Hitleap İle Hit Veya Para Kazanın.
-
valla kazanmanın başka yolunu buldum :D arkadaşlar isterse para vermesın alın size fikir HİT satın :)
parayı canlı olarak alıyorsunuz üstelik de kendi fiyatınıza en iyisi hem paypal ile ugraşmıyoruz hemde nakit tl olarak alıyoruz ben sevdim bu işi :)
-
2402 dk oldu. pazartesi paraya çevriliyor ise iyi para gelecek :)
-
lalada bunu yazdı
1-2 sorum var :
simge durumuna küçültmeden arkaplana atınca bi sorun oluyomu ?
sound mixer dan bunun sesini kıssam sıkıntı yapıyomu?sesle gezince 10% fazla oran veriyomuşya ?
4-5 tane sanal makina da çalıştırsam bunu sıkıntı olurmu? (aynı ip olucak hepsinde )
sanal makinayı karıştırmadan site üzerinden farklı browserlarla private window şeyettirsem olurmu?
1.-2. sorularını ben yapıyorum sıkıntı çıkmıyo
onu mu dinlicem amk :)
-
youshes12 bunu yazdı
Hesabıma eklenen ilk para
Hocam Pazartesi günleri hesabındaki dakikaların hepsi mi paraya dönüşüyor yoksa her hafta 1.4 euro mu ? , 647 dk niye hesaba yatmamış sonradan mı birikti o ?
-
snuff13 bunu yazdıCcaglayan bunu yazdı
1637 oldu benimde bakalım :D sanırım paraya pazartesi günleri çevriliyormuş dakikalar bakalı bekleyelim görelim oluyorsa iyi para kaynağı hani :D
Hocam HitLeap 'in kendi botunu mu kullanıyorsunuz ?
Evet hocam kendi sitesinden indirdim kesintisiz çalışıyo hiç problem çıkarmadı
-
snuff13 bunu yazdıyoushes12 bunu yazdı
Hocam Pazartesi günleri hesabındaki dakikaların hepsi mi paraya dönüşüyor yoksa her hafta 1.4 euro mu ? , 647 dk niye hesaba yatmamış sonradan mı birikti o ?
Dakikaların hepsi paraya dönüşüyor.Parayı çekmediğin sürece dakika sıfırlanmıyor.
-
snuff13 bunu yazdıyoushes12 bunu yazdı
Tamam hocam saolasın, Ref inle üyü oldum 2600 dk oldu, bakalım pazartesi göndercek mi parayı
-
Ccaglayan bunu yazdısnuff13 bunu yazdıCcaglayan bunu yazdı
1637 oldu benimde bakalım :D sanırım paraya pazartesi günleri çevriliyormuş dakikalar bakalı bekleyelim görelim oluyorsa iyi para kaynağı hani :D
Hocam HitLeap 'in kendi botunu mu kullanıyorsunuz ?
Evet hocam kendi sitesinden indirdim kesintisiz çalışıyo hiç problem çıkarmadı
Ayarladım hocam saolasın..
-
gezdiği sitelerden virüs bulaştırıyor demedi demeyin
-
GoldenBoy bunu yazdı
gezdiği sitelerden virüs bulaştırıyor demedi demeyin
elbette virus içeriyorlar )) arada denk geliyor antivirus kullanın ))