folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Dövülecek Çocuk!



Dövülecek Çocuk!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2009
    Erkek
    attackatak bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    attackatak bunu yazdı
    oturuyorum bunu yazdı

    Diyeceğim şu ki; kırsalda herkes herkesi siker, ha böyle milliyetçi arkadaşlar toplansınlar dersime amede gitsinler orda yapsınlar milliyetçiliklerini tabi götleri yerse. 

    Ne diyordun?

    http://www.youtube.com/watch?v=2X7vrSjWeqQ

    Mehmetcik ile Sokakta götünü gezdirip milliyetciyim diye anıran eşşekleri bir tutmak nedir amk ?

    1- mehmetçik insan değil mi?

    2- mehmetçiğin elinde tek kırma süs silahı var. içinde mermi bile yoktur.

    Diyarbakır'da her yıl yaparlar(dı) bunu. Bi günden bi güne kimsenin bi sikim yapmaya götü yemez.

    Bu da başka bir zamana ait: http://www.youtube.com/watch?v=mvi1QMlMfoA

    Ben faşist biri değilim. Üstüne tek nefret ettiğim ırk Türkmenlerdir. (Öyle böyle o.ç. değillerdir.)

    Olay Türkiye sınırlarını birilerinin gözüne sokmaktı. Aldıysa mesajı problem yok...

    Soruma verilen cevap alakasız olmuş.

    Benim gözümde mehmetcik sokaklarda anıran eşşeklerden daha değerli, bu yüzden  bir tutamam..

     

    HoLyCat tarafından 07/Haz/14 17:07 tarihinde düzenlenmiştir

    🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    jack daniels t-shirt ile senin yapacağın milliyetçiliğin ben a.mına koyim o.çocuğu...


    Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2008
    Erkek

    mensubu olduğu ideolojiye ve zeka seviyesine uyacak davranışlar sergilemiş, ben şaşırmadım, etrafta da çok var böyle vasatlar.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Kasım/2007
    Erkek

    zeyrekli hocam, savunma imkanı vermezsen adama haklıyken haksız duruma düşersin. doğuda yol kesenden tahrik olup yanındaki malatyalıyı sopayla habersizce gelip kalleşçe dövmek mi doğru olan?

    Görüşüm sol görüşe yakın görünebilir. Solcu diyen olursa da kesinlikle karşıyım da demem. Milliyetçi diyen olursa da memnun olurum. Yolda apo posteri asmış, özgürlük isteyenleri görürsem açık açık söverim. Fakat mazlumu demir sopayla dövmem.

    Bende dövmem üstat da artık pekde emin değilim gerçi, zamanının hızlı solcusu olduğumu düşünürken, hal milliyetçilik saflarında yer almama kadar gelmişse her an o çocuktan daha kötüsünü bile yapabilirim, buda doğal olarak gencin ne yaptığına dair empati yapmama sebep oluyor. Söyleyecek çok sözümüz varken dinleyen yoksa, hadi Amerikalı' yı biliyrdukta artık kendi ülkemde Kürt' ten Suriyeli' den sonra geliyorsam vatandaş olarak, ben patlarsam, o patlarsa, biz patlarsa bu ne yapıyor böyle diye atıp tutmayın!!

    Artsitlik yapmış, şov yapmış vs. vs. adam genç ve ne olursa olsun cidden başına gelebilecek belaları göze almış yapmış ve bu tür olayların artarak devam edeceğinden de emin olun, silah tutmasını bilenler sadece onlar değil, sabır, sabır da bir yere kadar.


    Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ağustos/2009
    Erkek

    birilerini döven adamı dövmek istemek, onun yaptığı (ki sana göre kötü olsun diyelim) farkın kalmadı ki o kişi ile.

    ve bu adam normal değil diyip dövme isteğini forum gibi (sanal ortamda) bizim tanımadığımız 3.kişilerle paylaşmak. bu çok mu normal hocam..


    yani açtığın konu da çok saçma hocam bence. adamı tanımam etmem videoyu izleyecektim ama yüklenmedi. bende senin mantığını değerlendirdim.

    yani o adamdan şuan hiç bir farkın yok. aynaya konuşmuş gibi oldun resmen. kendine çeki düzen vermekle aynadaki adamı düzeltmeye başlayabilirsin.


  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2003
    Erkek

    anladığım kadarıyla bunun o dövdüğü çocuk yeri gelirse dağa çıkarım vs gibib kelime etmiş çocukta bunlara artık tepkimizi göstermeliyiz diyerek sinirlenmiş dövmüş çocuğu  
    tepkisi doğru böyle konuşanın anasının bile .... neyse 

    ama yöntemi yalnış uyuyan çocuğu dövmek de o.ç luğudur delikanlılığa sığmaz cahilin önde gideni ayrıca çocuk saçma sapan konuşmuş..
    al karşına teke tek kapış o kadar delikanlıysan 
    mal a.k


    Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2008
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

    ama yöntemi yalnış uyuyan çocuğu dövmek de o.ç luğudur delikanlılığa sığmaz cahilin önde gideni ayrıca çocuk saçma sapan konuşmuş..
    al karşına teke tek kapış o kadar delikanlıysan 
    mal a.k

    evet iste.

    eleman cocugun yanına gidip önce sorsa "sen bu vatanın evladı degil misin, neden teröristlerin yanına gidecegini söylüyorsun ?" diyerek, ters bir cevap ihtimalinde de kavga etmek istedigini söylese ve o sekilde dövse, ben de dahil cocuga sinirlenenler daha makul görecektik bu mevzuyu.

    ama sen kurtlar vadisi terk seklinde önüne gelene hırlamaya calısırsan sikerler öyle milliyetciligi. haplanıp sokakta milletin karısına kızına laf atan ve neredeyse bütün tahribat'ın nefret ettigi o serseri profiline yakın iste bu eleman, fazlası degil.


    %40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2009
    Erkek

    Videonun tamamını şimdi izledim.

    Böyle milliyetcinin 77 ejdadını zikeyim..

    Böyle o.ç ları milliyetci olamaz.

    Bknz; merdivenden inerken sucsuz yere şiddet gören kişi..

     


    🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Şubat/2010
    Erkek

    Tramvaya binip sesinizi kesin diye tehditler savuran gavatlardan ne farkı var bunun ? Madem bu kadar vatan millet derdine düştün, bırak üniversiteni, git askerliğini yap da vatana hayrın olsun.

    Ayrıca delikanlı adam, ''gerekirse dağa çıkarım.'' dendiği anda yapacağını yapar. İçlenip, oturup videoya çekip, marifetmiş gibi yayınlamaz. Ben de İstanbul'un PKK yanlıları ile dolu bir semtinde yaşıyorum ve çok kez ben de yaşananlara tepkimi göstermek için elime sopamı aldım fakat, çeteleşip dernekleri basmadık, evleri yağmalamadık.

    Videonun yol açacağı şey bir milliyetçilik akımı değil, iç savaş kırıntısıdır. Ne kadar milliyetçiysen, bir o kadar da şerefsizsin benim gözümde. Nokta.


    Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Temmuz/2003
    Erkek

    delikanlılıktan bahsedip sopayla girişmek ne denli bir kolpalıktır arkadaş. Teketek'e çağırıp dövüşeceksin amk kolpası piç.

     

    Tepki koyduğu kalleş itlerden farkı yok.


    Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
Toplam Hit: 17674 Toplam Mesaj: 103