İntihar Etsem Kesın Cehennememı Gıderım ?
-
Aciz ve biçare olma!
Birkaç sene sonra "ben ne salakmışım!" diyeceksin bu düşündüklerin için..
-
bişi olmaz, allah okadar kibirli küstah ve anlayışsız mı ?
anlat derdini işte
-
kesinmi kesin deilmi bilemeyiz. Ama bi git istersen orASı nasıl öğrenmiş olursunuz.
-
kendi elinle kendi hayatına zarar verirsen tabiki bunun birde bedeli olacaktır.
cennettir cehennemdir kimse kesin bişey diyemez diyende sallar zaten.
fakat çok acı çekiyorsan demekki bu senin bazı şeyleri farketmen içindir herkes geçer o psikolojiden ben senden daha beter olduğum günleri biliyorum fakat ölüm ne çare nede düşünülecek şey değildir.
ölünce ne olacak diye sor kendine
ölmek ne anlamda ölmek ? fizik anlamında ölürsün ama ruh anlamında bok ölürsün :D o yüzden yağmurdan kaçarken fiziksel olarak öldükten sonra fırtınaya tutulma sakın ?
bunları iyi hesap edeceksin sorunun ne bilmiyorum ama çakmışım dünyaya şurda belki 40 yıl daha yaşayacaksın acıyı çekki astral bedenin temizlensin.Pek çok açıdan şanslı gör kendini daha kötüleride vardı.
ve en önemlisi asla aşağılama kendini sana bir p.m atıyorum oku cevap ver bana.
-
A.q ne duruyon öğren gitsin, hem bak Avea'da yeni tarife çıkmış AHİRETCELL gece dene ucuza geliyor eğer ulaşırsan çaldır ulaşamazsan zaten poku yemişindir :D
-
Deneyip görmek lazım.
-
Cehennemde yanarsın.Allah kimine afrikada hayat vahşeder kiminede senin gibi rahat batar intihar eder.Manyakmısın sen kardeşim .
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
Sonsuz cehennem yaşamı die bir şey yok,şeytanın bile birgün yaptıklarından dolayı cehennemde yanıp cennete gireceği'nı söylüyor bazı alimler.Hani seni gaza getirmek gibi olmasın ama:)
-----------------------------oha :D resmen intihar et dermiş gibi :D sen et nasıl olsa şeytan bile çıkıcak ordan sende çıkarsın :D
aaabi intihar direk cehennem di. bkz : kuran-ı kerim
bence intihar etme, yani o sebep yada bu sebepden değil , zamanında bende bi kaç kere düşündüm. denemeye çalıştımda ama hala yaşıyom ama tabi ben bunları aklım selim iken değil baltayı sıyırdığımda düşünüyodum. sanırım depresyona girdin. bi psikoloğa git veya hastaneden randevu al psikiyatriste git. bi kaç hap verir korkma :) sonra düzelirsin bkz ben :)
eğer bunlarda bi işe yaramazsa yine gel yaz buraya hala intihar etmek istiyom diye ondan sonra çaresine bakarız (;
-----------------------------keske etseymişsin kurtulmus olurduk bi i*neden x)
-
intihar mi etmek istiyonuz o zaman buyrun;
http://webvadisi.smartvideochannel.com/media/playvideo.aspx?f=flash7&cid=697C58D2219945F2BEF080980F16E1C5&v=mostviewed
NOT: +25 (ciddidir)
-
Sanırım bu olayla ilgili 2. konun oluyor bu
İntihar'ın bi çözüm omadığını belirtmek isterim. İntihar ederek ancak birşeylerden kaçarsın. Durup savaşmak varken niye kaçıyorsun ki ?
Yok bu tip laflar bende tın yapmaz diyorsan ben sana başka bi seçenek sunayım...
Seni intihara tetikleyen insanları öldürmeyi dene
Ama bence yaşamaya devam et . . . Aşılmayacak hiç bir sorun yoktur