folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Erdogan‘A Ses Kaydi Kumpasi Yaparken Dinlemeye Takildilar.

Erdogan‘A Ses Kaydi Kumpasi Yaparken Dinlemeye Takildilar.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    aliyk bunu yazdı

Yahu buna inanan varmıdır :D

"olm bilalin sesini niye yükselttin çakacaklar köfteyi" diyen eleman öyle zoraki ve sallamadan kızmış gibi duruyorki

buna kim inanır " Kadir İnanır"

Adam Einstein beyler muhabbeti yapicam affedin :D

Abi adam orda tassak geciyor yanindakiler de bu cumlesine kahkaha atiyor nerenle dinliyosun ya.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

olm hepınız karsı cıkıyonuz Turkıyede 2 kişiden birisi Akp ye oy verıyor :D burdan anca yazıyonuz baska icraat yok.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Ah yalan dünya. 

Bunlar hep oyun işte :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

olm hepınız karsı cıkıyonuz Turkıyede 2 kişiden birisi Akp ye oy verıyor :D burdan anca yazıyonuz baska icraat yok.

çevremdeki herkesi ikna etmeye çalışıyorum reelde. akpye oy verirseniz vebali var diyorum zamanında onların yaptığı gibi. ses kayıtlarını dinleiyorum.

bu arada akboylar siniyor siniyor ellerine sallamasyon bi kayıt çıkınca ortaya çıkıyorlar ya benim oy verdiğim, desteklediğim partinin böyle olayları çıksa milletin yüzüne bakamazdım bunlar maşallah üste çıkıyor bir de

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    h2run bunu yazdı

çevremdeki herkesi ikna etmeye çalışıyorum reelde. akpye oy verirseniz vebali var diyorum zamanında onların yaptığı gibi. ses kayıtlarını dinleiyorum.

bu arada akboylar siniyor siniyor ellerine sallamasyon bi kayıt çıkınca ortaya çıkıyorlar ya benim oy verdiğim, desteklediğim partinin böyle olayları çıksa milletin yüzüne bakamazdım bunlar maşallah üste çıkıyor bir de

Hocam kımseyi ikna etmene gerek yok ve buna hakkında yok :) Herkesın düşüncesü özgürlügü hür demekki herkes halinden memmun eger yanlış işler varsa zaten patlat vericektir hükümüt ve kimsenın dusuncesını degiştiremezsın.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

Ben aşık olduğum hatuna dahi bu kadar kör gözle bakmadım, sizdeki nasıl bir aşk hoca böyle. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    HoRbY bunu yazdı

Kurgu süper ve bu kumpas dedikleri şey milim mi ne ölçen alet degilmiydi ? Erdogan'ın pipisinimi ölçüyorlarmışda dinlemeye takılmışlar nolmuş aga biri anlatsın.

Ak dediler kara çıktı sırf şu besate için CHP ye oy verebilirim :)

o besteyi yapan mhpli olduğu için mhpye vereceksin oyunu anlaştık mı ?

:)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

hahahaha alltaki video paylaştığın ses kaydından daha inandırıcı

http://www.youtube.com/watch?v=apA8I3_b4m4

GusFring tarafından 25/Şub/14 12:15 tarihinde düzenlenmiştir

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

olm sümeyye size espirili yazın demedi mi? insanın yanlıştan dönmesi kötü bişey değildir, başbakanı korumak için kıçınızı yırtmanıza gerek yok. "anladım ne bok olduklarını" deyin sizi yargılayacak değil hiç kimse

Kimseden korkmam, her ortamda sözümü esirgemeden söylerim.  Polis mulakatlarinda niye polislik? dediler. "Atanamadigim icin" dedim :)

Butun dunya kalkmış AKP düsmanligi yapiyor, Millet gercek yada yalan yuzlerce AKP aleyhine paylasimlar yapiyor. Insanlarlar gercekle yalan arasinda birakiliyor. O yuzden 3 5 sonra belki ben pismanliktan utanç duyarim, belki de sen.. buna kimse garanti veremez. Ama ne olursa olsun umarim bu ülke , bu millet daha fazla üzülmez.

+1

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

olm sümeyye size espirili yazın demedi mi? insanın yanlıştan dönmesi kötü bişey değildir, başbakanı korumak için kıçınızı yırtmanıza gerek yok. "anladım ne bok olduklarını" deyin sizi yargılayacak değil hiç kimse

Kimseden korkmam, her ortamda sözümü esirgemeden söylerim.  Polis mulakatlarinda niye polislik? dediler. "Atanamadigim icin" dedim :)

Butun dunya kalkmış AKP düsmanligi yapiyor, Millet gercek yada yalan yuzlerce AKP aleyhine paylasimlar yapiyor. Insanlarlar gercekle yalan arasinda birakiliyor. O yuzden 3 5 sonra belki ben pismanliktan utanç duyarim, belki de sen.. buna kimse garanti veremez. Ama ne olursa olsun umarim bu ülke , bu millet daha fazla üzülmez.

bi bitmediniz aq

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
Toplam Hit: 15913 Toplam Mesaj: 122