İkinci El Oto Yedek Parca

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaslar merhaba

Burada teknolojik alis-veris harici konu acmak yasaktir deniyor ama yonetici arkadaslardan once ozur dileyerek birsey danismak istiyorum.

Simdi konumuz ikinci el oto yedek parca.

Cogunuzun bildigi ben 10 kusur yildir Japonya'da yasiyorum ve yine cogunuzun bildigi gibi burasi sudan ucuz ulke.

Misal burada 93 model toyota corolla yaklasik 15-20tl ye satiliyor.

Diyorumki boyle cok ucuz araba alip parcalayip Turkiye'de yedek parca diye satma sansimiz varmi?

Ilgili ve bilgili olan arkadaslar cevap verirse sevinirim.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

üstad parçalar trye getiririm diyorsan alayını satarım sıkıntı olmaz ayrıntılar için özel mesaj at :)

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ustadim iste benim sorunum burada basliyor.

Burada elimde her turlu olanak var ama Turkiye ayagini koordine edecek adam yok.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Usta sen ordan turkıyeye malzeme sokabılırsen bende satarım hatta 2-3 sehre dukkan acarım .. ama turkıyeye ıhracat ıtalat olaylarını arastırmak lazım.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

hocam tr satışında bende yardımcı olurum hangi markaları bulabiliriz.

....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Butun Japon arabalari sorun olmaz. Hata gecen Turkiye'de iken myblackworld ile konusmustum bu konuyu dedigine gore ikinci el yedek parca giriyor ama normal parcaya gore gumrugu %2-3 gibi pahali.

Mesela burada LPG li forkliftler falan var, is makinesi iothalatinda sorun cikmiyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

aile yadigarı daihatsu var bende.

22 yıllık araç , önceden servisle çıkma parçayla onla bunla idare ediliyordu ama artık daihatsu tr'den elini çekince

çük gibi kaldık ortada :P en basitinden elime para geçer geçmez yürüyeni bi sıfırlayım diyorum :D 

Lakin tr'de bulunmuyor edilmiyor :D

Böyle bişi yapbilirseniz tutar gibime geliyor özellikle honda , mutsubishi , subaru , toyota , mazda , nissan , yamaha vs.vs. 

tr de bunların parçalarıda servisleride bi dünya para..

Karlı güzel bi işe benziyor yani.

http://www.leyladansonra.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

25-20 bin tl mi yoksa ben doğru mu anladım 15-20 tl mi hocam? önce bunu bir anlayalım da o paraya oyuncak araba bulamıyosun Türkiye'de de garip geldi.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

var tabii %20 gümrük vergisini ödüyorsun istediğin ürünü türkiyeye sokuyorsun...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek
    recobaba bunu yazdı

25-20 bin tl mi yoksa ben doğru mu anladım 15-20 tl mi hocam? önce bunu bir anlayalım da o paraya oyuncak araba bulamıyosun Türkiye'de de garip geldi.

+1

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

legal bi şekilde sudan ucuz sokmayı becerirsen zaten satması her türlü olur hocam.. kaldı ki honda toyota vs sayısı azımsanmayacak kadar çok. parçası pahalı olduğu için subaru alamadım mesela geçen ay.. 
    ama nası sokarsın ucuz şekilde TR ye onu bilemem. ota şeye vergi bindirdikleri için gen eburadaki fiyata gelirse bi manası kalmaz :D bi yolunu bulurumn diyosan Ankara ayağını ben alırım :)

.
Toplam Hit: 3608 Toplam Mesaj: 35