folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İntihara Teşebbüs Ettinizmi



İntihara Teşebbüs Ettinizmi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2008
    Erkek

    etmedim..

    Etmemde beinde sevenler var intihar edince üzlürler beni sevmek suç mu yani  ? 


    Konumu silenlere inat kürdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------

    Beni yaratan bunu yasaklamış ve net bir şekilde bunu yaptığım takdirde cehennemlik olacağımı söylememiş olsaydı vakti zamanında hıc dusunmez ederdim.Hee ama Allah'ın hikmeti işte her zaman dıyorum ; Allah yarattığı kullarına "alışmak" die birşey nasib etmeseydi,insan Allah'a isyan etse haklı idi..

    Tabi alışmak ta tek basına gerçekleşmıyor önce sabretmek gerek illede birşey olması gerekmıyor bole sana bi anda gulen kader falan alakası yok ! Sadece sabret sabrederken alışıyorsun alışmışsa kudurmuştan beterdir dolayıssıyla alıştınmıydı birşeye zaten memnunsundur artık.Bak ben sabrettim,kaderimden razı oldum ve oyle mucizevi şeyler falanda olmadı.. Sadece kaderimden razı olup çekildim bir köşeye ve sustum.. Şimdi önümde gurbet war Allah nasip ederse yine sabretmeyi düşünüyorum zira intihar eğer inananlardan isen Allah'a isyandır.Senin benim gibi aciz yaratıklar değil tüm yaratılmışlar bir araya gelip Allah'a isyan etse ne olucak ? Birşey mi değişecek ? Dolayısıyla isyan etmekle sadece zararlı çıkarsın..

    Hadi diyelim ki sen bir yaratıcnın varlığını kabul etmıyorsun olaya tamamen dünyevi bakıyorsun.O zamansa ölüp gidiceksin bir daha var olmamak üzere... O halde eşinle beraber tum coluk cocuklarını da öldür ölumune uzulecek ne kadar ınsan varsa onlarıda öldür işte o zaman bu çok mantıklı olur ! Zira inancına göre hepsini öldürünce hem vicdani olarak rahat edıceksın,arkanda uzulen kımse bırakmayacaksn hemde olunce bır daha var olmayacagına inandıgın için tum dertlerıne ve ebediyen varlığına son vermiş olacaksın ateistler için intihar son derece mantıklı birşey olsa gerek - durum intihardan baska çıkış bulunamamıış safhaya gelmişse - Ne diyim walla artık Allah inancı olmasaydı insan die bişeyde olmazdı zira dert çekmeyen insan yoktur en basididnden her insan hayatında en az bır kere depresyon yaşar.Bu zamanda da ıntıharı düşünür.Her intiharı düşünende ateist olsaydı giderken topluca uzulmesınler dıye arkalarındakınıde goturseydi nufus die bişe kalmazdı amq :/

    Ya sabır havle vela kuvvete illa bilahil alil azim..


    -----------------------------

     hoca senin ateistlerle başın dertte gibi?başlığı okumadan dalmış dalıştırmıssın. adam zor durumda sen en son söylenecekleri ilk başta söylersen o adam bişey anlamaz.ateist ateisttir müslümanda müslüman dır ama kendine.açık konuşuyorum,bunu sadece bi tepki ve senin mor dediğine ben yeşil diyebileceğimi anla diye yazdım.tartışma konusuda yapmak istemiyorum.ama adam zor durumda tekerleme gibi aynı şeyleri söylemennde anlamı yok.somut bişeyler yapmamız gerekiyor.

     


    Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek
    Arkadaşlar Polis Son Noktayı Koydu... :) Adamlar la Birlikte Yakalandım.. 33 Gün Hapis Yattım Sağ Salim Aranızdayım işte, Memleketede Döndüm Artık Savunma yapabileceğim fazla Bişeyde Kalmadı, En Azından Kafamı Dinledim, Sorun yok Farklı bir Başlangıç Edindim, Compü Hocam Acizlikten değil idi Benimkisi Hakikatende Kafam Kötü Kısa Devre Etmişti O Aralar.. Her Neyse Polis Ağabeyler Son Noktayı Koyuverdiler.... Bitti Maceralarım... :)

    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Nisan/2007
    Erkek
    lan bende diyorum niye yok shochman abi ortalarda hapisteydin demek .geçmiş olsun

    Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
Toplam Hit: 15501 Toplam Mesaj: 115