folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Dövülecek Çocuk!

Dövülecek Çocuk!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı
    oturuyorum bunu yazdı

Diyeceğim şu ki; kırsalda herkes herkesi siker, ha böyle milliyetçi arkadaşlar toplansınlar dersime amede gitsinler orda yapsınlar milliyetçiliklerini tabi götleri yerse. 

Ne diyordun?

http://www.youtube.com/watch?v=2X7vrSjWeqQ

sayılmazki bu hocam bir gün önceden mayın koymadılar çünki hain kalleş itler sizi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı
    oturuyorum bunu yazdı

Diyeceğim şu ki; kırsalda herkes herkesi siker, ha böyle milliyetçi arkadaşlar toplansınlar dersime amede gitsinler orda yapsınlar milliyetçiliklerini tabi götleri yerse. 

Ne diyordun?

Mehmetcik ile Sokakta götünü gezdirip milliyetciyim diye anıran eşşekleri bir tutmak nedir amk ?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    attackatak bunu yazdı
    oturuyorum bunu yazdı

Ne diyordun?

Mehmetcik ile Sokakta götünü gezdirip milliyetciyim diye anıran eşşekleri bir tutmak nedir amk ?

1- mehmetçik insan değil mi?

2- mehmetçiğin elinde tek kırma süs silahı var. içinde mermi bile yoktur.

Diyarbakır'da her yıl yaparlar(dı) bunu. Bi günden bi güne kimsenin bi sikim yapmaya götü yemez.

Bu da başka bir zamana ait: http://www.youtube.com/watch?v=mvi1QMlMfoA

Ben faşist biri değilim. Üstüne tek nefret ettiğim ırk Türkmenlerdir. (Öyle böyle o.ç. değillerdir.)

Olay Türkiye sınırlarını birilerinin gözüne sokmaktı. Aldıysa mesajı problem yok...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

sitedeki faşolar belli oldu demiş biri de 

esas sitedeki biji bijiler belli olmuş hep yapın böyle paylaşımları.. :)

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek
    Turania bunu yazdı

paylaşımı ben yaptım ağzını topla. Kimse bana pkk sempazitanı diyemez.
    Bandito sen de kürtleri aşağılayan, alay eden resimler koymazsan ne güzel olur.

Tekrar söylüyorum kürt değilim. tatar türküyüm. Yani senden ondan bundan daha türk'üm. Şimdi türk'üm diye geçinenlerin hepsinde göçmenlik, karışım var. Kimseyi aşağılamaya hakkınız yok. Ya biraz erkekseniz gerçekten vatanınızı bu kadar seviyorsanız kendi aranızda toplaşıp diyarbakırda, bingölde yol kesip sorgulama yapan teröristleri pataklasanıza. Burada bu çocuğa sinirlenmemizi yediremeyip öyle klavyeden konuşmakla olmaz diyorsunuz. Siz çok farklısınız sanki. 

Faşist kafa düşüncesiyle bu güzelim ülkeyi bi adım öteye götüremezsiniz. Bölücü olanları ayrı tutmak lazım. En iyi kürt ölü kürt'tür kafasından çıkın artık. Ülkücülüğün ne olduğunu bilmeyenler gelmiş burada milliyetçilik dersi veriyor millete. Say desen dokuz doktrin'in 5'ini sayamaz, açıklayamaz ama ülkücü.. 

Yukarıda da bahsetmiş arkadaşlar hiçbir gerçek ülkücü faşistliği desteklemez. Videodaki eleman faşistim diyor. Çünkü gerizekalı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Bu ülke herşeye para verir hiç bi sik öğrenemez birlikte yaşamayı bile beceremiyor. Buyur işte adam yine zulüm çekiyor sen güzelce anlatmak yerine birlikte yaşanabileceğini gidip dövüyorsun ondan sonra ocağa kaçıp abi 20 kişi beni dövmeye gelmiş. Yurtta o kadar adam var bi gerizekalıdan korkuyorlar çoktan sindirmeleri gerekirdi.

!!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Yigit bunu yazdı
    Turania bunu yazdı

Tekrar söylüyorum kürt değilim. tatar türküyüm. Yani senden ondan bundan daha türk'üm. Şimdi türk'üm diye geçinenlerin hepsinde göçmenlik, karışım var. Kimseyi aşağılamaya hakkınız yok. Ya biraz erkekseniz gerçekten vatanınızı bu kadar seviyorsanız kendi aranızda toplaşıp diyarbakırda, bingölde yol kesip sorgulama yapan teröristleri pataklasanıza. Burada bu çocuğa sinirlenmemizi yediremeyip öyle klavyeden konuşmakla olmaz diyorsunuz. Siz çok farklısınız sanki. 

Faşist kafa düşüncesiyle bu güzelim ülkeyi bi adım öteye götüremezsiniz. Bölücü olanları ayrı tutmak lazım. En iyi kürt ölü kürt'tür kafasından çıkın artık. Ülkücülüğün ne olduğunu bilmeyenler gelmiş burada milliyetçilik dersi veriyor millete. Say desen dokuz doktrin'in 5'ini sayamaz, açıklayamaz ama ülkücü.. 

Yukarıda da bahsetmiş arkadaşlar hiçbir gerçek ülkücü faşistliği desteklemez. Videodaki eleman faşistim diyor. Çünkü gerizekalı.

Bu ülkede akepeliye ters düşersen cehapeli damgası,
    Gerici, ırkçı, pis faşistlere ters düşersen pkk damgası yersin. 

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

böylesi katıksız orospu çocuğudur arkadaş. 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek
    Yigit bunu yazdı
    Turania bunu yazdı

Hala birçoklarının anlayamadığı şey bu işte. Onca laf edilmiş bir kısmı desteklemiş vs. vs. bu delikanlının girdiği ruh hali çok gecikmiş bir patlama ve sürekli daha fazlasını görmeye devam edeceksiniz. Etkinin tepki yaratacağını ve bir noktadan sonra elinde sopayla kürt kovalayan solcularıda göreceğinizi şimdiden söyleyeyim. İş öyle bir noktada ki toplumsal ve devlet destekli bir şeyler olmadığı ve ülkücü denilen kitlenin beni bizi temsil etmekten yoksun kaldığı için bireysel olaylar da gittikçe tırmanacak. Bu delikanlı yine ben 30 lu, 40 lı yaşlarında bu durumda olan bir çok kişi tanıyorum kendimde dahil. Oaln bu delikanlıya olduğu gibi bizlere olacak sonu nasıl olur bilmem. Çocuk bunları yapıyor, tahrik edenler yine mazlum yine masum.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek
    zeyrekli bunu yazdı
    Yigit bunu yazdı
    Turania bunu yazdı

Hala birçoklarının anlayamadığı şey bu işte. Onca laf edilmiş bir kısmı desteklemiş vs. vs. bu delikanlının girdiği ruh hali çok gecikmiş bir patlama ve sürekli daha fazlasını görmeye devam edeceksiniz. Etkinin tepki yaratacağını ve bir noktadan sonra elinde sopayla kürt kovalayan solcularıda göreceğinizi şimdiden söyleyeyim. İş öyle bir noktada ki toplumsal ve devlet destekli bir şeyler olmadığı ve ülkücü denilen kitlenin beni bizi temsil etmekten yoksun kaldığı için bireysel olaylar da gittikçe tırmanacak. Bu delikanlı yine ben 30 lu, 40 lı yaşlarında bu durumda olan bir çok kişi tanıyorum kendimde dahil. Oaln bu delikanlıya olduğu gibi bizlere olacak sonu nasıl olur bilmem. Çocuk bunları yapıyor, tahrik edenler yine mazlum yine masum.

zeyrekli hocam, savunma imkanı vermezsen adama haklıyken haksız duruma düşersin. doğuda yol kesenden tahrik olup yanındaki malatyalıyı sopayla habersizce gelip kalleşçe dövmek mi doğru olan?

Görüşüm sol görüşe yakın görünebilir. Solcu diyen olursa da kesinlikle karşıyım da demem. Milliyetçi diyen olursa da memnun olurum. Yolda apo posteri asmış, özgürlük isteyenleri görürsem açık açık söverim. Fakat mazlumu demir sopayla dövmem.

Toplam Hit: 17678 Toplam Mesaj: 103