Domuz Eti Hakkında
-
Absolut bunu yazdırebellisch bunu yazdı
hocam bence yerinin doldurulabilir olması. bin çeşit et var. domuz yasak olsada. alkolun yerini neyle doldurabilirsin.
domuz eti yemedigin belli hocam izgarada falan bi yesen baska ete bakmazsin kendim cok tuketmemekle beraber hastasi olana adamlarin asla dana etine bile bakmiolar :D
ben her türlüsünü yedim hocam hiçbirinide beğenmedim.çok ağır bir et.bi tek böle cipsin krakerin içine aroma olarak koyulanlar güzel olabiliyor fakat yinede ağır ya
ha bi tanıdığımda şöle der; gerçek et, domuz etidir
edit: köylere gittim gördüm.hiç öle kendi bokunu yiyen pis hayvan tarzında değiller.tbt nin bu boktan huyunu sevmiyorum.adam görmemiş ahkam kesiyor.yok kendi bokunu yiyor yok amuda kalkarak işiyor.bilmiyorsanız yorumlamayın.biri ona diyor o ona diyor sonra digeride inanıyor.ha bu hayvan hiçmi yemez.yiyebilir aç kalırsa yiyebilir.bu durum başka hayvanlar içinde geçerli
Ekerci tarafından 15/Kas/14 20:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Domuz eti yenirmi abicim Miss gibi kokoreç dururken

-
Ekerci bunu yazdıAbsolut bunu yazdırebellisch bunu yazdı
hocam bence yerinin doldurulabilir olması. bin çeşit et var. domuz yasak olsada. alkolun yerini neyle doldurabilirsin.
domuz eti yemedigin belli hocam izgarada falan bi yesen baska ete bakmazsin kendim cok tuketmemekle beraber hastasi olana adamlarin asla dana etine bile bakmiolar :D
ben her türlüsünü yedim hocam hiçbirinide beğenmedim.çok ağır bir et.bi tek böle cipsin krakerin içine aroma olarak koyulanlar güzel olabiliyor fakat yinede ağır ya
ha bi tanıdığımda şöle der; gerçek et, domuz etidir
Özellikle bu bacon denilen domuz pastırmasını hamburgerlerin falan içine aroma versin diye koyuyorlar.
-
JahR bunu yazdı

Domatesli kokoreçide istanbulda gördüğümde ne şaşırmıştım yav, adam çorba gibi getirmişti dedim buna bu konurmu ağa sen n yaptın , direk sordu sen izmirlimisin diye, egeliyim dedim değiştirdi.
Kimyon acı tuz karer :D
-
erebos bunu yazdıJahR bunu yazdı

Domatesli kokoreçide istanbulda gördüğümde ne şaşırmıştım yav, adam çorba gibi getirmişti dedim buna bu konurmu ağa sen n yaptın , direk sordu sen izmirlimisin diye, egeliyim dedim değiştirdi.
banada tam tersi oldu aydına gittiğimde kokoreç söyledim ulan geldi yiyorum ama böyle tatsız tuzsuz geliyor bi baktım domates falan yok meğer oralarda özellikle belirtmek gerekiyormuş istanbul kokoreçi diye :D çok yavan gelmişti bana öyle sade sade
-
-
erebos bunu yazdıJahR bunu yazdı

Hocam , tam olarak bu ! ben de demiştim kokoreç istedim bi terslik var bu karışık bir şey :D, meğersem İstanbul'da böyle oluyormuş bir daha da almadım :D
-
KAAMOS bunu yazdı
içkinin zinanın dedikodunun alternatifi yok
domuz etinin var
Katılıyorum
-
bir kaç arkadaşım domuz etindebn yapılma dönerin çok harika olduğunu hatta sana söylemiyim domuz etinden olduğunu tok olsan bile bir tane daha istersin demişti merak ettim daha önce hiç yemedim ama denk gelirse bir yerde domuz döneri vs yemeyi düşünüyorum meraktan
-
Çocukluktan beridir kötü olarak düşündüğümdenmidir, yada inancım gereği haram olduğundan dolayımıdır bilmem ama düşüncesi bile miğdemi bulandırmaya yetiyor.
Şahsen at eti mi domuz eti mi diye sorsalar(ikisi arasında tercih yapmak zorunda kalsam mecburiyetten) kesinlikle at etini tercih ederim.
Domuz etini yemekle fare eti yemek benim için hemen hemen aynı şeyler..
İki hayvan'dan da aşırı derecede tiksiniyorum çünkü.