folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Diş Problemleri Olanlara..

Diş Problemleri Olanlara..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

zamazingo bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam benim bi dişimin içi tamamen boş kafa dişim soguk bişey içsem düz duvara tırmanıyorum neden : )

hocam işin ehlide cevap verir ama ben bu sorunu diş hassasiyeti diye biliyorum ve diş macunlarıyla bu gideriliyor. bende de bir benzeri vardı sana tavsiye edecegim diş macunu sensodyne . eczanelerde bulaiblirsin.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Dots bunu yazdı:

Hocam benim de yemek yerken filan özellikle bir şey ısırınca kulak memesinin önünde çene kemiklerinin eklem yerleri ağrı yapıyor. Bu ağrı zaman zaman çoğalıyor, zaman zaman azalıyor. Burdaki doktorlar ortodontiste görünmen lazım dediler Araştırma Hastaneleri'nden birine git filan dediler. Bulunduğum şehirde ortodontist yok maalesef. Fakat doktorlardan biri buna "kapsul  hastalığı" deniyo dedi, tam ismi bu olmayabilir fakat buna benzer birşey söyledi. Türkiye'de çok görülüyo, bunun çok detaylı ameliyatları oluyo, çok rahatsız etmediği sürece böylekalsın dedi. Bu böyle kalır mı gerçekten. Basit bir tedavisi yok mudur?

geçmiş olsun..onu ortodontiye göster.çene cerrahıda bu soruna çözüm bulamayabilir.ordaki çene kemiğini bağlayan kaslarda problem olabilir..disklerde kayma olabilir..ameliyatı gercekten cok zor..cok acılı olur ve tekrarlayabilir kaslardansa..sanırım yemek yerken orası kıt kıt diye ses çıkartıyordur..rahatsız edici ama mecbur değilsen girişme derim..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Pikacu bunu yazdı:

Benim dişlerde beyazlamıyor hoca...Ne yapmalıyım?

bunun hakkında daha önceki sayfalarda yazdım..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

karatahta bunu yazdı:

Çok güzel bir konu, tebrik ederim Ekerci

ben teşekkür ederim..maksat yardımcı olmak..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Hocam ben bundan 7 8 sene once 2 tane ameliyat oldum 20 lik çıkmayan dişleri aldılar 17 yasındayım suan normalde 4 ameliyat olmam gerekiyordu 3. ameliyat koltuğuna oturduğumda doktorlar ameliyattan vaz geçti alt taraftaki 20 lik çıkmayan dişleri aldılar üstekiler kaldı uzakta olduğu için ameliyat yapılamaz dediler dişlerimde bozukluk vardı 2 dişim arka arkaya idi falan damak taktım onlar duzeldi ameliyatıda ileride tekrar 20 likler cıkınca şekil bozulmasın diye yapmışlardı şimdi bu benim usteki 20 lik dişler çıkınca çok bi sıkıntı yaratırmı şu an agzımda hiç bi sorun yok :/

Ben bu insanları anlamıyorum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Esquire bunu yazdı:

sağ üst 6 numaralı dişim kırıldığından çekilmesi gerekti ve çekildi. buraya implant yaptırmayı düşünüyorum kaça patlar bana?

imlantında kalitleri var en iyi kalite implant 1500 e maal olur..implantların tek tehlikesi geri atmasıdır..çiviyi çeneye çakıyorlar ve vücut bir süre sonra onu geri atabiliyor..bunun süresi yok 1 yıl sonrada atabilir.üstünede porselen zirkon fln yaptırabilirsin..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

zamazingo bunu yazdı:

Hocam benim bi dişimin içi tamamen boş kafa dişim soguk bişey içsem düz duvara tırmanıyorum neden : )

dişin içi bos derken :D çürügün vardır büyük ihtimalle..doktora gir dolgu mu ne yapacaksa yapsın kurtul :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

UNKN0WN bunu yazdı:

Hocam ben bundan 7 8 sene once 2 tane ameliyat oldum 20 lik çıkmayan dişleri aldılar 17 yasındayım suan normalde 4 ameliyat olmam gerekiyordu 3. ameliyat koltuğuna oturduğumda doktorlar ameliyattan vaz geçti alt taraftaki 20 lik çıkmayan dişleri aldılar üstekiler kaldı uzakta olduğu için ameliyat yapılamaz dediler dişlerimde bozukluk vardı 2 dişim arka arkaya idi falan damak taktım onlar duzeldi ameliyatıda ileride tekrar 20 likler cıkınca şekil bozulmasın diye yapmışlardı şimdi bu benim usteki 20 lik dişler çıkınca çok bi sıkıntı yaratırmı şu an agzımda hiç bi sorun yok :/

merak etme onlarda bi sorun yaşamazsın..bazen hiç çıkmayabiliyor 20 likler...yaşayacagın tek sorun 20liklerin oldugu yerdeki diş etlerin agrıyabilir..ayrıca cıkarsa 20 likler onlara çok dikkat et 20 lik dişler pek fırçalanmıyor.fırcayı arkaya götür iyice fırcala..çürürse işin cok zor..cunku doktorlar arkada diyorsa hakkatende geridedir.ama sorun yaşayacagını sanmam

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:

UNKN0WN bunu yazdı:

merak etme onlarda bi sorun yaşamazsın..bazen hiç çıkmayabiliyor 20 likler...yaşayacagın tek sorun 20liklerin oldugu yerdeki diş etlerin agrıyabilir..ayrıca cıkarsa 20 likler onlara çok dikkat et 20 lik dişler pek fırçalanmıyor.fırcayı arkaya götür iyice fırcala..çürürse işin cok zor..cunku doktorlar arkada diyorsa hakkatende geridedir.ama sorun yaşayacagını sanmam

İnşallah teşekkürler verdiğin bilgiler için ...

Ben bu insanları anlamıyorum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

hocam benim ön iki diş değişecek.yanda bi dişe kanal tedavisi yapılacak üzerine dolgu,genel bakım temizlik yapılacak toplam 1000 tl bana biraz fazla geldi normalmi sence özel hastane?

birde bu ön dişleri ne yaptıracağız iyisi olacak estetik görünecek falan dediler ama nedir bu işin aslı astarı.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 8281 Toplam Mesaj: 70