Esrar Otu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Laugh
    Laugh's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2007
    Erkek

    Esrar Kullanıcısı olarak : esrar serbest  olsa Siyaset yönünden hap kullanımı falan büyükk şirketler baya bir zarara uğrayacak Nice şirketler batacak. Esrar çokmu güzel derseniz " Evimin Nerede olduğunu unuttugum günlermi dersiniz , Kafa bir trilyon olup yolda uyumadığımamı ,  içip içip triplere düşmediğimimi insanların bana bakışlarına uyuz olmadığımamı vs.. vs .. birçok şey yaşıyorsun . Bence alkol de kullanıyorum ama esrarın zararları yanında alkolunkü baya bir fazla :) Gece gündüz içiytoruz toplumumuzda yer etmiş esrar içene kız verilmez esrar içen yok şöyle yok böyle bence esrar serbest olmadan insanların zihniyetleri düzelmeli esrar serbest olmasada içen adam hertürlü yolunu bulur """ Yokmu birşeyin """ yeterli bence.. Önce İnsan beyinleri değişmeli sonra serbest olsun ...


    Bundan boyle herkez ederi kadar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek
    TBT sapıttı ... Gencler Hızlı .. Esrarın Esrarı Çözülüyo :))) Cezaevinde bu gidişle yer kalmıcak .. Esrarın zararı senin yasamına war bırak vücudunu :))

    diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anidamage
    Anidamage's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    Bildiğim kadarıyla Hollanda'da esrar yasal hale geldikten sonra, esrar kullanan kişi sayısında azalma gözlemlenmiş.

    Underground kullanım herhalde bu tip konularda daha özendirici.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirel
    demirel's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mart/2007
    Erkek
    arttık kimse yalan söylemeyecek "sarhoş ve kafa güzel kimse yalan söylemez söyleyemez" o yüzden serbest olsun millet güzel güzel gezer konuşursonra doğruları işe yarar aslında :d:D

    Baskasi Olma Kendin Ol Ki Köpeklerden fark1n Olsun
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengeee
    dengeee's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Temmuz/2005
    Erkek
    ekşisözlük'e erişim bu yüzden durdurulmuştu haberiniz ola...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buraq23
    buraq23's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Haziran/2007
    Erkek

    Esrar cok siddetli bir beyin zehridir, bilhassa zekaya etki eder. Bu yuzden "zeka zehiri" de denilebilir. Dikkati, hafizayi ve ogrenme kabiliyetini cok kisa surede etki altina alir. Halk arasinda esrarin bagimlilik yapmadigina inanilir ama aksine bagimlilik yapan maddeler arasinda bulunur. Esrarin en buyuk tehlikesi diger butun uyusturucu maddelere baslama da bir basamak olmasidir.

    Gorunumu;

    * yesil, kahverengi, griye benzer renkte olup kenevir bitkisinin kurumus tohumlari, govdesi, cicegi ve ufalanmis yapraklarinin karisimidir.

    * Sivi olarak da gormek mumkundur.

    Kullanim sekli;

     * genellikle sigara gibi icilerek kullanilir, nargile ile de kullanilir.

    Esrar alindiktan sonra gorulen fizyolojik belirtiler;

    * alinan maddenin miktarina, karisik olup olmadigina, alis suresine ve kisilik ozelliklerine gore degisir. Bu nedenle esrara bagli olarak ortaya cikan fizyolojik belirtilerden soz etmek oldukca zordur.

    * Esrar kullanildiginda; agiz kurur, gozbebekleri genisler, yuz kizarir, kalp vurumu ve nabiz sayisi artar. Kan basinci yukselir.

    Bir sure esrar kullananlarda burunda kuruma olur. Goz kanlanir, bogazda yanma, oksuruk, bulanti, kusma ve ishal gorulebilir.

    * Esrar alindiktan sonra once duygu durumu degisikligi ortaya cikar. Bu degisiklikler elemle haz arasinda yer alan genis bir duygulanim yelpazesi icinde bulunur. Kimi kez bunlara algi ve dusunce degisiklikleri de eklenir.

    * Esrar alindiktan sonra kisa suren hafif bir canlilik ve uyaniklik olur. Bunu kaygi, sikinti ve tedirginlik donemi izleyebilir.

    * Bu donem gectikten sonra duygulanma ve coskuda haz yonune dogru artma olabilir. Asiri nese ile birlikte konusma ve hareket artar. Cagrisim ve dusunce akisi hizlanir. Algilama ve tasarim gucu canlanir. Cevreyle iliski artar.

    * Esrar kullananlarin "iyi yolculuk" (good trip) adini verdigi "kendini mutlu gorme durumu" her insanda ve her zaman ortaya cikmaz. Cogu kez bulanti, kusma, endise, kaygi, sikinti ve tedirginlik belirtilerinin on planda oldugu "kotu yolculuk" (bad trip) yasanir.

    * Nese donemini algi ve dusunce bozukluklarini n bulundugu donem izleyebilir. Gorme halusinasyonlari olabilir. Zaman ve mekan algisi bozulur. irade zayiflar, cinsel sapmalarla ilgili davranislara rastlanir.

    * Esrar ile ilgili halkimiz arasinda yanlis bin kani vardir, soyle ki; esrar maddesinin icinde kimyasal madde olmadigi ve bitki oldugu dusuncesidir. iste bu masum gosterilmeye calisilan esrar maddesi diger uyusturuculara her zaman basamak teskil etmektedir. insanlarimiz arasinda "ottur gunahi yoktur" deyisiyle kucumsenen bu uyusturucu maalesef insanlarimiz arasinda masum gosterilmesinden dolayi yayilmaktadir. Ama esrar maddesinin iceriginde de uyusturucu ozelligi tasiyan madde bulunmaktadir ve ilac sanayinde marinol olarak kullanilmaktadir. Ayrica esrarin iceriginde bir cogu vucuda zararli 400 yakin kimyasal madde vardir.Oysa ki masum gosterilecek bir uyusturucu yeryuzunde yoktur olsa bile onun adi uyusturucu degildir.


    ßu®aK
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2005
    Erkek

    boşversenize olm. bilmeden mal mal konuşmayın. özenti olarak içenlerin aq diyorum. İsteyerek içen içer kimse karışamaz yasaksa bize yasak. Ve esrar gibisi yoktur. alkol malkol geç kimyasalları zaten sie et. esrar rlz.


    ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    istanblue
    istanblue's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Nisan/2007
    Erkek

    esrar en guclu beyin zehiridir

    endorfin mendorfin hikaye

    beyin hucrelerini duzelmeycek mertebede oldurur ve kullanılamaz tekrar kullanılamaz ve duzelemez bir bicimde tahriş ve tahrip edr.

    aklı basında olan insan esrar we eroin baz morfin alkol kullanmaz

     

    lutfen sizler sanki cok faydalı bıseylermıs gıbı kalkıpta ukalaca acıklamalar yapmayın sankı cok yararlıymıs gıbı bırde ukalalık we kustahlık yapıyorsunuz. kullanıyorsanız kullanın ama baskalaırna zarar wermek ıcın ıyuıymıs gıbı acıklamalar yapmayın.


    dostunu oyle bir z*kki dusmanin ibret alsin!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    denisato
    denisato's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2007
    Erkek
    aslında doğru ve mantıklıda bizim memelekette suyu diğer adıya b*ku çıkar yasal olsa sigara ve alkolde +18 diye geçio bakarsak bu bağlamda ama bide bunun öçzel yerlerde satıldığını süşün şimdiden benm eklıma gelen olay alırım küçüklere kakalarım 2 katına veya şöle olur herkes bir nevi torbacı edasında gezer... burası TÜRKİYE burda herşey normal diyen bir memleketin kırmızı ışıkda beklemeyip akp'nin sözü ile ileri fırlayan bir milletiz " DURMAK YOK YOLA DEVAM " yane bu gibi işler en güzeli el atından ver yansın modeli ölen kalan sakatlanan yoktur ama ardından ex'le başlayan yollarıda unutmayalım... şahsi fikrim el altı en güzeli nie korkarak içerken daha bi zevkli oluyor :D buda bnm saykoluğum....

    bu keşmekeş dunyada herkes birbirinin bacısına sulanırken ben kendi dunyamda rahat ve huzurluyum... SAto
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2002
    Erkek

    dengeee bunu yazdı:
    -----------------------------
    ekşisözlük'e erişim bu yüzden durdurulmuştu haberiniz ola...
    -----------------------------

    Sen şaka mısın?

    Biz ne sitesiyiz hacım?

    TTnet hangi engeli koyarsa koysun,

    Kullanırsın başka bi DNS olur biter. 

Toplam Hit: 27316 Toplam Mesaj: 47