Erdogan‘A Ses Kaydi Kumpasi Yaparken Dinlemeye Takildilar.
-
demirci bunu yazdımfatihbodur bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
olm sümeyye size espirili yazın demedi mi? insanın yanlıştan dönmesi kötü bişey değildir, başbakanı korumak için kıçınızı yırtmanıza gerek yok. "anladım ne bok olduklarını" deyin sizi yargılayacak değil hiç kimse
Kimseden korkmam, her ortamda sözümü esirgemeden söylerim. Polis mulakatlarinda niye polislik? dediler. "Atanamadigim icin" dedim :)
Butun dunya kalkmış AKP düsmanligi yapiyor, Millet gercek yada yalan yuzlerce AKP aleyhine paylasimlar yapiyor. Insanlarlar gercekle yalan arasinda birakiliyor. O yuzden 3 5 sonra belki ben pismanliktan utanç duyarim, belki de sen.. buna kimse garanti veremez. Ama ne olursa olsun umarim bu ülke , bu millet daha fazla üzülmez.
bi bitmediniz aq
üyelik şartlarında 18 yaşından küçükler üye olamaz şartını okumadın mı la sen ?
-
mfatihbodur bunu yazdıdemirci bunu yazdımfatihbodur bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
olm sümeyye size espirili yazın demedi mi? insanın yanlıştan dönmesi kötü bişey değildir, başbakanı korumak için kıçınızı yırtmanıza gerek yok. "anladım ne bok olduklarını" deyin sizi yargılayacak değil hiç kimse
Kimseden korkmam, her ortamda sözümü esirgemeden söylerim. Polis mulakatlarinda niye polislik? dediler. "Atanamadigim icin" dedim :)
Butun dunya kalkmış AKP düsmanligi yapiyor, Millet gercek yada yalan yuzlerce AKP aleyhine paylasimlar yapiyor. Insanlarlar gercekle yalan arasinda birakiliyor. O yuzden 3 5 sonra belki ben pismanliktan utanç duyarim, belki de sen.. buna kimse garanti veremez. Ama ne olursa olsun umarim bu ülke , bu millet daha fazla üzülmez.
bi bitmediniz aq
espiri kabiliyetinden zekanda anlasiliyor,
senin gibilerle polemige girip degerli zamanimi harcayamam.
biraz kafan calisiyor olsa burda bu konusmayi yapiyor olmaz bu videoyu paylasmazdin
git az otede oyna
optum bb
-
demirci bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıdemirci bunu yazdımfatihbodur bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
bi bitmediniz aq
biraz kafan calisiyor olsa burda bu konusmayi yapiyor olmaz bu videoyu paylasmazdin
git az otede oyna
optum bb
Tamam son lafı sen soktun ben bozuldum.
-
demirci bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıdemirci bunu yazdımfatihbodur bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
bi bitmediniz aq
git az otede oyna
optum bb
Altıma imzamı atarım.Tartışmaya gerek yok abi bu kafadaki adamlarla,bunlar Akp'ye vermeye devam etsin zaten kaza bela benimle aynı partiye verirlerse utancımdan sokağa çıkamam. Akboyların yaptığı ses kaydını buraya koyup bir de gerçek mi değil mi bilmiyorum diyor.Şu kayıdı yapanların kim olduğu belli değil sesler kimin belli değil,çıkış tarihi videodan 2-3 saat sonra panikle telefona kaydetmişler kalite kötü adam gelmiş doğru mu yanlış m bilemem diyor ilginç.
justwant tarafından 25/Şub/14 12:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Adamların kendi ses kaydı dururken buna inanmayıp, kimin olduğu belirsiz düzmece bir ses kaydına inanan insanlar..
Kendini enayi yerime koyduran, kendine küfür ettiren, gözü kapalı itaat eden koyun sürüsü..
Sizi tanımlayabilen bir sıfat bir cümle bulunmuş olsa, düşmanıma söyleyemezdim.
-
Aha şimdi ayvayı yedin, koyun ilan edecekler seni..
-
Fazla teknik bilgim olmadigindan videonun gercekligi yada sahteligi konusunda bi iddiam yok sadece sesler cok akici yani ezberlenmis cumleler olma ihtimali cok dusuk. Sahislar cok rahatlar.
oof of of ahahahaahahahahahahaha
-
CEO bunu yazdı
Bana dediysen eğer, ben sizden bahsetmiştim..
Konuyu açan, ilgili zihniyetin linkini ve pisliğini paylaşanlardan.
-
trampfd bunu yazdıCEO bunu yazdı
Bana dediysen eğer, ben sizden bahsetmiştim..
Konuyu açan, ilgili zihniyetin linkini ve pisliğini paylaşanlardan.
Senin haddine mi ki bana kufur edebilmek. Senin capin ne ki benim düşüncemi kücumsuyorsun. ?
Sahsima yorum yapmak sizin acizliginiz cahilliginizdir, saldirganliginizdir. Bana koyun demeniz bana ne bisey kazandirir ne de bisey kaybettirir. Ama sizin sahsiyetsizliginizi herkes gorur.
-
sonra akepe nasıl %49 oy aldı deniliyo
bu kafada bi adam oy kullanabildikten sonra mart seçimlerini de alır götürür...