Hitleap İle Hit Veya Para Kazanın.
-
erdiburak bunu yazdı
hocam teşekkürler ref ile üye oldum :Ddenemeye başladım hadi hayırlsı.
Ref ile kayıt olduğun için teşekkür ederim hocam.Elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım.
-
bizde refle olduuk ! :D (hemde up olsun görmeyen muridler faydalansın)
-
botta sorun yaşıyorum login deyince çalışmayı durduruyor. DEP kapatmayada izin vermiyor???
-
frq23 bunu yazdı
botta sorun yaşıyorum login deyince çalışmayı durduruyor. DEP kapatmayada izin vermiyor???
Benim verdiğim bot mu? Yoksa siteden indirdiğin bot mu? Eğer benim verdiğim botta hata veriyorsa sitedeki botu dene.
-
frq23 bunu yazdı
botu siteden indir hocam onda hata vermniyor.
-
youshes12 bunu yazdıfrq23 bunu yazdı
Benim verdiğim bot mu? Yoksa siteden indirdiğin bot mu? Eğer benim verdiğim botta hata veriyorsa sitedeki botu dene.
senin verdiğin bot hacım. çalışaydı iyiydi sitedeki botu kullanıyorum o zaman sorun yok ama ara ara net gidip geliyor siteden indirdiğim botla
-
frq23 bunu yazdıyoushes12 bunu yazdıfrq23 bunu yazdı
senin verdiğin bot hacım. çalışaydı iyiydi sitedeki botu kullanıyorum o zaman sorun yok ama ara ara net gidip geliyor siteden indirdiğim botla
64 Bit mi kullanıyorsun ? Ben 32 Bit kullanıyorum herhangi bir sorun yok bende.
-
evet 64 bit win 7. xp sp2 uyumluluk modu ile açmayı denedim yemedi
-
frq23 bunu yazdı
evet 64 bit win 7. xp sp2 uyumluluk modu ile açmayı denedim yemedi
Sanırım 64 bitte sorun çıkarıyor.Çözümünü bulmaya çalışacağım.
-
Hesabıma eklenen ilk para.