Dtp Kapatıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

konpicyus bunu yazdı:
    -----------------------------

Alakası yok bence. Kapattınız da elinize ne geçti? Yeni parti kurmak çok mu zor? Sadece Kürt halkı rahatsız edildi. Olaylar iyice karışacak. Biraz aklı selim gerekiyor bu işleri yolunda götürebilmek için. Kuru milliyetçilik bi boka yaramaz ;)

Hem şehit düşen askerlerin katilleri gerçekten PKK mı onu da iyi bilmek gerek..

Ne demek "Hem şehit düşen askerlerin katilleri gerçekten PKK mı onu da iyi bilmek gerek.."??

İşten geldikten sonra dağa ben çıkmıyorum ya..?

İşimde yok ya neyse :d

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

yeterince sabredildi

yine bahane bulup dağa çıkmaya devam etmesinler diye çok sabredildi göz yumuldu

bir yerde bıçak kemiğe dayanıyor

kapatılmaması gerek diyen herkese cevabım budur

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

dtp nin internet sitesi ne olacak şimdi acaba merak ettim ?

Fazilet Partisinin sitesi bakın ne olmuş o zaman
    http://web.archive.org/web/20010410152824/http://www.fp.org.tr/

şimdi iyice uçmuş zaten site 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

arkaadslar bu konu türk kürt meselesi değildir bunuda ayrıca belirtim bazı gruplar partiler kürtlerin adını kullanarak bole davranıslarda bulunuyolar ama bunalrın kürtlerle alakaları yoktur herkes kendinden mesuldur kimse adına konsuamsın kimse

www.dunyadailkler.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek

=======''ay ben böyleyim ayol''

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

Bence partiyi kapatmak bi çözüm olmayacak.Sadece provakasyonculara bahane çıkacak.Ülkeyi yine karıştıracaklar.Eylemler artacak.Çünkü amaçları Kürt halkını korumak yada haklarını savunmak değil,ülkeyi ikiye bölmektir.Türk-Kürt kargaşasını çıkarmaktır.Bu partinin kesinlikle Kürt halkını savunan bi parti olarak değil,tamamen pkk temsilcisi ve provake eylemlere zemin hazırlayan tiplerin  yandaşcısı olarak görüyorum.Aslında hepimiz biliyoruz bunu.Çünkü hiçbir zaman ağızlarından barış kardeşlik lafı gerçekten isteyerek çıkmadı hiçbizaman bunu göremedim,hissedemedim.Tek söyledikleri PKK ve onlara yardım,yataklık eden tipleri savunmak oldu.Yarın ne olucak?Yine parti açıcaklar bunlar açmasa başkası açacak.Kapatmak iş değil bana kalırsa.Bırakın ötsünler en azından gizli saklı değilde ne bok yediklerini/yemek istediklerini açıkca söylüyorlardı bilgi ediniyorduk.Bu heriflerin hiçbizaman ülkeyi barışa,kardeşliğe odaklı düşünceleri olmayacak sadece ülkeyi nasıl böleriz,ele geçiririz diye düşünüyorlar tek amaçları bu.Ellerine fırsat vermemek gerek.

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

Kapatıldı çooook iyi oldu, bu ve buna benzeyen partilerin kurulması da engellenmeli...Allah belalarını versin, onlarsız Türkiye daha huzurlu olur işallah...

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Gereksiz bir parti yüzünden ırkçı söylemlere girmeyin amk!

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

o kadar mutluyum kii . ya ben KGT'DE çalışmak istiyorum bu vatan için

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

AmoR bunu yazdı:

Oohhh valla terör bitti artık şehit vermicez.

sen nerde yasiyorsun hocam?

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
Toplam Hit: 21268 Toplam Mesaj: 142