Dövülecek Çocuk!
-
attackatak bunu yazdı
adam delikanlı gibi gidip dağa çıkacam diyen adama göster erkekliğini demiş. helal olsun.
sıkıyosa o eleman tekrar desin "dağa çıkacam" diye? zamanında o elemanın yaptığını bizler yapmış olsaydık, bugün çok farklı bir Türkiye olurdu.
Türk-Kürt kardeşliğine sahip çıkıp, araya giren bu parazitlerin zamanında anasını sikseydik bugün pkk diye bir sorunumuz olmazdı.
adamsın..
-
Bu piçi bulup sağlam bi dayak atmak lazım
-
azizsenel55 bunu yazdı
İkinci paylaşılan video da yerini az çok belli ediyordu.
Gidip bul hocam. Bilgisayar başında olmuyor dayak atmak falan :)
-
Branxian bunu yazdıazizsenel55 bunu yazdı
İkinci paylaşılan video da yerini az çok belli ediyordu.
Gidip bul hocam. Bilgisayar başında olmuyor dayak atmak falan :)
ehehehe :D hakketen git bul zaten çoçuğu okuldan atmışlar :D çoçuk diyorki mahallemde dtp li bir kaç kişi var onlarada birşeyler düşünüyorum diye :D
-
Edit.//
Lazmania61 tarafından 07/Haz/14 13:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Diyeceğim şu ki; kırsalda herkes herkesi siker, ha böyle milliyetçi arkadaşlar toplansınlar dersime amede gitsinler orda yapsınlar milliyetçiliklerini tabi götleri yerse.
-
oturuyorum bunu yazdı
Diyeceğim şu ki; kırsalda herkes herkesi siker, ha böyle milliyetçi arkadaşlar toplansınlar dersime amede gitsinler orda yapsınlar milliyetçiliklerini tabi götleri yerse.
-
oturuyorum bunu yazdı
Amed neresi amk. Öyle bir yer mi var ?
-
Branxian bunu yazdıoturuyorum bunu yazdı
Amed neresi amk. Öyle bir yer mi var ?
-
oturuyorum bunu yazdı
Ne diyordun?
http://www.youtube.com/watch?v=2X7vrSjWeqQ