İntihar Etsem Kesın Cehennememı Gıderım ?
-
dostum olay nedir neden intihar etmek istedigini bilmiyorum ama seni bu duruma düşüren yada düşürenler için intihar etmeye değermi? sadece sen değilsin herkesin kişisel sorunları vardır herkes senin gibi intihar etmeyi düşünürse ne olur?dünyada insan kalmaz a.k
-
bu aşk mevzuları hepmi böle ya yokmu hiç mutlu sonla biten
-
mrphs bunu yazdı:
-----------------------------
bu aşk mevzuları hepmi böle ya yokmu hiç mutlu sonla biten
ne leyla ne mecnun bır care bulmus ayrılık her askın kaderınde var :P
ben etrafımda hıc gormedım mutlu sonla bıten bı aşk :F -
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------tariqat ne aq
Tahribat ! salakça sözcükler yazıp sitenin adı aşalamayın !
Tarikat deyince insanın aklına baska şeyler geliyor.
ntihar etmen sana bırsey kazandırmaz. tam tersini yaparsın. annenii.babanı.vs senı seven ınsanları dusun. ..aradan belırlı bır zaman gecsın umarım kendı toparlarsın bi kac sene sonrada dersınkı,nekadar aptal şeylerle ugrasıyormusum vsvsvsvsvs...
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------ontedi bunu yazdı:
Ya olum manyak mısınız, tariqat gibi güzel bir yer bırakılır mı a.q?-----------------------------
tariqat ne aq
Tahribat ! salakça sözcükler yazıp sitenin adı aşalamayın !
Tarikat deyince insanın aklına baska şeyler geliyor.
-----------------------------Dost dediğimden neden bu kadar gocundun, ayrıca tariqat lafını tek ben söylemiyorum yeni üye olanından tut yöneticisine kadar herkes rahat bir şekilde kullanıyor. Şu millete milyon kez de söylesem anlamayacak herhalde, ben size hakaret etmedikten sonra sizin bana hakaret etme hakkınız yok. Umarım özür dilemesini bilirsin.
-
istanbuldaysan senin adına buluşma düzenleyebilirim :F bakırköy sahile uzanır alayına gideriz :C
ayrıca senin için en seçkin müritleri de getiririm :| heee istersen müride de getireriz :|
sen teklifimi incele değerlendir :F acıdığımdan bu kıyağı geçerim sana :B
kız için intihar edecek kişiye ancak bizim grup etki eder :B dua ile :F selametle ttaaa ebesinden :|
-
Zekeriya Beyaz Hocamıza Sorduğumuzu Farzedelim Cevap= Kesinlikle Cehennemi Boylar. Kısa ve Öz bunu derdi Kanaatimce. Çünkü Allah o Canı Sana Emaneten vermiştir. Kesinlikle Ecelini beklemen gerekiyor. Görevli Melek Azrailden Önce Sen Davranmamalısın.
-
Bu hayatın "new game"yi yokki kardeşim yeniden başlayasın. En kötü ihtimalde bile soğuk kanlı ol. Yaşamak için sebebin her zaman olsun kendin için yaşıyorsun sonuçta...