Hitleap İle Hit Veya Para Kazanın.
-
JuMaN bunu yazdı
Hocam detaylı şekilde anlatırsanız bizde kullanalım.Üye oldum bot açtım çalışıyor şuan Paypalı nasıl ekliyoruz peki buna
Edit : http://i49.tinypic.com/213niah.png
Hocam toplam cash 5€ olunca paypal hesabını yazacaksın.1 hafta içerisinde onlar paypal hesabına yüklüyor.
-
murdery bunu yazdı
oraya sitemi ekledim..baktım 500 tane hitleap hiti gelmiş..
botta 161 dk var
şimdi ne oldu ki ..dakkalar birikmiş mi?
yoksa hite mi dönüşmüş.
Hocam eklediğin sitede kaç saniye kalmalarını istiyorsan o kazandığı dakikalardan o saniyeler düşürülüyor.Yani sitemde 10 saniye kalınsın demişsin mesale kazandığı dakikadan her ziyarette 10 saniye düşürülüyor.
Refimle üye olanlara teşekkür ediyorum.Konuyu sürekli güncel tutmaya çalışacağım.Para eklendikce ekran görüntüsünü burda paylaşacağım.
motka tarafından 13/Şub/13 10:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Web site girecegimiz yere başka bir web adresi yazdığımız zaman oluryormu.
-
JuMaN bunu yazdı
Web site girecegimiz yere başka bir web adresi yazdığımız zaman oluryormu.
Evet olur.
-
Arkadaşlar Website adreslerinizi direk yazmayın...
Google araması yaptırıp siteye girmeden link alın öyle yapın..google üzerinden gelsin hitler böylece.. :)
-
Web sitesi girdim Minutes de tık yok ilerlemiyor.
-
iyiymiş denemek lazım :)
-
sistem güzel, beğendim 350 dakika olmuş hesabım da, umarım scam çıkmaz tek sorun internet de kasılmalara neden oluyor, yüklendikçe ping zayıflıyor sanal makinaya attım tıkır, tıkır çalışıyor şuanda
-
catlax bunu yazdı
sistem güzel, beğendim 350 dakika olmuş hesabım da, umarım scam çıkmaz tek sorun internet de kasılmalara neden oluyor, yüklendikçe ping zayıflıyor sanal makinaya attım tıkır, tıkır çalışıyor şuanda
Bazen youtube filan ziyaret ediyor ondan dolayı olabilir.
-
evet haklısın, youtube link kısaltmalar oldukça çok, yeterki scam çıkmasın gerisi mühim değil