İkinci El Oto Yedek Parca

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

bana parça değilde direk arabayı yollayabilirsen ben alayım 3-5 tane :D

15-20 tl nedir yahu :D geçen yiğenime oyuncak alayım dedim 40-50 den başlıyor. :D

şaka maka harbiden araba getirtilmezmi vergisini filan versek :|

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Turkiye'ye ikinci el araba girebilse ben neler koyacam da.

Edit: Soylemeyi unuttum, burada trafik Turkiye'nin tersi, yani arabalar sagdan direksiyonlu.

sniperscope tarafından 24/Mar/13 14:16 tarihinde düzenlenmiştir

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

Turkiye'ye ikinci el araba girebilse ben neler koyacam da.

Edit: Soylemeyi unuttum, burada trafik Turkiye'nin tersi, yani arabalar sagdan direksiyonlu.

La bişey olmaz ondan en fazla

Birgün rahmetli babaannemi hastaneye götürüyoruz durumu ağır değildi minibüse bindik gidiyoruz yolda yabancı plakalı bir tır önümüzde seyrediyor biz soldan geçerken tır birden yavaş yavaş sol şerite yanaşmaya başladı söför panikledi haliyle ondan ziyade benim enişte diğer enişteme bacanak bacanak tırda söför yok demeye başladı o ara tır söförü durumun farkına varıp kendini toparladı tırı geçince anladık direksiyon tersteymiş

En fazla böyle durumlar olabilir

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aha hocam 1998 toyota corolla 84000 km, kazasiz ve ciziksiz. galeri fiyati 1400tl falan, direk alirsan yaklasik 300tl falan ediyor.

http://www.carsensor.net/usedcar/detail/CU1558688616/index.html?TRCD=200002

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

Aha hocam 1998 toyota corolla 84000 km, kazasiz ve ciziksiz. galeri fiyati 1400tl falan, direk alirsan yaklasik 300tl falan ediyor.

o arabayı ankarada herhangi bi galeriye aynı gün 12000'den falan verirsin. kendim satıyım desen 1 haftada 15000 falan. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

Vay arkadaş şaka gibi

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Vay arkadaş şaka gibi

o.0
    -----

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Reply With Quote Alıntı yap
  • KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

http://www.carsensor.net/usedcar/detail/CU1654835783/index.html?TRCD=200002&i=2

H
    ocam bu BMW m5 1210 yen yazıyo nasıl la bu nasıl 1210 ?

1210 değildir o sonunda sıfırları eksıktır dımı hocam :|

CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    Smirnoff bunu yazdı

http://www.carsensor.net/usedcar/detail/CU1654835783/index.html?TRCD=200002&i=2

H
    ocam bu BMW m5 1210 yen yazıyo nasıl la bu nasıl 1210 ?

1210 değildir o sonunda sıfırları eksıktır dımı hocam :|

Elim ayağım titriyor şerefsizim

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Kesinlikle yasal olarak Türkiye ' ye sokma şansın yok hocam. T.C Ekonomi Bakanlığı'ndan bizzat sordum öğrendim. Detayını istersen pm at yazarım. Ama Çok net olarak söylüyorum böyle bir şansın yok.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  • Toplam Hit: 3337 Toplam Mesaj: 35