Erdogan‘A Ses Kaydi Kumpasi Yaparken Dinlemeye Takildilar.
-
aliyk bunu yazdı
Yahu buna inanan varmıdır :D
"olm bilalin sesini niye yükselttin çakacaklar köfteyi" diyen eleman öyle zoraki ve sallamadan kızmış gibi duruyorkibuna kim inanır " Kadir İnanır"
Adam Einstein beyler muhabbeti yapicam affedin :D
Abi adam orda tassak geciyor yanindakiler de bu cumlesine kahkaha atiyor nerenle dinliyosun ya.
-
olm hepınız karsı cıkıyonuz Turkıyede 2 kişiden birisi Akp ye oy verıyor :D burdan anca yazıyonuz baska icraat yok.
-
Ah yalan dünya.
Bunlar hep oyun işte :)
-
h2run bunu yazdı
olm hepınız karsı cıkıyonuz Turkıyede 2 kişiden birisi Akp ye oy verıyor :D burdan anca yazıyonuz baska icraat yok.
çevremdeki herkesi ikna etmeye çalışıyorum reelde. akpye oy verirseniz vebali var diyorum zamanında onların yaptığı gibi. ses kayıtlarını dinleiyorum.
bu arada akboylar siniyor siniyor ellerine sallamasyon bi kayıt çıkınca ortaya çıkıyorlar ya benim oy verdiğim, desteklediğim partinin böyle olayları çıksa milletin yüzüne bakamazdım bunlar maşallah üste çıkıyor bir de
-
mataramasuko bunu yazdıh2run bunu yazdı
çevremdeki herkesi ikna etmeye çalışıyorum reelde. akpye oy verirseniz vebali var diyorum zamanında onların yaptığı gibi. ses kayıtlarını dinleiyorum.
bu arada akboylar siniyor siniyor ellerine sallamasyon bi kayıt çıkınca ortaya çıkıyorlar ya benim oy verdiğim, desteklediğim partinin böyle olayları çıksa milletin yüzüne bakamazdım bunlar maşallah üste çıkıyor bir de
Hocam kımseyi ikna etmene gerek yok ve buna hakkında yok :) Herkesın düşüncesü özgürlügü hür demekki herkes halinden memmun eger yanlış işler varsa zaten patlat vericektir hükümüt ve kimsenın dusuncesını degiştiremezsın.
-
Ben aşık olduğum hatuna dahi bu kadar kör gözle bakmadım, sizdeki nasıl bir aşk hoca böyle.
-
HoRbY bunu yazdı
Kurgu süper ve bu kumpas dedikleri şey milim mi ne ölçen alet degilmiydi ? Erdogan'ın pipisinimi ölçüyorlarmışda dinlemeye takılmışlar nolmuş aga biri anlatsın.
Ak dediler kara çıktı sırf şu besate için CHP ye oy verebilirim :)
o besteyi yapan mhpli olduğu için mhpye vereceksin oyunu anlaştık mı ?
:)
-
hahahaha alltaki video paylaştığın ses kaydından daha inandırıcı
http://www.youtube.com/watch?v=apA8I3_b4m4
GusFring tarafından 25/Şub/14 12:15 tarihinde düzenlenmiştir -
mfatihbodur bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
olm sümeyye size espirili yazın demedi mi? insanın yanlıştan dönmesi kötü bişey değildir, başbakanı korumak için kıçınızı yırtmanıza gerek yok. "anladım ne bok olduklarını" deyin sizi yargılayacak değil hiç kimse
Kimseden korkmam, her ortamda sözümü esirgemeden söylerim. Polis mulakatlarinda niye polislik? dediler. "Atanamadigim icin" dedim :)
Butun dunya kalkmış AKP düsmanligi yapiyor, Millet gercek yada yalan yuzlerce AKP aleyhine paylasimlar yapiyor. Insanlarlar gercekle yalan arasinda birakiliyor. O yuzden 3 5 sonra belki ben pismanliktan utanç duyarim, belki de sen.. buna kimse garanti veremez. Ama ne olursa olsun umarim bu ülke , bu millet daha fazla üzülmez.
+1
-
mfatihbodur bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
olm sümeyye size espirili yazın demedi mi? insanın yanlıştan dönmesi kötü bişey değildir, başbakanı korumak için kıçınızı yırtmanıza gerek yok. "anladım ne bok olduklarını" deyin sizi yargılayacak değil hiç kimse
Kimseden korkmam, her ortamda sözümü esirgemeden söylerim. Polis mulakatlarinda niye polislik? dediler. "Atanamadigim icin" dedim :)
Butun dunya kalkmış AKP düsmanligi yapiyor, Millet gercek yada yalan yuzlerce AKP aleyhine paylasimlar yapiyor. Insanlarlar gercekle yalan arasinda birakiliyor. O yuzden 3 5 sonra belki ben pismanliktan utanç duyarim, belki de sen.. buna kimse garanti veremez. Ama ne olursa olsun umarim bu ülke , bu millet daha fazla üzülmez.
bi bitmediniz aq