Esrar Otu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    Esrar'ın legal olması amerikan sakinleştirici ilaç ve alkol piyasasını alt üst eder Bkz.Hollanda ; yani bundan dolayı bu mucizevi nimet bi öcü gibi gösteriliyor hee çok mu zararsızdır hyr değil ; ama sigara ve alkol den zararca bi ekstrası yoktur ; ayrıca şu anda kadar esrar'dan ölen kimsede yoktur literatürlerde ; ayrıca fiziksel bi bağımlılığıda yoktur ; ulan bana acele ot lazım yoksa ölücem , bayılcam şöyle olcam böyle olcam tribinede girmessin ; oldumu içersin , günü gelirse içersin ; kendini ayda yürür gibi hissederekten sağa sola mutlu gözlerle bakarak ewine gidersin sonra : )

    dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mayıs/2003
    Erkek

    Kissadan Hisse.. 

    4.Murat sigara , esrar vb, icimini yasaklamis ve kim olaki icer tez basi vurula buyurmustur, gunler gecer aylar gecer icti haberi gelen yok, vukuat eden yok.. Padisah soyle bir gece ansizin cikayimda kim ne halt ediyor bir goreyim der, gece olur kiyafetlerini degistirip taninmayacak bir vaziyette sehre iner, ortalikta kimse yok.. in cin top atiyor.. sisden goz gozu gormuyor.. dere kenarina yanasir ve kayigin birine yerlesip pusuda bekler..

    Karsidan 2,3 adam guluse oynasa kayiga dogru yanasir, Padisah oldugunu bilmezler kayiktaki kisinin.

    Adamlardan birisi derki padisaha:  'hele bizi bir karsi kiyiya yanistir kayikci' ve 'tamam der padisah' Kiyidan acildiktan bir sure sonra bu adamlardan birisi irice sarilmis paparoz bir cigara cikartir ve yakar, sirayla dumana vurmaktadirlar. Sira kayikciya yani padisaha gelir,

    adam: 'buyur kayikci der al bir duman sende' ,

    kayikci: ' nasil alirim padisahimiz icmeyin buyurmustur, kafamizi vurdurur sonra'

    adamlar gulusurler...

    iclerinden biri derki: 'padisah nereden bilecek , kim nereden gorecek sadece biz bizeyiz, al bir duman hele kayikci' der

    kayikci okkali bir nefes ceker icine ve sonra adamlara donup: 'Ey cemaat ben kimim ben bilir misiniz, ben padisahim padisah der'

    hepberaber gulusurler, 'bir duman aldi kendini padisah yapti vaybe' derler.. ;) 

    adamin biri: 'Ey kayikci ben kimim ben bilir misin bende vezirim der'

    yine hep bir agizdan gulusurler.. 

    nitekim padisah , vezir ve 2 muhafiz o gece o kayigin icinde birbirlerinden habersiz dibine kadar esrar icer. ;)


    C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2003
    Erkek

    esrar yani disi hint keneviri denilen madde yukarida yazilan yok alkolden sigaradan daha az zari vardir gibi seyleri gecmeniz gerekmektedir.

    esrar in etken maddesi tetrahydrocanabinol dur. esrar icenler bilir esrar kolay kolay yanmadigi icin normal tutunle harmanlanarak kullanilir. sigara+esrar olur bu sefer... kubar diye tabir edilen basilmis olan turu ise en dandink malzemelerden yapilanidir nerde otu boku kalmis ise sapini copunu toz yapip basarlar oturup icersiniz daha cok kafa yapar... gene tutunle harmanlanir... kova diye tabir edileni tutunle harmanlanip kesiip bicilip kova duzenegi ile aliniri boylece akcigerlere direkt yuklu miktarda duman gider az mal cok kafa diyenler icin birebir akciger kanseri yoludur...

    esrar turkiyede kullanimi git gide artan birseydir. amerikan ilac endustrisinde esrar yerine afyon kullanilmasin ? esrar biyolojik bir maddedir bagimliligi yoktur kullananlara sorun varsa iceriz yoksada olur diyebilirler ama asiri kullanimi sonucu insan kontrolunu kaybettigi icin (ayni zamanda yukarida birisi bahsetmis beyin hucrelerini oldurmesinden) yasaklanmistir. esrarin sonu yoktur onun icin extasy, kokain, eroin e baslangic basamagidir.

    yok vergiymis yok suymus buymus diye seyler dusunmeyin... esrara devlet izin verirse o esrarini vergisini siringayla kan ceker gibi alir sizden dert etmeyin.


    ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    bir kere esrar içtim.. o da kafam çok bozuk diye arkadaşlarımla birlikte.. kafa öyle güzel oluyorki... tahmin edemezsiniz :) ama bende nefes darlığı ve kalpte ritim bozukluğu var.. o yüzden ertesi gün tersten gördüm :S       esrarı yasaklamışlar.. bu alkol sigara vs. bunları neden yasaklamıyolar ?? bunlarda zararlı be kardeşim!!

    REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2006
    Erkek

    kıllanmaya başladım bu konuya yaşı küçük olanlar var onlara iyi örnek olmuyoruz arkadaşlar :F

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RoLLeR
    RoLLeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    izlemeyen warsa mutlaka izlenmesi gereken bisey, fettullah gülen propagandası yapan bi video link kaldırılmıştır(fistan)

    inandığın gibi yaşamassan yaşadığın gibi inanırsın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xeox
    xeox's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2002
    Erkek
    Zamanında yapmıştım.. Sadece esrar değil hepsini okuyun...  www.biradam.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ağustos/2006
    Erkek

    bence esrar uyuşturucu sınıfına girmiyor uzun zamandır kullanıyorum bu otu ve bağımlı değilim . esrar bağımlılık yapmaz aması war esrar alkol gibidir her gün içersen öbür günde içmek istersin ararsın sigarayada başlayanlar öyle başlarlar zaten arada bi içiyorumla kendini kandırır sonra günde 1 tane içiyorum der sonra paket almaya başlarlar . buda öyle bişey her gün içersen öbür günde ararsın normal olarak keyif verici maddelerin hepsi öyledir zaten alışkanlık yaratırlar.

     

    Türkiyede neden bu kadar artış var diye sorarsanız hem ucuz olması her kesin rahatlıkla alabileceği cüzdanını zorlamayacak kadar ucuz olması ve 10 liralık esrarla 3 kişi kafasını demlemektedir. alkolle yapmaya kalktığınız zaman en aşşa cebinizden çıkacak para 50 liradır ve esrarın verdiği kadar sarhoşluk yaratmaz . 2.si Türkiyede yasak olan ne varsa yasaklar delinmek içindir sözü kullanılır . Türkiyede yasak diye birşey yoktur görüşü doğrultusunda gidildikce daha neler çıkacak bakalım.

    sarhoşluk veren maddeleri kullanan kesim genelde boş gezen takımdır. tabi bunun yanında kariyer sahibi insanlarda kullanıyo kullanmıyor değil.

    hollandada esrar ilk serbest bıraklıldığı zaman büyük oranda artış olmuş kullanımında ama zamanla hevesi geçtiği için halkın kullanım oranı düşmüştür. hollanda bunu bir koz olarak kullanıyor neden derseniz her sene büyük ölçüde turist çekmektedir ülkelerine sırf esrar içmek için gelen yabancı ülkelerden insanlar gelir . cafelerde içilir

    vs. her yerde içilir.

     

    esrarı kimysal maddelerle kıyaslamak gerekirse uyuşturucu olmadığını anlayacaksınız.

    esrar şuurunuzu kaybetmenize neden olmaz ( bünyeden bünyeye değişir . bende olmuyo :D ) kimysal madde kullanan kişiler ne yaptığını hatırlamazlar yapacakları şeylerden çekinmezler.

    hırsızlar vs. yakalanacaklarını anladığı zaman hap yutarlar adli tıpda testlerde bilinci yerinde değil raporu alarak serbest kalırlar ceza almadan.

    kimyasal 1-2 kullanımla birlikde bağımlılık yapar esrar yapmaz.

    mutluluk veren bir maddedir esrar psikolojiye bağlı olarak değişir ama. moraliniz bozuksa iice kafanıza takılır sorunlar iice moraliniz bozulur . ama keyifiniz yerinizdeyse sürekli gülersiniz mutluluk ve neşe werir. saf olarak tüketiminde nefes yollarını açar tütünle kullanıldığı zmaan kuru balgam yapar. ilk zamanlar kafası geçtikden sonra baş ağrısı yapar ve gözlerde ağrı görülebilir , kusma vs.

    ESRAR UYUŞTURUCU DEĞİLDİR son sözüm :D

     

    http://www.cannabist.net/etkileri.htm 

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2006
    Erkek

    siz bu esrarı ne kadar masum bir şey yaptınız a.q!..tam 3 yıl kullandım..okulda sarıp tuvalette içerdim.derslere kafam bi dünya girerdim...neden kullandın derseniz..bunu hala anlamıs deilim!..

    -özenti,kendinde bi eksiklik görme,moral bozukluğu,mutlu olma isteği.. vb. gibi şeylerden olabilir!..

    kesinlikle kimseye tavsiye etmem..kafasını yasarsanız anlarsınız..kafası cok fena olur!..

    bana bir sey olmaz derdim hep..en son içtiğimde şaşal kova bong bira karıstırıp içmiştim...komaya girdim hastaneye kaldırdılar..doktoru allah goruyosun..inanılmaz kötüydü...daha sonra fizyolojik ve psikolojik olarak bana geri döndü..1 sene bakırkoyde tedavi gordum..şimdi iyiyim!..bıraktım..bagımlılık yapmaz hatta sigaradan daha zararsızdır ama etkileri sonra ortaya cıkar!..

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ağustos/2006
    Erkek
    zararsız diyen yok dediğim içkiden farkı yok
Toplam Hit: 27318 Toplam Mesaj: 47