Flash Disk İn İçine İnternetten Kuran Atsam Boynuma Taksam...
-
Teknolojiye ayak uyduralım, dijital cevşen kullanalım
Allah seni kazadan, beladan, hacklenmekten korusun.:D
-
Hemen cd ye cekip arabama asiyorum, hem sekil hem sevap :))
-
soyle apsolit konular acmayın kardeşim din hakkında hiçmi bilginyokya konuyugu geyiğe tasıyın allahım başlakta bile hayıryok
-
inanmıyorsanız saygınız olsun insanların hassas oldugu konulara burun sokmayin
-
içine adult girmesinde bnde bişe olmas :D
-
u3 özelliği varsa olur
-
Dvd ye yazıp assan daha bi guzel durabilir. :))
-
Andy bunu senden beklemezdim. Sen bu kadar düşük şeyler düşünecek adammıydın abi noldu sana. Sen bide o flash diskin içine birazda ilahi serpiştir de tam olsun sanal sevapkar seni :))) ahahahah :)))
-
Çulundan başka bişey düşünmeyen insanların böyle hassas konulara yaklaşımlarıda aynı oluyor.Bu konuyu açan arkadaşta sanırım eksik biraz.Ama neyse .Abicim ne cevşen ne harddisk ne el yazısı muska hiçbirinin dinde yeri yoktur .İslam kuranı rehber olarak gönderdi OKU! emri ilk gönderilen ayet.Yani oku boynuna takıp ne yapacan çelik yelek değil bu kardeşim.
-
Hocam ne için asıcan anlamadım ki? Normalde islam dininde hristiyanların taktığı haç gibi dini objelerin takı olarak kullanılması doğru bulunmaz, ama ben bir ara muska taktım ve ona saygımdan küfür bile çıkmamıştır azımdan, yani faydalı olabilir ama onu boynuna ben müslümanım, imanım kuvvetli herkes görsün diye takıyorsan işte o zaman durum çok kötü.
Toplam Hit: 8451 Toplam Mesaj: 58