Güvercin Avı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

lann hacı kıyılmaz la güzelim hayvanlara amaa bu işin ticaretini yapablirsin kuş alıp satarsın yerindee olsam bir kaba 5 bardak su 1 kadehte rakı koyarım kafayı bulurlarsa uçamazlar yakalayıp satarsın kuyruk tellerine ve pençelerine bak pençleri örtülü kuyrukları beyazsa iyi para eder ama sana diyim rakı koyy önce

İts My Life. NOW or NEVER
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı

Açılın geliyorum ;

Hop (Fren IIIIIIRRR )

Ge el dim.

Ne ne ne dedin ? Güvercin etimi yiyeceksin ?

Bildiğimiz kumru, ve yaboz diye adlandırdığımız güvercin mi ? Velev ki mardin olsun baska bango kelebek tip vs olsun.

Dışarıdan içtikleri pis sular yetmezmiş gibi, yedikleri, at sinekleri, kaldıkları yerler, vs hiç biri yetmezmiş gibi kendine has hastalıkları ?

Sen ne sandığını zannediyorsun pa pa pardonda :|

Hala güvercin besliyorum  ( evcil )

Ayrıca bubi tipi tuzakla çok yakalardım buğdan kasa + soba ve ip, bu tiple çok sokakta kuş yakaladım, geri kalanını söylemişler zaten ayrıca 4.5mm bir tüfeğim var, paraşüt atan onlada yakalarım rahatta.

Emin ol bu şartlarda eğer o bahsettiğimiz güvercin aynıysa senin hiç bir şeyden haberin yok, devam et yemeye :D

Dostum özellikle av restoranına gidip sordum bizim "Yaboz" dediğimiz güvercini canlı gösterdi bana. Onlarda tuzakla yakalıyorlarmış. Müşteri geldiğinde taze taze kesip, pişiriyorlarmış. Ayrıca benim bu balkona gelen güvercin aşiretinin beslendiği yerde benim bir apartman ilerimdeki fırın, oranın sahibi günde 2-3 kere 4-5 somun bayat ekmek koyuyor bahçesine, paldır güldür dalıyor yüzlercesi... İçme suyuna gelince hemen evime 100 metre mesafede Balkanların ünlü Vardar Nehri var. Oradan sürekli su içtiklerini ve yıkandıklarını görüyorum. Anlayacağın yakaladığım güvercinleri yeme konusunda içim rahat.

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek
    blackglove bunu yazdı

lann hacı kıyılmaz la güzelim hayvanlara amaa bu işin ticaretini yapablirsin kuş alıp satarsın yerindee olsam bir kaba 5 bardak su 1 kadehte rakı koyarım kafayı bulurlarsa uçamazlar yakalayıp satarsın kuyruk tellerine ve pençelerine bak pençleri örtülü kuyrukları beyazsa iyi para eder ama sana diyim rakı koyy önce

Usta o rakının kokusuna ben yaklaşamıyorum ki o hayvanlar yaklaşsın... Onların temiz temiz içtikleri vardar nehri var... Bu arada benim balkona gelen türlerin fotosuna baktım internette Yaboz yazıyor. Kara kara hepsi.. Bi ara apaçi geldi 2-3 tane böle kahverengi gibi ama onlarda bildiğin güvercin işte... Bak aslında bu satma olayını düşüneceğim, o av restoranının müdürü ile görüşeyim bi ben... Eyvallah usta fikir için sağol..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek
    TR-SCOPJE bunu yazdı
    blackglove bunu yazdı

Usta o rakının kokusuna ben yaklaşamıyorum ki o hayvanlar yaklaşsın... Onların temiz temiz içtikleri vardar nehri var... Bu arada benim balkona gelen türlerin fotosuna baktım internette Yaboz yazıyor. Kara kara hepsi.. Bi ara apaçi geldi 2-3 tane böle kahverengi gibi ama onlarda bildiğin güvercin işte... Bak aslında bu satma olayını düşüneceğim, o av restoranının müdürü ile görüşeyim bi ben... Eyvallah usta fikir için sağol..

ortağımm wallaa billaa sen bilirsin ama bunların verdiği zevk huzur hiç bi yerde yok hele bir kaçtane taklacı miskin al alsana görsel ziyafer

İts My Life. NOW or NEVER
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı

Açılın geliyorum ;

Hop (Fren IIIIIIRRR )

Ge el dim.

Bildiğimiz kumru, ve yaboz diye adlandırdığımız güvercin mi ? Velev ki mardin olsun baska bango kelebek tip vs olsun.

Dışarıdan içtikleri pis sular yetmezmiş gibi, yedikleri, at sinekleri, kaldıkları yerler, vs hiç biri yetmezmiş gibi kendine has hastalıkları ?

Ayrıca bubi tipi tuzakla çok yakalardım buğdan kasa + soba ve ip, bu tiple çok sokakta kuş yakaladım, geri kalanını söylemişler zaten ayrıca 4.5mm bir tüfeğim var, paraşüt atan onlada yakalarım rahatta.

Emin ol bu şartlarda eğer o bahsettiğimiz güvercin aynıysa senin hiç bir şeyden haberin yok, devam et yemeye :D

bangolarımı özledim aq  nerden getirdin la aklıma onları bango dedin :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    TR-SCOPJE bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı

Açılın geliyorum ;

Hop (Fren IIIIIIRRR )

Ge el dim.

Dostum özellikle av restoranına gidip sordum bizim "Yaboz" dediğimiz güvercini canlı gösterdi bana. Onlarda tuzakla yakalıyorlarmış. Müşteri geldiğinde taze taze kesip, pişiriyorlarmış. Ayrıca benim bu balkona gelen güvercin aşiretinin beslendiği yerde benim bir apartman ilerimdeki fırın, oranın sahibi günde 2-3 kere 4-5 somun bayat ekmek koyuyor bahçesine, paldır güldür dalıyor yüzlercesi... İçme suyuna gelince hemen evime 100 metre mesafede Balkanların ünlü Vardar Nehri var. Oradan sürekli su içtiklerini ve yıkandıklarını görüyorum. Anlayacağın yakaladığım güvercinleri yeme konusunda içim rahat.

Hocam, parasını ben verim ya git porteinli bir şeyler ye, orjinal tavuk ye kilosu 20 30 tl bir şey, fener balığı ye, saf levrek ye dalış yap kendine meşgale bul, bence çok saçma ve gereksiz bir serüven şu an senin kisi, bölgesel değişiklik yaptırabilirsin farklı yere yemleme yaparak.

Belli bir periyotta sürekli kovala gelmeyeceklerdir emin ol. Ufak bir düzenek vs.

Akı bokunu paklamaz derler ya, uğraşması osu busu bıkarsın zaten bana göre yenmez çok sağlıksızda normal tavuğu bile ben alıp yemiyorum kasaptan sen nelerin peşindesin :D

Kendi vücudunada yararlı şeyler ye hocam ya :D

Olay kine gitmesin :D

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

balkona bir adet kedi koyunuz yahut bostan korkulugunu öneririm...

zaten yesenizde tadı tavuga benziyor diyeceksiniz üstüne vicdan azabı çekeceksiniz ben size 7 8liraya herhangi bir süper marketten temin edebileceginiz tüm tavugu önere bilirim :D:D

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    be_cool bunu yazdı

balkona bir adet kedi koyunuz yahut bostan korkulugunu öneririm...

zaten yesenizde tadı tavuga benziyor diyeceksiniz üstüne vicdan azabı çekeceksiniz ben size 7 8liraya herhangi bir süper marketten temin edebileceginiz tüm tavugu önere bilirim :D:D

tavukta o lezzet yok be kardeşim :) ben 1 sene güvercin besleyenlere gıcıklığına yedim, kiremitleri kırıp duruyorlardı güvercin izleyecez diye :) güvercin gayet leziz bir hayvandır, sevimli derseniz kuzu da sevimli inek de sevimli o zaman onları da yemeyelim. taze temiz organik daha ne olsun (: yumurtaları varsa dokunmam o ayrı konu.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

aa şimdi kumruyla yaban güvercinin arasındada daglarkadar farkvar kumru yenmez bildigim

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek
    be_cool bunu yazdı

aa şimdi kumruyla yaban güvercinin arasındada daglarkadar farkvar kumru yenmez bildigim

Aslında kumru da yenirde ne bilim çok şirin buluyorum o hayvanı... Sabahları gukuk gukuk yapıp uyandırıyor beni... Başıbozuk güvercinler anca paldır küldür kanat sesi bir de cama çarpma sesiyle uyandırıyor...

Toplam Hit: 7858 Toplam Mesaj: 53