folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Erdogan‘A Ses Kaydi Kumpasi Yaparken Dinlemeye Takildilar.

Erdogan‘A Ses Kaydi Kumpasi Yaparken Dinlemeye Takildilar.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    demirci bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

olm sümeyye size espirili yazın demedi mi? insanın yanlıştan dönmesi kötü bişey değildir, başbakanı korumak için kıçınızı yırtmanıza gerek yok. "anladım ne bok olduklarını" deyin sizi yargılayacak değil hiç kimse

Kimseden korkmam, her ortamda sözümü esirgemeden söylerim.  Polis mulakatlarinda niye polislik? dediler. "Atanamadigim icin" dedim :)

Butun dunya kalkmış AKP düsmanligi yapiyor, Millet gercek yada yalan yuzlerce AKP aleyhine paylasimlar yapiyor. Insanlarlar gercekle yalan arasinda birakiliyor. O yuzden 3 5 sonra belki ben pismanliktan utanç duyarim, belki de sen.. buna kimse garanti veremez. Ama ne olursa olsun umarim bu ülke , bu millet daha fazla üzülmez.

bi bitmediniz aq

üyelik şartlarında 18 yaşından küçükler üye olamaz şartını okumadın mı la sen ?

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    demirci bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

olm sümeyye size espirili yazın demedi mi? insanın yanlıştan dönmesi kötü bişey değildir, başbakanı korumak için kıçınızı yırtmanıza gerek yok. "anladım ne bok olduklarını" deyin sizi yargılayacak değil hiç kimse

Kimseden korkmam, her ortamda sözümü esirgemeden söylerim.  Polis mulakatlarinda niye polislik? dediler. "Atanamadigim icin" dedim :)

Butun dunya kalkmış AKP düsmanligi yapiyor, Millet gercek yada yalan yuzlerce AKP aleyhine paylasimlar yapiyor. Insanlarlar gercekle yalan arasinda birakiliyor. O yuzden 3 5 sonra belki ben pismanliktan utanç duyarim, belki de sen.. buna kimse garanti veremez. Ama ne olursa olsun umarim bu ülke , bu millet daha fazla üzülmez.

bi bitmediniz aq

espiri kabiliyetinden zekanda anlasiliyor,

senin gibilerle polemige girip degerli zamanimi harcayamam.

biraz kafan calisiyor olsa burda bu konusmayi yapiyor olmaz bu videoyu paylasmazdin

git az otede oyna

optum bb

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    demirci bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    demirci bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

bi bitmediniz aq

biraz kafan calisiyor olsa burda bu konusmayi yapiyor olmaz bu videoyu paylasmazdin

git az otede oyna

optum bb

Tamam son lafı sen soktun ben bozuldum.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    justwant
    justwant's avatar
    Erkek
    demirci bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    demirci bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

bi bitmediniz aq

git az otede oyna

optum bb

Altıma imzamı atarım.Tartışmaya gerek yok abi bu kafadaki adamlarla,bunlar Akp'ye vermeye devam etsin zaten kaza bela benimle aynı partiye verirlerse utancımdan sokağa çıkamam. Akboyların yaptığı ses kaydını buraya koyup bir de gerçek mi değil mi bilmiyorum diyor.Şu kayıdı yapanların kim olduğu belli değil sesler kimin belli değil,çıkış tarihi videodan 2-3 saat sonra panikle telefona kaydetmişler kalite kötü adam gelmiş doğru mu yanlış m bilemem diyor ilginç.

justwant tarafından 25/Şub/14 12:58 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Adamların kendi ses kaydı dururken buna inanmayıp, kimin olduğu belirsiz düzmece bir ses kaydına inanan insanlar..

Kendini enayi yerime koyduran, kendine küfür ettiren, gözü kapalı itaat eden koyun sürüsü..

Sizi tanımlayabilen bir sıfat bir cümle bulunmuş olsa, düşmanıma söyleyemezdim.

Ehl-i Byte
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Aha şimdi ayvayı yedin, koyun ilan edecekler seni..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

Fazla teknik bilgim olmadigindan videonun gercekligi yada sahteligi konusunda bi iddiam yok sadece sesler cok akici yani ezberlenmis cumleler olma ihtimali cok dusuk. Sahislar cok rahatlar. 

oof of of ahahahaahahahahahahaha 

Converse giyen uzaylı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

Bana dediysen eğer, ben sizden bahsetmiştim.. 

Konuyu açan, ilgili zihniyetin linkini ve pisliğini paylaşanlardan.

Ehl-i Byte
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı
    CEO bunu yazdı

Bana dediysen eğer, ben sizden bahsetmiştim.. 

Konuyu açan, ilgili zihniyetin linkini ve pisliğini paylaşanlardan.

Senin haddine mi ki bana kufur edebilmek. Senin capin ne ki benim düşüncemi kücumsuyorsun.  ?

Sahsima yorum yapmak sizin acizliginiz cahilliginizdir, saldirganliginizdir. Bana koyun demeniz bana ne bisey kazandirir ne de bisey kaybettirir. Ama sizin sahsiyetsizliginizi herkes gorur. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

sonra akepe nasıl %49 oy aldı deniliyo

bu kafada bi adam oy kullanabildikten sonra mart seçimlerini de alır götürür...

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
Toplam Hit: 15914 Toplam Mesaj: 122