Dtp Kapatıldı
-
5 yıl kapatılsa ne olacak ömür boyu siyasetten uzaklaştırılması lazım ama genede iyi oldu
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------
Oohhh valla terör bitti artık şehit vermicez.
-----------------------------umarım şaka yapıyosundur yada inğneleme yada bunlar gib bişey lütfen ciddi olmadığını söyle
-
çok iyi oldu olması gereken oldu ama sebahat tuncele yasak gelmemeiş o kötü oldu
-
sonunda..
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
AmoR bunu yazdı:
Oohhh valla terör bitti artık şehit vermicez.
-----------------------------umarım şaka yapıyosundur yada inğneleme yada bunlar gib bişey lütfen ciddi olmadığını söyle
-----------------------------Herkes o kadar sevinince öyle olucak sandım bi an. Keşke öyle olsaydı...
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
Dinleme Lan O Zaman Ben Onca Şehitlerimize Bunu Yapan soysuzlara Tepkimi Koyacam Dinlemiosan Defol Git o kadar kişinin mesajı var burda nie beni gözünün önünde bulunduruon ? İlla çatacaksınız ya töbe yarabbi ya :@
bukadar doluysan hedef belli hocam küfür sanalda kalır dtpnin destekledigi eylem gördügümüzde sokakta icraata geçelim lütfen.
-----------------------------Ben Zaten Yapıyorum Hojam ;) Bak Bende Bir Kürt'üm fakat bu soysuzların yaptıkları ne kürte ne insanlığa yakışır ben ALLAH'ına kadar HEPAR & MHP'liyim. Çünkü Şehitlerini En Çok Onlar Sayıyor. diğer Partilere lafım yok çünkü onları takip edemediğimden bilmiorum ama onlarda elbetteki savunuolardır şehitlerini...
-----------------------------süpersin ya :) şehitlerini iyi savunuyolar diye mhplisin demek :D ahaha :D muhteşem :D
-
dokunulmazlıklarda gidiyo oh maşallah maşallah...
-
schizophrenictr bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
Dinleme Lan O Zaman Ben Onca Şehitlerimize Bunu Yapan soysuzlara Tepkimi Koyacam Dinlemiosan Defol Git o kadar kişinin mesajı var burda nie beni gözünün önünde bulunduruon ? İlla çatacaksınız ya töbe yarabbi ya :@
bukadar doluysan hedef belli hocam küfür sanalda kalır dtpnin destekledigi eylem gördügümüzde sokakta icraata geçelim lütfen.
-----------------------------Ben Zaten Yapıyorum Hojam ;) Bak Bende Bir Kürt'üm fakat bu soysuzların yaptıkları ne kürte ne insanlığa yakışır ben ALLAH'ına kadar HEPAR & MHP'liyim. Çünkü Şehitlerini En Çok Onlar Sayıyor. diğer Partilere lafım yok çünkü onları takip edemediğimden bilmiorum ama onlarda elbetteki savunuolardır şehitlerini...
-----------------------------süpersin ya :) şehitlerini iyi savunuyolar diye mhplisin demek :D ahaha :D muhteşem :D
:) yorum yok hocam. -
simdi gerekce yazilana kadar milletvekillikleri dusmuyor, gerekce daha yazilmadi.
lutfen, ellerini kollarini sallaya sallaya yurt disina kacsinlar, bizde aval aval izleyelim nolur...
norvec olur, belcika olur.
-
kan gövdeyi götürücek.. yazıyorum buraya ...