Galaktik Federasyon Global Anons
-
Dj_DooM3 bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
Birşey dikkatimi çekti olay gününde ve saatinde Dj_DooM'un sesi soluğu kesiliyor :D
Koydeyim hocam, mobiledan takip.etmek zor oluyor. Ayrica tassak olayi bitene kadar pek yazmayi dusunmuyorum. Millet tum dalgasini ortaya kosun ve konu.sakinlessin diye bekliyorum.Eee..
-
Cooook ilginc ve farkli biseyler oluyo gokyuzunde
-
Noneyim bunu yazdıCooook ilginc ve farkli biseyler oluyo gokyuzunde
ben bişey görmüyom :S
-
salusa bile bahane üretmeyi falan boşverdi konuyla ilgili açıklama yapmadı olayı s. etti.
Mavikutu forumlarında hala bişey ispatlamaya çalışıyolar komik gerçekten :D
Kanallardan konuyla ilgili açıklama yok pişkin pişkin devam ediyolar,bu forumlarda hala durumu kurtarmaya çalışıyolar :D
-
Bikac gundur sessiz simsekler goruyordum gokyuzunde, hani yakin olduklarini fark ediyorum, cizgilerini falan goruyorum ama cit sesleri cikmiyordu. Bu gece oyle bi hal aldilar ki, sanki hani oyunlarda filmlerde bozulmus, catismada depremde patlamada fln hasar almis lambalar nasil yanip soner elektrik kacagi kivilcimlari gibi, gokyuzunde onlarca ondan var ve hep ayni yerde parlamalar oluyor, yine cit cikmiyor..
amd-x falan da buralarda, sms attim ama cevap yok yukarda neler oluyor acaba, biri kizdirdi sanirim zeusu yine.. -
Prometheus bunu yazdıNoneyim bunu yazdıCooook ilginc ve farkli biseyler oluyo gokyuzunde
ben bişey görmüyom :S
Karadenizdeyim hocu orduda -
havalanının üstünde uçak gördm
-
Allura bunu yazdı
yok artık!! salusanın gemisi olmasın? caps var mı? inanasım gelmedi çok ciddi bişey bu :S
-
Allura bunu yazdı
Ahanda saluş geldi :)
-
Hocam şimdi bi anons daha geldi, galaktik federasyondakiler yola çıkmış ışık hızıyla geliyorlarmış, 80.000 yıl sonra varacaklarmış. Donuste mazotu buradan alacaklarmış bide
HolyOne tarafından 10/Ağu/12 08:58 tarihinde düzenlenmiştir