Dövülecek Çocuk!
-
Bu gibi adamların gücü savunmasız insanlara yetiyor. Diyarbakır ve şırnak şu an bitik durumda madem o kadar vatan millet sevdalısısınız burada ahkam keseceğinize gidin çatışın, klavye başından ülke kurtarılmıyor.
-
hocam sana göre çakma ülkücü mü bilmiyorum ama benim çevremdeki ülkücülerin çoğu siyasi olmayan abuksubuk meselelerle uğraşıyo ülkü ocağının kalabalığını kullanıyolar kendi meselelerine sağa sola artistlik yapıp bahsettiklerimin hepsi ergen evet
-
unbalanced bunu yazdı
adam ünlü tribine girmiş.. garibanlara yiğitlik taslayan milliyetçi vatandaş.. bunlar gibi sürüsüyle gördüm.. takım elbise giyip sokaklarda sürtüyorlar.. köpek sürüsü gibi geziyorlar, zerre kadar yürekleri yok ancak kancıklar gibi 10 kişiyle 1 adamın üstüne yürüyorlar.. vatan için bir ağaç dikmemiş lafla sözle vatanperver oluyorlar, biz de vatanhaini oluyoruz..
arkadaşımı dövmüşler ahmet kaya dinledi diye, bir kişi değil köpek sürüsüyle.. yanında hiç alakası olmayan çocuğu da dövdüler o da arkadaşımdı, karşılık vereni yurttan atmışlardı, diğer arkadaş bursla kalıyordu yurtta, bursunu kesmişlerdi çocuğun.. müdür de yavşak.. zaten şimdi öldü gitti..
bu elemanda kamera ile çekiliyor diye afra tafra yapıyor, merdivenden inerken orda duran çocuğa ne mantıkla vuruyorsun şerefsiz.. büyük reis ortanca reis, küçük reis, küçücük reis, tuvalet reisi,1. odanın kapının kolunun reisi..
bu tarz dangalaklara, vatana millete bir gram faydası olmayan hatta zarar veren adamlara pabuç bırakmayın.. mangalda kül bırakmazlar ama bir sürü pisliğe bulaşırlar, kızlar tekliflerini reddetti diye kızları dövecek kadar alçak insanlar.. tabii herkesi bu kategoriye sokmuyorum ama gördüklerimin çoğu böyle işe yaramaz, hala kişiliği oturmamış, ergen, köpek sürüsü gibi gezip onlardan güç alan aciz yaratıklar.. tek başına yürüdüğünde höt desen kaçıp gidecek sahte vatanseverler..
Aynen katılıyorum hocam. Bir yandan pkk sempatizanlarına attığı dayağa bişi demem ama böyle adamlar milliyetçilik anlayışını kirletiyor. Akıl hastaları bunlar için yapıldı yollanması gerek :)
-
Konuya baktım, videoyu izledim yoruma gerek yok dedim.
Sonra hurriyet.com.tr sayfasına girdim. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26563752.asp bu haberi okudum hemen aklıma bu eleman geldi ve onu destekleyen yürek yemiş arkadaşları :) dağa çıkmanızada gerek yok arabayla yol üstü hemen çeviriyorlarmış zaten.
Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz.
Not: Yıllarca doğuda askerliğimi yaptım bir çok operasyonum da var. Sakın kalkıp pkklı orospu çocuklarının damgasını bana vurmaya kalkmayın söverim.
Edit: Çocuğun üstünde Jack şişesinin resmi var :) Tam yurtlukmuş.
Kumanaga tarafından 06/Haz/14 23:25 tarihinde düzenlenmiştir -
04:52 den 05:07 arası bomba :D :D :D
hala gülüyorum :)
-
Pkk lıyı dövmesine tamam ama Kürtlüğünü üstün tutuyor diye bir insanı dövemessin.
Adamın kendi ırkıdır he der geçersin ve ilmin varsa ilmin dahilinde tartışırsın.
Dipnot: Ülkücüyüm
-
O sonda ağlayan çocuk ilk dayak yiyen mi odada ?
-
Bazıları dayak yemeği hak ediyor elbette.Ama bunun şeklinin böyle olması bizimkilerden bile tepki çekmiş haliyle.Bu çocuk öncelikle kafası basmayan bir ergendir.Eline sopa alıp yataktaki kendinden güçsüz çocuğa acımasızca vurmak bize yakışmaz.Ayrıca sırf merdivendeki çocuğu tokatladığı diye ağzını yüzünü bir güzel sikesim var.
Diğer taraftan çocuğun video'nun başında anlattığı olaylara bir şekilde, özellikle ülke bu haldeyken fiziksel ya da sözlü bir müdahalenin şart olduğunu gösteriyor bize.Ama bunun şekli bu olursa eğer bu durumda hak edenler değil mağdurlar zarar görecektir.Öylede olmuş zaten.
-
milliyetçilik duygusundan ötürü Çocugu Taktir ettim Ama Yaptıgı Yanliş :)
-