GSS Yapilandirdim Borcum Artti
-
Evet beyler. 1800 lira borcum cikmisti (anasini kerhaneye kiralamisim ya devletin) bundan 1 ay once gelir testi yaptirmadan evvel Gittim yapilandirdim kagitlari vs vs doldurdum. 1 ay gecti sisteme baktim 2600 lira olmus.. Simdi ben bunlari gidip sikeyimmi yoksa sabahami saklayayim?? Gidip pkk ya katilicam sonunda amkodugumun ulkesinde
-
Hocam yapılandırdıktan sonra ödedin mi yani biti mi yoksa faizli yapılandırma mı yaptın
-
GSS de gidip yapılandıranlar borcu kabullenmiş oluyo bi şekilde sisteme okey demiş oluyo ama yinede siz bilirsiniz.
-
:( Halka hizmet yolunda susuz götürüyorlar . birde bu gss olayından hiç haberi olmayan borcuna faiz binip köküne kadar giren bi kısım var onların hali duman.
Geçmiş olsun hocam.
-
JahR bunu yazdı
GSS de gidip yapılandıranlar borcu kabullenmiş oluyo bi şekilde sisteme okey demiş oluyo ama yinede siz bilirsiniz.
Aynen oyle. Çünkü gssde dikkat ederseniz gonullu olarak sigortadan yararlananlar kapsaminda yaziyor. Imzaniz filab olmazsa bir baglayiciligi olacagini sanmiyorum. Tabi sagliktan filan yararlanamazsin.
-
yapılandırmayınca en yüksek tarifeden katlanıyor diye biliyorum. yani yapılandırınca en fazla aynı tutar kalması gerekirdi belki hala devam ediyordur borcun artmaya aydan aya .. ya da bir hata olmuştur gidip sor
-
irwa bunu yazdı
Hocam yapılandırdıktan sonra ödedin mi yani biti mi yoksa faizli yapılandırma mı yaptın
Borcumun faizi filan silinmedi ki odeyeyim? zaten borcu kitlerken en yuksek seviyelerden yazmislardi. Yapilandirmada borcum artmaz ama azalir dendi. Yapilandirdim simdi hemen hemen ikiye katlandi borcum. ya sabir...
-
DrKeworks bunu yazdıirwa bunu yazdı
Borcumun faizi filan silinmedi ki odeyeyim? zaten borcu kitlerken en yuksek seviyelerden yazmislardi. Yapilandirmada borcum artmaz ama azalir dendi. Yapilandirdim simdi hemen hemen ikiye katlandi borcum. ya sabir...
Hocam sanırım yanlış sordum. Bazı yapılandırmalar o an gözüken bakiye sabitlenerek yapılır bazıları ise üstüne eklenerek. Mesela 8000tl borç olsun ilk dediğimde 8000/ şeklindedir diğerinde ise 8000+yapıladırma faizi/ şeklinde. Anlaşmada ne yazıyo tabi o da önemli
-
ZoRKaYa bunu yazdıJahR bunu yazdı
Aynen oyle. Çünkü gssde dikkat ederseniz gonullu olarak sigortadan yararlananlar kapsaminda yaziyor. Imzaniz filab olmazsa bir baglayiciligi olacagini sanmiyorum. Tabi sagliktan filan yararlanamazsin.
Aman hocam yararlanmayalım. Bir veterinerin bi hayvana ayırdığı süre 30 dk, Bir doktorun SGK hastanesinde bi İnsana ayırdığı süre 3 dk. Sorsan sağlıkta Devrim yapmışlar....
-
JahR bunu yazdıZoRKaYa bunu yazdıJahR bunu yazdı
Aman hocam yararlanmayalım. Bir veterinerin bi hayvana ayırdığı süre 30 dk, Bir doktorun SGK hastanesinde bi İnsana ayırdığı süre 3 dk. Sorsan sağlıkta Devrim yapmışlar....
Sana muhalefet olacağım şimdi
kaç insan var kaç hayvan var ?
ssk yı batıranların devrinde nasıldı şimdi nasıl ??????
Güzel di mi :D
-
rapidhacker550 bunu yazdıJahR bunu yazdıZoRKaYa bunu yazdıJahR bunu yazdı
Sana muhalefet olacağım şimdi
kaç insan var kaç hayvan var ?
ssk yı batıranların devrinde nasıldı şimdi nasıl ??????
Güzel di mi :D
Hocam Kemal Kılıçdaroğlu’nun göreve geldiği Tarih 1992 , Şimdi biz 2015 teyiz, o zaman daha çocuktum ne ozaman ne olmuş ne bitmiş bilmiyorum, bilmediğim bişeyide savunucak halim yok. Ben şimdiye bakıyorum. Do you understand?