Dtp Kapatıldı
-
ya hala parti kapatmayı savunuyonuz ya ne diim ben size..
al kapattın noldu? iki gün sonra yenisinden devam....
ha youtube kapatmışın ha partiyi giren gene giriyo o yollara
-
Adamın götünden kan çekerler kazım kan..!
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------
kan gövdeyi götürücek.. yazıyorum buraya ...
turkiye icindemi?kuzey iraktami ?
-
garga bunu yazdı:
anubisx bunu yazdı:
turkiye icindemi?kuzey iraktami ?
-----------------------------Hayırlısıyla atlatırız İnşaAllah..
-
sniperscope bunu yazdı:
benim icin kapatilmasi hicbir sey ifade etmiyor. bu serefsizler bugun dtp yi kapatir yarin Birinci Sinif Suzme Pickurulari Partisi diye baska bir parti kurarlar nitekim bundan once 4 parti kapatildi en son dtp kuruldu. Parti kapatmak asla ve asla cozum olmaz. Cozum isteniyorsa dtp nin caycisindan tutunda genel baskanina kadar herkesin idam edilmesi gerekiyor. Yoksa gelecek secimde B.S.S.P.K adinda yeni parti kurarlar
-----------------------------yeni parti kurulacağı iddiasına pek katılamıyorum.dtp nin sözde amacı zaten kürt sorununu çözmek değil miydi.devletin ve dünyanın verdiği mesaj bölgesel partilerle bu süreç olmaz demektir.kürtler bundan sonra ulusal partilere katılabilirler.zaten yapacakları en uygun davranış bu olur.
ulusal partilerin kürtleri bünyelerine katmaları içinse sınırı aşan isteklerinden ve radikal söylemlerinden vazgeçmeleri lazım.
sanırım "ılımlı kürtler" diye bir tayfa oluşturulmaya çalışılıyor.başarılı olacak gibi de gözüküyor...ama seçmen açısından değişen bir şey yok.
çünkü siyasi geçirgenlik çok azaldı.herkes yine bildiğine oy verecek...
-
yahu arkadaslar, bunlarin gidip baska parti falan kuracagi yok.
pkkydi destekleyen butun partilari sonucta, ideolojiyi o satiyordu.
pkkyi kokunden bitirecekler. yeni parti marti yok.
ancak adam gibi adam kurtler varsa kurabilecek yeni parti bence. oda sembolik...
bence pkk bitmistir.
ayrica, daha once bir muridin ima ettigi gibi, ben tayyibin bunu bir herkesin gozune girme hamlesi olarak goruyorum...
ve sanirim basarilida olur.
-
akın birdal bi çıkış yapabilirse alevilerle beraber faydalı bişeyler olabilir...
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------burdayım ve hazırım. gördüğüm ilk provakasyona çatalla pıçakla dalmayanı skym.
-
garga bunu yazdı:
yahu arkadaslar, bunlarin gidip baska parti falan kuracagi yok.
pkkydi destekleyen butun partilari sonucta, ideolojiyi o satiyordu.
pkkyi kokunden bitirecekler. yeni parti marti yok.
ancak adam gibi adam kurtler varsa kurabilecek yeni parti bence. oda sembolik...
bence pkk bitmistir.
ayrica, daha once bir muridin ima ettigi gibi, ben tayyibin bunu bir herkesin gozune girme hamlesi olarak goruyorum...
ve sanirim basarilida olur.
-----------------------------Evet, katılıyorum. DTP kapatıldı pkk bitti. Evlere dağılalım.
-
FOXXLY bunu yazdı:
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------burdayım ve hazırım. gördüğüm ilk provakasyona çatalla pıçakla dalmayanı skym.
aynen. asıl şimdi emanetler meydana çıkmalı futbol maçlarında degil...