Dtp Kapatıldı
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
Alakası yok bence. Kapattınız da elinize ne geçti? Yeni parti kurmak çok mu zor? Sadece Kürt halkı rahatsız edildi. Olaylar iyice karışacak. Biraz aklı selim gerekiyor bu işleri yolunda götürebilmek için. Kuru milliyetçilik bi boka yaramaz ;)
Hem şehit düşen askerlerin katilleri gerçekten PKK mı onu da iyi bilmek gerek..
-----------------------------Ne demek "Hem şehit düşen askerlerin katilleri gerçekten PKK mı onu da iyi bilmek gerek.."??
İşten geldikten sonra dağa ben çıkmıyorum ya..?
İşimde yok ya neyse :d
-
yeterince sabredildi
yine bahane bulup dağa çıkmaya devam etmesinler diye çok sabredildi göz yumuldu
bir yerde bıçak kemiğe dayanıyor
kapatılmaması gerek diyen herkese cevabım budur
-
dtp nin internet sitesi ne olacak şimdi acaba merak ettim ?
Fazilet Partisinin sitesi bakın ne olmuş o zaman
http://web.archive.org/web/20010410152824/http://www.fp.org.tr/
şimdi iyice uçmuş zaten site -
arkaadslar bu konu türk kürt meselesi değildir bunuda ayrıca belirtim bazı gruplar partiler kürtlerin adını kullanarak bole davranıslarda bulunuyolar ama bunalrın kürtlerle alakaları yoktur herkes kendinden mesuldur kimse adına konsuamsın kimse
-
=======''ay ben böyleyim ayol''
-
Bence partiyi kapatmak bi çözüm olmayacak.Sadece provakasyonculara bahane çıkacak.Ülkeyi yine karıştıracaklar.Eylemler artacak.Çünkü amaçları Kürt halkını korumak yada haklarını savunmak değil,ülkeyi ikiye bölmektir.Türk-Kürt kargaşasını çıkarmaktır.Bu partinin kesinlikle Kürt halkını savunan bi parti olarak değil,tamamen pkk temsilcisi ve provake eylemlere zemin hazırlayan tiplerin yandaşcısı olarak görüyorum.Aslında hepimiz biliyoruz bunu.Çünkü hiçbir zaman ağızlarından barış kardeşlik lafı gerçekten isteyerek çıkmadı hiçbizaman bunu göremedim,hissedemedim.Tek söyledikleri PKK ve onlara yardım,yataklık eden tipleri savunmak oldu.Yarın ne olucak?Yine parti açıcaklar bunlar açmasa başkası açacak.Kapatmak iş değil bana kalırsa.Bırakın ötsünler en azından gizli saklı değilde ne bok yediklerini/yemek istediklerini açıkca söylüyorlardı bilgi ediniyorduk.Bu heriflerin hiçbizaman ülkeyi barışa,kardeşliğe odaklı düşünceleri olmayacak sadece ülkeyi nasıl böleriz,ele geçiririz diye düşünüyorlar tek amaçları bu.Ellerine fırsat vermemek gerek.
-
Kapatıldı çooook iyi oldu, bu ve buna benzeyen partilerin kurulması da engellenmeli...Allah belalarını versin, onlarsız Türkiye daha huzurlu olur işallah...
-
Gereksiz bir parti yüzünden ırkçı söylemlere girmeyin amk!
-
o kadar mutluyum kii . ya ben KGT'DE çalışmak istiyorum bu vatan için
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------
Oohhh valla terör bitti artık şehit vermicez.
-----------------------------sen nerde yasiyorsun hocam?