Galaktik Federasyon Global Anons
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------_PesimisT_ bunu yazdı:
-----------------------------Keyifli takipteyim... İnandığımdan değil ancak beklemeyip görmek dışında seçeneğimin olmayışından :)
Hadi hayırlısı... Ne kadar baltalansa da güzel konu... Dj_DooM3' a teşekkürler..
-----------------------------ben tesekkur ederim hocam. 2 gun kaldi :) hep beraber bekleyip gorucez. baltalama yerine heycanli bir bekleyis cok daha keyifli olur :)
-----------------------------peki hocam bir soru daha sormak istiyorum.
diyelim 4ünde gerçekten gelcekler.
bu durumda 2 gün var. uzayda gözükmeleri gerekmezmi teleskoplarla falan?
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 13:44'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi.
-----------------------------hocam bilmiyorum sheldan Ndile in aciklamalarini izledinmi, orada adam anlatiyor. dunyadan kat kat buyuk gemlierinin zaten hazirda oldugunu soyluyorlar. ve istedikleri anda gorunur hale getirebilirler. istemedikelri surecede hicbirsekilde goremiyoruz. fakat gunesin etrafinda dunyanin 3-4 kat buyuklugunde tanimlanamayan objeler tespit edildi. ve bu objeler galaktik federasyon gunes atrafinda bircok gemimiz hazir bekliyor dedikten birkac hafta sonra tespit edildi. resimleri ekliyorum. video olarak da var youtobeda.
videoyu izlemenizi tavsiye ederim;
-
_Dert_ bunu yazdı:
-----------------------------Belki suan tepemizdediler, onlarin gorunmez kalkanlari var ya (filmlerde boyle oluyor)...
Verdikleri tarihi bekliyorlar :)) 4 agustos'un gecesinde mi geliceler yoksa sabah mi gelicekler tam bir bilgi olsa iyi olurdu.. O gun devamli gokyuzune bakicam ins hava acik olurda gorebilirik :))
-----------------------------ekin cemberlerindeki takvim ogleden sonra 16.30 gibi birsey gosteriyordu :)
-
daha onceki konumda da paylasmistim bunlari. amator bircok astronom da bu objeleri kaydetmeyi basardi, hata bunlara benzer birtane de benim cektigim vardi. mutlak izlemenizi oneririm..
-
Turkiye'de saat farkli olucak sanirim? Hangi ulkenin saatine gore 16:30 ona gore cidden gokyuzune bakicam..
Birde mavikutu sitesini okurken su bilgiyle karsilastim...
Olimpiyatlarla ilgili bir sembolizm daha... Bu seferkinin esprisi çok ince ama kökenleri çok eski.
Başlangıç meridyeninin neresi olacağı konusunda 1884 yılında Greenwich şehri ile Paris şehri arasında bir oylama yapıldı. Kazanan taraf malumunuz Greenwich oldu. Olimpiyatların yapılacağı yer de buraya oldukça yakın.
2005 yılında olimpiyatların nerede yapılacağı konusunda Londra ile Paris arasında bir oylama yapıldı ve kazanan gene Londraydı. 1884 ile 2005 yılları arasında 121 yıl var ve bu simetrik bir sayı. Bu sembolizme mirroring deniyor detaylarına ineceğim.
Bir önceki Londra olimpiyatları 1948 yılındaydı.
Obamanın doğum tarihi: 4 ağustos. 4/8 ve ya 8/4
Olimpiyatlarda şu meşhur gözlü maskotlardan 84 adet olacağı açıklandı.
Burada sözlerini paylaştığımız London Calling klibinin bir sahnesinde Big Ben saat kulesinde saat: 4:08'i gösteriyor.
Yine daha önce forumda sözlerini paylaştığım Kylie Minogue'nin son şarkısı "Time Bomb"un klibinde bir sahnede binaya yapıştırılmış büyük bir posterde £4.8 billion yazıyor. Bu arada klip londrada çekilmiş ve sözleri oldukça manidardır.
4 ağustos kritik bir tarih olabilir.4 agustos'da harbiden biseyler olucak galiba...
5 saattir ilgileniyor bu konuyla, dun harcadigim vakti yazmiyom bile :)) Ders olsa bu kadar okumazdim..
-
_Dert_ bunu yazdı:
-----------------------------Turkiye'de saat farkli olucak sanirim? Hangi ulkenin saatine gore 16:30 ona gore cidden gokyuzune bakicam..
Birde mavikutu sitesini okurken su bilgiyle karsilastim...
Olimpiyatlarla ilgili bir sembolizm daha... Bu seferkinin esprisi çok ince ama kökenleri çok eski.
Başlangıç meridyeninin neresi olacağı konusunda 1884 yılında Greenwich şehri ile Paris şehri arasında bir oylama yapıldı. Kazanan taraf malumunuz Greenwich oldu. Olimpiyatların yapılacağı yer de buraya oldukça yakın.
2005 yılında olimpiyatların nerede yapılacağı konusunda Londra ile Paris arasında bir oylama yapıldı ve kazanan gene Londraydı. 1884 ile 2005 yılları arasında 121 yıl var ve bu simetrik bir sayı. Bu sembolizme mirroring deniyor detaylarına ineceğim.
Bir önceki Londra olimpiyatları 1948 yılındaydı.
Obamanın doğum tarihi: 4 ağustos. 4/8 ve ya 8/4
Olimpiyatlarda şu meşhur gözlü maskotlardan 84 adet olacağı açıklandı.
Burada sözlerini paylaştığımız London Calling klibinin bir sahnesinde Big Ben saat kulesinde saat: 4:08'i gösteriyor.
Yine daha önce forumda sözlerini paylaştığım Kylie Minogue'nin son şarkısı "Time Bomb"un klibinde bir sahnede binaya yapıştırılmış büyük bir posterde £4.8 billion yazıyor. Bu arada klip londrada çekilmiş ve sözleri oldukça manidardır.
4 ağustos kritik bir tarih olabilir.4 agustos'da harbiden biseyler olucak galiba...
5 saattir ilgileniyor bu konuyla, dun harcadigim vakti yazmiyom bile :)) Ders olsa bu kadar okumazdim..
-----------------------------
4 agustos illumintinin de birseyler planladigi bir tarih. galaktik federasyonun demesine gore illuminatiyi durdurmak icin direkt mudahale yapilacak. bir nevi olimpiyatlarda planlanan komployu durduracaklar. -
4 agustos tarihinde gelmezlerse 21 aralik tarihin de geliyoruz diyecekler..
Neden derseniz yaptiklari cember 2 tarihe isaret ediyormus ya 4 agustos ya 21 aralik....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Factorx arkadas'dan alintidir..
Zaten en başından beri bunun zamanı gösteren bir şey olduğu düşünülüyordu. O nedenle halkaların çevresi ölçüldü ve açık olan alanların yüzdesi hesaplandı. Bu hesaplama sonucunda en dış halkayı sene olarak ele alıp içe doğru giderseniz 21 Aralık 2012 Cuma günü saat 00:11:38 tarihini veriyor:
Yok eğer en içtekini sene olarak ele alıp dışa doğru giderseniz 4 ağustos 2012 Cumartesi günü saat: 19:45:53'ü veriyor.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heycan dorukta son 48 saatin icindeyiz :)))
-
bunlar da tayyip gibi :) çok söz söylüyorlar yaptıkları bir şey yok :)
-
_Dert_ bunu yazdı:
-----------------------------4 agustos tarihinde gelmezlerse 21 aralik tarihin de geliyoruz diyecekler..
Neden derseniz yaptiklari cember 2 tarihe isaret ediyormus ya 4 agustos ya 21 aralik....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Factorx arkadas'dan alintidir..
Zaten en başından beri bunun zamanı gösteren bir şey olduğu düşünülüyordu. O nedenle halkaların çevresi ölçüldü ve açık olan alanların yüzdesi hesaplandı. Bu hesaplama sonucunda en dış halkayı sene olarak ele alıp içe doğru giderseniz 21 Aralık 2012 Cuma günü saat 00:11:38 tarihini veriyor:
Yok eğer en içtekini sene olarak ele alıp dışa doğru giderseniz 4 ağustos 2012 Cumartesi günü saat: 19:45:53'ü veriyor.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heycan dorukta son 48 saatin icindeyiz :)))
-----------------------------4 agustos ilk temas, 21 aralik 2012 de dunyanin ve insanligin yukselisinin tarihidir ;)
-
olimpiyatların son günü saat kulesinin orda patlama olucakmış söylelnenlere göre.
-
seboist bunu yazdı:
-----------------------------olimpiyatların son günü saat kulesinin orda patlama olucakmış söylelnenlere göre.
-----------------------------ingilteredeki big ben kulesi olarak mı yorumlamışlar o saat kulesini