GSS Yapilandirdim Borcum Artti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Evet beyler. 1800 lira borcum cikmisti (anasini kerhaneye kiralamisim ya devletin) bundan 1 ay once gelir testi yaptirmadan evvel Gittim yapilandirdim kagitlari vs vs doldurdum. 1 ay gecti sisteme baktim 2600 lira olmus.. Simdi ben bunlari gidip sikeyimmi yoksa sabahami saklayayim?? Gidip pkk ya katilicam sonunda amkodugumun ulkesinde

Cigu bigule :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

Hocam yapılandırdıktan sonra ödedin mi yani biti mi yoksa faizli yapılandırma mı yaptın

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JahR
    JahR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

GSS de gidip yapılandıranlar borcu kabullenmiş oluyo bi şekilde sisteme okey demiş oluyo ama yinede siz bilirsiniz.

beyin derki; ya beni kullan, ya da kafana sık ulan!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

:( Halka hizmet yolunda susuz götürüyorlar  . birde bu gss olayından hiç haberi olmayan borcuna faiz binip köküne kadar giren bi kısım var onların hali  duman.

Geçmiş olsun hocam.

Minimalist Değilim Tembelim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    JahR bunu yazdı

GSS de gidip yapılandıranlar borcu kabullenmiş oluyo bi şekilde sisteme okey demiş oluyo ama yinede siz bilirsiniz.

Aynen oyle. Çünkü gssde dikkat ederseniz gonullu olarak sigortadan yararlananlar kapsaminda yaziyor. Imzaniz filab olmazsa bir baglayiciligi olacagini sanmiyorum. Tabi sagliktan filan yararlanamazsin.

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

yapılandırmayınca en yüksek tarifeden katlanıyor diye biliyorum. yani yapılandırınca en fazla aynı tutar kalması gerekirdi belki hala devam ediyordur borcun artmaya aydan aya .. ya da bir hata olmuştur gidip sor

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    irwa bunu yazdı

Hocam yapılandırdıktan sonra ödedin mi yani biti mi yoksa faizli yapılandırma mı yaptın

Borcumun faizi filan silinmedi ki odeyeyim? zaten borcu kitlerken en yuksek seviyelerden yazmislardi. Yapilandirmada borcum artmaz ama azalir dendi. Yapilandirdim simdi hemen hemen ikiye katlandi borcum. ya sabir...

Cigu bigule :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi
    DrKeworks bunu yazdı
    irwa bunu yazdı

Borcumun faizi filan silinmedi ki odeyeyim? zaten borcu kitlerken en yuksek seviyelerden yazmislardi. Yapilandirmada borcum artmaz ama azalir dendi. Yapilandirdim simdi hemen hemen ikiye katlandi borcum. ya sabir...

Hocam sanırım yanlış sordum. Bazı yapılandırmalar o an gözüken bakiye sabitlenerek yapılır bazıları ise üstüne eklenerek. Mesela 8000tl borç olsun ilk dediğimde 8000/ şeklindedir diğerinde ise 8000+yapıladırma faizi/ şeklinde. Anlaşmada ne yazıyo tabi o da önemli

dewdim dewrildim geldim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JahR
    JahR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı
    JahR bunu yazdı

Aynen oyle. Çünkü gssde dikkat ederseniz gonullu olarak sigortadan yararlananlar kapsaminda yaziyor. Imzaniz filab olmazsa bir baglayiciligi olacagini sanmiyorum. Tabi sagliktan filan yararlanamazsin.

Aman hocam yararlanmayalım.  Bir veterinerin bi hayvana ayırdığı süre 30 dk, Bir doktorun SGK hastanesinde bi İnsana ayırdığı süre 3 dk.   Sorsan sağlıkta Devrim yapmışlar....

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    JahR bunu yazdı
    ZoRKaYa bunu yazdı
    JahR bunu yazdı

Aman hocam yararlanmayalım.  Bir veterinerin bi hayvana ayırdığı süre 30 dk, Bir doktorun SGK hastanesinde bi İnsana ayırdığı süre 3 dk.   Sorsan sağlıkta Devrim yapmışlar....

Sana muhalefet olacağım şimdi

kaç insan var kaç hayvan var ? 

ssk yı batıranların devrinde nasıldı şimdi nasıl ??????

Güzel di mi :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JahR
    JahR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    JahR bunu yazdı
    ZoRKaYa bunu yazdı
    JahR bunu yazdı

Sana muhalefet olacağım şimdi

kaç insan var kaç hayvan var ? 

ssk yı batıranların devrinde nasıldı şimdi nasıl ??????

Güzel di mi :D

Hocam  Kemal Kılıçdaroğlu’nun göreve geldiği Tarih 1992 ,   Şimdi biz  2015 teyiz,  o zaman daha çocuktum ne ozaman ne olmuş ne bitmiş bilmiyorum, bilmediğim bişeyide savunucak halim yok.  Ben şimdiye bakıyorum.  Do you understand?

Toplam Hit: 2959 Toplam Mesaj: 29