İntihara Teşebbüs Ettinizmi
-
İntihar etmekte ne var...önemli olan zorluklarla hayatta kalmak
-
ya a.q ne inteharı mario gibi düşün hayatı o son canmızda nasıl da oynuyoruz o hakta yanmadan niye çünki game over olcak işin yok resetle baştan al..hayatta bu yok bir kere game over
-
çok düşündüm ama..
-
shockman ne oldu abi bi anlatırmısın hala bir mesaj atmadın
-
ıntıhar edenlerı de tesebbus edenlerı de hıc bı zaman anlayamamısımdır...bı dert kendı canından daha buyuk ve degerlı olabılır mı...hadı kendı canından vazgectım, gerıde bıraktıkları ne olacak ınsanın, aılesı arkadasları...kımsenın kımseyı bu kadar uzmeyı kendı hayatının dısında onların hayatlarını da mahvetmeye hakkı yok...allah ınancı olanlar, arastıranlar bılırler allah hıc bı kuluna çekebılecegınden daha buyuk bı dert vermez...
-
Juba bunu yazdı:
-----------------------------shockman ne oldu abi bi anlatırmısın hala bir mesaj atmadın
-----------------------------Merak Etmeyin Arkadaşlar Hala Sağım, Yaşıyorum, Direniyorum Hayata, Kolay Pes Etmem...
Bulunduğum yerden Kaçtım, Bir Tatil Bölgesindeyim, Ama Her kes Tatil Yaparken Ben Harıl harıl Çare Türetmekle Meşgulüm. Hayatta Hiç Bu kadar Dara Düştüğümü Anımsamıyorum... Sağolsun Seven Destekleyen Bir Dostumlayım... Vaziyet Resmen İdare Modu, Neler Oldu Neler Döndü Anlatamam Konu Hem Karışık, Hemde Özel...
Fakat Başaramazsam Geri Dönemem, Dönmeme İmkan Yok, Kaçak Hayatım da Uzun Süremez, Bakalım Arkadaşlar Gün Ola Harman Ola...
-
eski kız arkadaşım yüzünden bikaç kere denedim ama anladım ki ben kendi canımı almakla yükümlü degilim bir gün hepimiz ölücez nerde ne zaman olacagını asla bilemem dedim ve daha tanıştıgımızın ilk haftası bana veren bi kız için ölünmeye deger olmadıgını anladım
-
tekrar söyliyim sen de bil abi
ben çoluğumun çocuğumun başkasına baba demesini istemezdim
sen ölürsen bu gerçekleşecektir acı gerçek ...
-
Gelişmelerden haberdar et bizide .
-
Juba bunu yazdı:
-----------------------------
Gelişmelerden haberdar et bizide .
-----------------------------Bulurum bir Çaresini yahu, 2 Gündür Gelişme Yok Amma Daha Olumlu bakmamı Sağlayan Gelişmeler Yaşadım. Bu Durumda Ailem Ve Akrabalarıma İşlerim Uzadı Felan Gibi Zaman Kazandırıcı Bilgiler Aktarabiliyorum. Gerçeği Bilmiyorlar ama Sabırlada Karışık olarak, Yapıcı Gelişmeler Varettim.
Sanırım Geleceğe Daha Olumlu Bakabiliyorum Bu Gün Ve takip eden Günlerde...