Galaktik Federasyon Global Anons
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Adamlar ne yalan uydurcaklarına karar veremediler heralde,hala ses seda yok kanallardan.
Yada maden suyu şişesine oturup intahar etmeyi deniyo olabilirler.
Rıza baba says: Dönüyoruz beyler.
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Adamlar ne yalan uydurcaklarına karar veremediler heralde,hala ses seda yok kanallardan.
Yada maden suyu şişesine oturup intahar etmeyi deniyo olabilirler.
İşin acı tarafı da, biri ciddi diğeri geyikmiş gibi galaktik ve kelektik federasyon diye Tahribat'ta iki ayrı konunun olması.
-
Sonuç = Fosss. Bir eğlenceli konunun daha sonuna gelindi.
Dj_DooM3 arkadaşlar hiçbir , alakası yoktur adam istediği konu üstünde çalışmış kaynakları toplamış , eleştirileriniz, murit kardeşimiz üstüne değilde global anons üstüne olursa daha güzel olurdu ama iş işten geçmiş. -
Bırakın aga ya, be adamın titreşimlerden, mitreşimlerden; insanüstü bilmemnelerden, bizim anlayamayacağımız şeylerden bahsettiğini, yok gözünüzü açın, oyuna gelmeyin bilmem ne dediğini de hatırlıyorum. Gayet fanatikçe savunuyordu vaktinde. Fiyasko üstüne fiyasko olunca adamın da inancı sarsıldı tabi.
-
Ya abi böyle şey mi olur amk şehir dışındaydım yemedim içmedim gökyüzüne baktım Tatil yapamadım amk 2 gün kafa dinlicektim amk uzaylıları gelicek diye gökyüzüne kitlendim gözlerim bozuldu bakmaktan bi daha açma hacı bende takip ediyodum belki eğlence cıkar diye de bu adamlar fena sikişe getirdi bu sefer gelirse de ilk kurşunu ben atarım :D
-
Kutikula bunu yazdı
Ya abi böyle şey mi olur amk şehir dışındaydım yemedim içmedim gökyüzüne baktım Tatil yapamadım amk 2 gün kafa dinlicektim amk uzaylıları gelicek diye gökyüzüne kitlendim gözlerim bozuldu bakmaktan bi daha açma hacı bende takip ediyodum belki eğlence cıkar diye de bu adamlar fena sikişe getirdi bu sefer gelirse de ilk kurşunu ben atarım :D
dünyanın sütçü imamı :D
-
Dj_DooM3 bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
Birşey dikkatimi çekti olay gününde ve saatinde Dj_DooM'un sesi soluğu kesiliyor :D
Koydeyim hocam, mobiledan takip.etmek zor oluyor. Ayrica tassak olayi bitene kadar pek yazmayi dusunmuyorum. Millet tum dalgasini ortaya kosun ve konu.sakinlessin diye bekliyorum.
Haci herkes tum dalgasini ortaya koysun konu unutulsun ben konuyu hortlatr dalgami cikartir koyarm ortaya :D -
SaLuSa ne lan ergen uzaylı amk
-
"gün doğmadan neler doğar " sulu şekilde geleceklermiş bana ulaştılar bunların anonsları cok oldu ben pokemon izlerim .
-
salusa gelicek diye erken uyudum dedim adamı uykulu karşılamıyım :S