hepsini banlar telefon gerçekten dinlemez olur.