Hitleap İle Hit Veya Para Kazanın.
-
Sistemi iyimiş. Aylık telefon tl yüklemelerini çıkaracaksa kullanalım çizik atayım yarın bakarım.
Birde ödeme alan var mı? Varsa ne kadar zamanda ne aldı?
-
Çalışma mantığı nasıl?
Bu dakika mevzusu ve bot olayı nedir biraz daha detaylı açıklarmısınız müridcanlar.
-
olay nedir bi özet geçin bakayım.
bot işi kolay onu takmayın , cidden kazanç alan varmı onu diyin hele..
-
kadirozdemir bunu yazdı
Sistemi iyimiş. Aylık telefon tl yüklemelerini çıkaracaksa kullanalım çizik atayım yarın bakarım.
Birde ödeme alan var mı? Varsa ne kadar zamanda ne aldı?
Ben bir forumda gördüm.Deneme aşamasındayım şuanda.Ödeme aldığımda buraya koyacağım.
-
MiaD06 bunu yazdıyoushes12 bunu yazdıMiaD06 bunu yazdıyoushes12 bunu yazdıMiaD06 bunu yazdıyoushes12 bunu yazdıMiaD06 bunu yazdı
bu bota üyelikle giriyorum ama windows çalışmayı durdurdu deyip programı kapatıyo bi kaç kere denedim hep aynı hata
Bilgisayar>Özellikler>Gelişmiş Sistem Ayarları>Gelişmiş>Performans>Ayarlar>Veri Yürütme Engellemesi>Seçtiklerim dışında... diye başlayan yeri işaretle>Programı buraya ekle>Uygula garanti olması için bilgisayarı yeniden başlat.
hocam benim işlemci veri koruması için DEP'i destekliyomuş. dediğini yaptım şey diyo. "bu program veri koruması (DEP) etkin olarak çalıştırılmalırıdır. bu program için DEP'i kapatamazsınız."
Hocam birde uyumlulukla dene.İşletim sistemini Windows Sp3 seç birde böyle dene.
hocam yok olmadı :(
Birde hitleap kendi sitesindeki botu dene.
http://hitleap.com/traffic-exchange buraya girdikten sonra Download yazısını görürsün saten.
hocam indirdim giriş yaptım ama bu bot nasıl çalışıyo pek çözemedim Allah var
Program surf yapmaya başladıysa bot çalışıyordur.Yani siteleri geziyor değilmi?
-
youshes12 bunu yazdıMiaD06 bunu yazdıyoushes12 bunu yazdıMiaD06 bunu yazdıyoushes12 bunu yazdıMiaD06 bunu yazdıyoushes12 bunu yazdıMiaD06 bunu yazdı
bu bota üyelikle giriyorum ama windows çalışmayı durdurdu deyip programı kapatıyo bi kaç kere denedim hep aynı hata
Bilgisayar>Özellikler>Gelişmiş Sistem Ayarları>Gelişmiş>Performans>Ayarlar>Veri Yürütme Engellemesi>Seçtiklerim dışında... diye başlayan yeri işaretle>Programı buraya ekle>Uygula garanti olması için bilgisayarı yeniden başlat.
hocam benim işlemci veri koruması için DEP'i destekliyomuş. dediğini yaptım şey diyo. "bu program veri koruması (DEP) etkin olarak çalıştırılmalırıdır. bu program için DEP'i kapatamazsınız."
Hocam birde uyumlulukla dene.İşletim sistemini Windows Sp3 seç birde böyle dene.
hocam yok olmadı :(
Birde hitleap kendi sitesindeki botu dene.
http://hitleap.com/traffic-exchange buraya girdikten sonra Download yazısını görürsün saten.
hocam indirdim giriş yaptım ama bu bot nasıl çalışıyo pek çözemedim Allah var
Program surf yapmaya başladıysa bot çalışıyordur.Yani siteleri geziyor değilmi?
http://hitleap.com/traffic-exchange/kullanıcıadı bu sayfa açılıyo kalıyo hocam..
edit: olayı çözdüm tamam :D
MiaD06 tarafından 12/Şub/13 19:02 tarihinde düzenlenmiştir -
pcdoktor636 bunu yazdı
Çalışma mantığı nasıl?
Bu dakika mevzusu ve bot olayı nedir biraz daha detaylı açıklarmısınız müridcanlar.
Bu bot sitenin Traffic Exchange sistemine giriyor ve auto surf yapıyor.Auto surf yaptıkça sana dakika kazandırıyor.Bu dakikları istersen kendi sitende hit kazanmak için kullanabilirsin.İstersende paraya dönüştürebilirsin.
518 dakika=1.4€ Dakikalar pazartesi günü paraya dönüşüyormuş.
5€ olunca parayı paypal hesabına aktarabiliyorsun.Şuan bende deneme aşamasındayım.Eğer parada sıkıntı çıkarsa dakikalarımı hit olarak kullanacağım.
-
518 dakika = 1.4 Euro
518 / 60 : 8 buçuk saat diyelim.
8 buçuk saatte 1.4 euro kazanıyorsak ;
24 saatte 4.2 Euro yapar. 24 saat bot açık düşünürsek.
TL ye çevirirsek 4.2 Euro = 10.0227044 Türk Lirası
24 saatte 10 tl demek.
Aya vurursak 300 tl demek.. Virtual vs. dahil edersem.. Yarın gidip okulu donduruyum..
Geçim kaynağını bulduk o zaman :P
Ödeme alan olursa haber etsin bana.
-
BarisYigit bunu yazdı
518 dakika = 1.4 Euro
24 saatte 10 tl demek.
Aya vurursak 300 tl demek.. Virtual vs. dahil edersem.. Yarın gidip okulu donduruyum..
Hocam dakika kazanma sistemi farklı biraz :)
Edit:Programı kullanmaya başlayınca anlayacaksın :)
motka tarafından 12/Şub/13 19:11 tarihinde düzenlenmiştir -
youshes12 bunu yazdıBarisYigit bunu yazdı
518 dakika = 1.4 Euro
24 saatte 10 tl demek.
Hocam dakika kazanma sistemi farklı biraz :)
Edit:Programı kullanmaya başlayınca anlayacaksın :)
boşa programı kurmaya kullanmaya gerek yok hacı.
günde ne kadar kalkıyor onu söyle yeter sen ?
dakikaları nasıl topluyon edion ?
tekrar tekrar sorup durmayalım , varsa bilgin paylaş.