Güvercin Avı...
-
balkona iplere bos cd takarak sallandir
buyuk ihtimalle gelmeyeceklerdir
-
ersn bunu yazdı
mayın döşe balkona
En etkili çözüm. Hocam claymore tarzı mayını alıp yazılı tarafı sana bakacak şekilde balkona yerleştiriyorsun. Uzaktan kumandalı versiyonları da var. Kuşlar geldiğinde tetiğe basıp kurtulursun problemlerinden.
-
Boş CD mevzusunu denedim 2.5 haftadır 5 adet astım balkonun iç kısmına rüzgar estikçe pır pır dönüyorlar hala... Burdaki güvercinlerde probem var sanırım arsızlar...
-
underzero bunu yazdı
+ korkuluk gorevi gorur.
Ve ek olarak o hayvanin eti yenmaz..
-
Her kuşun eti yenmez hocam. :D Hastalıklı olma riskleri yüksektir yani götü kestirirsin bak dedi dersin. Sen bildiğin marketten hormonlu tavukları al ye filan işte.
-
Caliber bunu yazdı
Her kuşun eti yenmez hocam. :D Hastalıklı olma riskleri yüksektir yani götü kestirirsin bak dedi dersin. Sen bildiğin marketten hormonlu tavukları al ye filan işte.
bişey olmaz hoca, haa çok işkilleniyosanız yöntem belli 20 gün kafeste tutun dayayın buğdayı antibiyotikli suyu top gibi şişsinler.
-
HoLyCat bunu yazdıunderzero bunu yazdı
+ korkuluk gorevi gorur.
Ve ek olarak o hayvanin eti yenmaz..
güvercinlerde başta etkili olsada alışıyor pezevenkler :))
-
RETRET bunu yazdıCaliber bunu yazdı
bişey olmaz hoca, haa çok işkilleniyosanız yöntem belli 20 gün kafeste tutun dayayın buğdayı antibiyotikli suyu top gibi şişsinler.
On numara 5 yıldız yöntem ;)
-
yeniyormuş lan ama cok güzeller ben yiyemem büyük ihtimal
-
Hocu naptin yedin mi la ?