Galaktik Federasyon Global Anons
-
salusa bunu yazdı
dedim dedim inanmadınız alın geldim ne oldu şimdi?
ahaha adam sırf taşak geçicem diye salusa üyeliği açmış aq :D:D
-
Ahaha son noktayı koydu:) saygılar Salusa abi :D Saka bı yana takip edin bakın yukarılara bisi olursa yazın merak ettim :D
-
olum yavaşça geçen uçakları düşünün, hani böyle ışıkları yanıp söner ya. resmen disko ışığı gibi değişik bi şekide yanan (resmi tabiri beacon değildi kesinlikle, uçak ve helikopter bilgim geniştir) bişey sinek misali uçuyodu. malatyadayım, İHA yada herhangi işey değildi kesinlikle. ama ne alakası var bilmiyorum. video çekemedim ama çok garipti ya.
ha bide demin oturdum karpuz yerken büyük ayı takım yıldızlarından birinin eksik olduğunu farkettim, bi baksanıza gariplik var mı?
SweetyVolty tarafından 04/Ağu/12 22:21 tarihinde düzenlenmiştir -
deja-vu bunu yazdıAhaha son noktayı koydu:) saygılar Salusa abi :D Saka bı yana takip edin bakın yukarılara bisi olursa yazın merak ettim :D
Dürbün masanın üstünde çatıya çıkıp gökyüzünü izleyeceğim, karşıdan yanlış anlaşılıp sniper rifle'la indirilmekten galabe ettim biraz |¨¨ -
Şimdiye gelmeleri gerekmiyomuydu müridler :D
bu arada üşenmemiş üyelik açmış helal olsun :D
-
salusa 5 dk dolmadan banlandı hiç misafir perver degilsiniz gittigi yerde anlatacak eminim. :)
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Şimdiye gelmeleri gerekmiyomuydu müridler :D
bu arada üşenmemiş üyelik açmış helal olsun :D
¨Profil fotosunda birde derisinin altında deri gözükmüyor mu :D Ordan kaybetti soldaki adamda. yoksa salusa olarak inandıracaktı bizi.
Yine başaramadın salusa. -
shaban nereye kayboldu :/
-
bi bitmediniz aq
-
Beyler birşeyler olmayacaksa ben yatmaya gidiyorum aq