Dtp Kapatıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
    -----------------------------

Çok Saygıdeğer Adminlerimizden Ricaaa Ediyorum Lütfennn Bana Bir Kıyak Geçsin Lütfennnnn :s Sövebilirmiyim Bu Soysuzlaraaa ?

arkadaş ne kafa ütüledin be et ne ediceksen

http://kocaer.me
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlos
    catlos's avatar
    Erkek

ohhhhhhhhh valla içimin yağları eridi resmen nasıl sevindim anlatamam 

severim serçeleri, narin olur pençeleri...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

edit. iyi olmuş

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

Remus bunu yazdı:

Eylemlere devam etselerde, protestolarını kat kat arttırsalarda eşleri dostları yeni parti kursada; mühür yediler ya, susturuldular ya o yeter.

daha öncede susturulmuşlardı.dünya konjonktürü bir "kürt partisi" nin etnik sorunları çözemeyeceği konusunda hemfikir olduğundan bütün sorunların ulusal partiler tarafından çözülmesi gerektiği yönünde bir karar alındı.yeni partiye geçmek gibi bir olay söz konusu değil.

daha öncede söyledik kaç kere "demokratik açılım" bir devlet politikası.bu sebeple devlet yeni bir kürt gençliği şekillendirmeye çalışıyor...

ne dağa çıkacak ne de siyasette sınırı aşacak.yani kontrollü kürt gibi birşey.yani uzlaşmadan yana olanlardan..

artık önümüze bakacağız.ya kürtler chp ye ya hükümete ya da ecevit mirası sol partilere geçecekler.bölünme de olabilir.bir kısmı muhafazakarlara da geçebilir.ama pek ihtimal vermiyorum.kürtler daha çok sosyalist kökenli oldukları için liberalizme karşıdırlar.CHP de bir yönetim değişikliği bekliyorum yakın zamanda.

MHP de de bahçeliyi düşürecekler artık.baykalıda.tayip bir kez daha girecek ve alacak seçimleri.ondan sonrası meçhul...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DTP KAPATILDI

"Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısının iddianamesiyle DTP'nin kapatılması için gereği düşünülhüp görüşüldü.

1 DTP'nin eylemleri yanında terör örgütüyle bağlantıları da gözönüne alınınca kapatılmasınakarar verildi. Karar oybirliğiyle alındı...

VE HAŞİM KILIÇ AÇIKLAMAYI YAPIYOR

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç açıklama yapmak üzere basının karşısına geçti.

BASIN MENSUPLARI İÇERİ ALINDI

%3cesimAnayasa Mahkemesi binası önünde bekleyen basın mensupları içeri alınmaya başlandı. Televizyonlar gerekli teknik hazırlıklarını yaptı. Şimdi Haşim Kılıç bekleniyor...

AHMET TÜRK DTP GENEL MERKEZİ'NDE

DTP'liler kararı DTP Genel Merkezi'nde öğrenecekler. DTP Başkanı Ahmet Türk de az önce parti merkezine geldi ve 'bekleyip göreceğiz' dedi.

TÜM MALLAR HAZİNEYE GEÇTİ

Partinin tüm mallarının hazineye geçmesine karar verildi.

TÜRK VE TUĞLUK'UN VEKİLLİĞİ DÜŞTÜ

Beyan ve eylemleriyle partinin kapatılmasına neden olan Ahmet Türk ve Aysel Tuğluk'un milletvekilliklerinin sona ermesine...

YASAKLANAN İSİMLER

Toplamda 37 isme yasak geldi. Bu isimlerden bazıları; Ahmet Ay, Ahmet Türk, Ali Bozan, Ayhan Ayas, Aysel Tuğluk, Bedri Fırat, Ferhan Türk, Fettah Dadaş, Hatice Adıbelli, Hilmi Adıbelli, Leyla Zana,

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

demokrasi sekteye uğradı, bunlar demokratik değil, sene 2010 olmuş hala parti kapatıyoruz vs vs diyecek çok bilmiş arkadaşların şimdiden amına koyayım

http://kocaer.me
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dinleme Lan O Zaman Ben Onca Şehitlerimize Bunu Yapan soysuzlara Tepkimi Koyacam Dinlemiosan Defol Git o kadar kişinin mesajı var burda nie beni gözünün önünde bulunduruon ? İlla çatacaksınız ya töbe yarabbi ya :@

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Aman Allahim!

anca gidersin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kürt açılımı ile birlikte Türk tarafının tepkisini çeken, nefretini kazanan akp hükümeti bu karar ile oluşan nefreti biraz olsun azaltmayı amaçlamıştır ve bu doğrultuda kapatılmasına yardımcı olmuştur. arap-kürt partisi aldığı bu iki taraflı kararlarla nabza göre şerbet verip, her iki tarafın sempatisini kazanarak iktidar süresini ve ülkenin bölünmesini hızlandırmaktadır. Birçoğu bu durumu "akp iyi şeyler de yapıyormuş." diye yorumlayarak, bu karara karşı sempatilerini dile getirdiler zaten. akp'nin amaçladığı da bu idi zaten, tepkisini topladığı tarafın gönlüne su serpmek.

İmralı piçinin kaldığı ahır yüzünden sokaklara düşen kürtler, bu karar ile birlikte eylemlerine şiddetle devam edip, bölünmeyi daha da keskin hale getirecektir. En azından bu bölünme bizler için yararlı olacaktır. kürt denen varlığa nefret artacaktır.  Onları siyasi haklarını savunduğu iddia edilen bu partiyi kapatmak onlarda:" ulan bir siyasi hakkımız vardı, onu da aldılar. Hanım molotofları getir." düşüncesine sevk edecektir. akp hükümeti kapatılma olayının ne olduğunu çok iyi bilen insanlarla doludur. Bünyesinde bulunan siyasiler kapatılan partilerden akp'ye geçmiş elemanlar olduğu için kürtlerin yakında yeni bir parti ile siyasi arenaya dönmesi kaçınılmazdır. Bu götverenlerin partisini kapatmanın çözüm olmayacağını ilerki günlerde hep beraber göreceğiz. Sorun kürt partisi, kürt terörü değil; kürttür. Bir hamle yapılması gerekiyorsa bu kürde yapılmalıdır. Kaldı ki  kürt partisini kapatmak dökülen onca kanı bize unutturmayacak, bizi rahatlatmayacaktır.

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Tariqat_Sapiii bunu yazdı:

Dinleme Lan O Zaman Ben Onca Şehitlerimize Bunu Yapan soysuzlara Tepkimi Koyacam Dinlemiosan Defol Git o kadar kişinin mesajı var burda nie beni gözünün önünde bulunduruon ? İlla çatacaksınız ya töbe yarabbi ya :@

bukadar doluysan hedef belli hocam küfür sanalda kalır dtpnin destekledigi eylem gördügümüzde sokakta icraata geçelim lütfen.

Toplam Hit: 22474 Toplam Mesaj: 142