Güvercin Avı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek

Bugünlerde başım yabani güvercinlerle belada... Odamın balkonuna özellikle sabahları vehatta günün her vakti güvercinler geliyor öle 3-5 tane de değil onlarca... Doğru düzgün ders çalışamaz oldum sürekli gurrrr gurrr ses çıkartıyorlar kanatları ile cama çarpıyorlar birde yetmezmiş gibi balkonun içine edip gidiyorlar. Tepemin tası iyice attı anlıyacağınız... Az önce bir haber sitesini okurken bir yemek tarifi gözüme çarptı, güvercin etiyle yapılan... Benim de ampul yandı anında... Bir şekilde bu güvercinleri yakalayabilirsem on numara yemek yaparım zira tüfekle vurduğum diğer çulluk, keklik ve bıldırcın gibi av hayvanlarını da gayet güzel pişiriyorum. Ama asıl mesele şu burası şehir içi ve ateşli silah kullanamam, dolayısıyla bir alicengiz oyunu edip bu güvercinleri yakalamam lazım ama nasıl? Nasıl bir tuzak olmalı ki en çok güvercin yakalayabileceğim bir şekilde olsun... Mesela su kabı koysam ve içine çabuk tesir eden bayıltıcı bir ilaç mı atsam? bu konudaki çekincem bu ilacı yutan hayvanın bünyesine geçen ilaç ben güvercini yedikden sonra bana intikal edip beni etkilememesi... Az çok konuyu anladınız sayın mürid ve müride kardeşlerim fikirlerinizi alabilir miyim ?

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

hocam açlık kafanamı vurdu naptı : http://www.dominos.com.tr/en-yakin-dominos.aspx

önerim dominos pizza olur :D

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

musil ilaci ver herkese rahatsizlik versn ibneler :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Yazık güvercinden ne kadar et çıkacakta onu yiyeceksin :(

Ama yöntem istiyorsan:

-Kuş yakalarken yapışkan kullanırlar, kuş dala konar ve kurtulamaz.

-Bayıltıcı hiç duymadım ama eğer varsa öyle bişey ayıldıktan sonra kesersin :)

-Kafes koyup içine girince kapısını otomatik kapatacak bir düzenek en iyisi olur bence.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

sapan kullan beyinlerini patlatma ama cok sert vurupta sapanla yaparsin reis pat pat kafalarina sikarsin yada boncuklu tabanca ile :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Of sabah sabah ne canım cekti ha :D

Tadına doyum olmaz güvercinin. Sapanla vurabılırsın ama ben karsıyım ole seylere cırpınır hayvan yanına gıdene kadar.

Buyuk bı duzenek kur yemle hayvanları alıssınlar ıyıce ortama  sonra cek ıpı altında kalsınlar :) kucukken bole yakalar sonra keser cevırırdık bız ateste :)

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

Bir iki tene güvercini yiyince diğerleri senin balkonuna konmayacak mı?

Amaç balkonuna konmalarının istememen mi yoksa onları yemek mi ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    İnternette kuşsavar diye arat tunlarca malzeme var. Kurtulursun güvercinlerden. Yemek kısmına gelince o hayvan şehirde hangi çöple atıkla beslendi belli değil yenmez o.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

hoca küçükken çok yakalardım basit bi tuzakla,

anlatmaya çalışayım; http://prntscr.com/wnq8f

ş
    imdi yukardaki paint terk çizimi incele

ortası boş kalacak şekilde 4 tuğla koyuyorsun, kenarları kapalı sadece ortası boş.
    bu tuglaların üstüne açık kısmı kapatcak şekilde kiremit gibi biraz ağır kapak ayarlıyorsun,

şimdi çizimdeki 2 numaralıda, sarı ve kırmızı küçük ince tahtalar var, sarı tahta kiremiti yatay tutuyor, sarı tahta altından kırmızı tahta boşluğa doğru çıkıyor, sarının gücüyle dik olarak boşluğa doğru duracaktır. 2. çizimdeki görüntü oluşacak, sonra kırmızı rahtanın üstüne 3-5 buğday at,

buğdayı yemek için kırmızı tahtaya çıkan kuş düzeneği bozup içine düşecek kapakda kapanacak 

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bırak güvercinin 2 gram etini ne yapacaksın
    balkona siyah poşet bağla sallansın bir daha hiç birir gelmeyecektir ;) sende rahatlıkla ders çalışabilirsin

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı

Yazık güvercinden ne kadar et çıkacakta onu yiyeceksin :(

Ama yöntem istiyorsan:

-Kuş yakalarken yapışkan kullanırlar, kuş dala konar ve kurtulamaz.

-Bayıltıcı hiç duymadım ama eğer varsa öyle bişey ayıldıktan sonra kesersin :)

-Kafes koyup içine girince kapısını otomatik kapatacak bir düzenek en iyisi olur bence.

senin dediğin hepsii avcılık kanununa göre yasakk yaparsan ceza yersin arkaadaş

İts My Life. NOW or NEVER
Toplam Hit: 7851 Toplam Mesaj: 53