İntihar Etsem Kesın Cehennememı Gıderım ?
-
kesin cehennem. burdaki en kötü günlerini ararsin. ula bilgisayarin var evin var. annen baban var aşk yüzünden intiharmi edilirmiş. sana iyi bi dayak atmak lazim :) ben 28 yaşina girdim bilgisayar a yeni sahip oldum .:) kendin için yaşamak zulum geliyorsa başkalari için yaşa.
-
Hocam ben de mecburi yaşayanlardanım, 2 sebebim var birincisi senin sorduğun sorunun cevabı, yani intihar edersen cehennemde yanarsın, ikincisi ise alini çoooook üzersin, yapma sakın.
-
Cennet hack yöntemi: bak şimdi dolapdereye doğru git en kalabalık sokagında "ulan ben sizin" die başlayan aile fertleriyle devam eden cumleleri ard arda sırala. Bu yontemle belki cehennemden yırtmıs olursun ama gidemeden burdada cehennemin bir bolumunu yaşatırlar( e okadar da olacak no pain no gain hesabı)...
PS: dolapdereyle aynı klasmanda başka mahalleler de mevcut tabi sen yeterki nerde oldurulmek istediğine karar ver...
-
siganfu bunu yazdı:
-----------------------------
kesin cehennem. burdaki en kötü günlerini ararsin. ula bilgisayarin var evin var. annen baban var aşk yüzünden intiharmi edilirmiş. sana iyi bi dayak atmak lazim :) ben 28 yaşina girdim bilgisayar a yeni sahip oldum .:) kendin için yaşamak zulum geliyorsa başkalari için yaşa.
-----------------------------gercektende haklısın reelden bır dayak lazım kafam allak bullak sınır tedavısı goruyorum eskıden cok ıyı ınsandım sımdı serefsızın onunde gıdenıyım desem bıle ne gecıcek bılmıyorum ama bılmıyorum ıste abı kafam cok bozuk ne bok yıcegmı bılmıyorum karmaşa sarmaşıkları ıcınde kayboluyorum habıre cok ıı orne verdın baskası ıcın yasamak gerek ama sunuda demelıyım bugune kadar hep ben sevdıgım ıcın bırşey yaptım ya benı sevenler benım ıcın ne yaptı ? yada sunumu demelıyım sevenım varmı ? asıl sorulması gereken bu abı ıste sevenım varmı ? ne yapıcam bılmıyorum
-
hoca bari intihar ediceksen, isminin tarihte anılmasını sağla. üstüne c4 leri koy ve tayyit in yanına gidip merhaba tayyit amca de dümeye bas ...
Ya istiklal ya ölüm hesabı bişi olur. Sana anıtkaiki yaptırırrız :)
-
End0t0ksiN bunu yazdı:
-----------------------------siganfu bunu yazdı:
-----------------------------gercektende haklısın reelden bır dayak lazım kafam allak bullak sınır tedavısı goruyorum eskıden cok ıyı ınsandım sımdı serefsızın onunde gıdenıyım desem bıle ne gecıcek bılmıyorum ama bılmıyorum ıste abı kafam cok bozuk ne bok yıcegmı bılmıyorum karmaşa sarmaşıkları ıcınde kayboluyorum habıre cok ıı orne verdın baskası ıcın yasamak gerek ama sunuda demelıyım bugune kadar hep ben sevdıgım ıcın bırşey yaptım ya benı sevenler benım ıcın ne yaptı ? yada sunumu demelıyım sevenım varmı ? asıl sorulması gereken bu abı ıste sevenım varmı ? ne yapıcam bılmıyorum
Yanlış sorular soruyosun,Karamsar ruh halinde olduğun içinde yanlış cevaplar buluyosun...Kendine farklı sorular sormayı dene..Cevabını aldığında kendini iyi hissetmeni sağlayacak sorular..
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------hoca bari intihar ediceksen, isminin tarihte anılmasını sağla. üstüne c4 leri koy ve tayyit in yanına gidip merhaba tayyit amca de dümeye bas ...
Ya istiklal ya ölüm hesabı bişi olur. Sana anıtkaiki yaptırırrız :)
-----------------------------okadar dua alırsın ki cennete VIP den girersin :D
-
olm
izmirdeysen gel ben sana sağlam bi sopa atayım da kendine gel.
lan manyakmısın sen ?
intihar edecek adam reklam yapar mı?
aç bi kur'an oku..herşeyin cevabı orda.
unutma intihar, güçsüzlerin ve acizlerin seçimidir. o kadar aciz misin?
-
hehehehehe
ya yapamıcam demiosun cehennem varmı die soruyosun ? :D
yaparsın görürsün bu kadar basit ;)
-
tahribat'da intihar konusu açma rekorunu kıracan hoca,hadi rekora.
ben sana olayı mantık çervesinde allah,kitap cehennem demeden bahsedecem.
Düşünki bunca insan diyorki "seven sikilir,siken sikilir" "unutursun" "sana kızmı yok" gençlik aşkı başkadır ama ,güvendiğin hatun bi bakarsın çoktan gitmiş.Dünya bu insan zihni gibi.Bilgisayar gibidir hoca kadınlar ihtiyacını karşılamayı kesince upgrade edersin...Desenki boşluktayım din imandenedim dünyanın amacındanbi şey çıkaramıyorum,obsesif bir piskopat oldum geceleri gökyüzünü izliyorum canlılar varmı diye düşünüyorum,bulamıyorum deliricem tamam et.Ama gelipte kız milleti için intihar edicem deme..