folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder IŞID Türkiye Sınırında Adam Kaldırdı

IŞID Türkiye Sınırında Adam Kaldırdı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı
    AllahinOglu bunu yazdı

başbelaları

ulan 4 senedir savaş var şimdiye kadar nerde yaşıyordunuzda sınırımıza dayandınız amk itleri şimdi mi aklınıza geldi

saddamın zulmünden kaçan kürtler, içerisinden dağa çıkan ve askere kurşun sıkan kürtler olduğu gibi

esad ve ışidin zulmünden kaçan suriyeliler, ve içerisinden yeni bir örgüt olup dağa çıkıp askere kurşun sıkacak suriyeliler olmaz umarım.

Allah sonumuzu hayıreylesin. suriye bu saatten sonra iflah olmaz bize gelenlerede T.C kimlik verirler ebedi Türk topraklarında kalırlar.

olmaz umarım diye birşey yok olacak kaçınılmaz son

tarih tekerrürden ibaret özal da zamanında peşmergeyi türkiyeye aldı sonuç ortada işte

pkk yetmezmiş gibi birde suriyenin terör örgütü ile mücadele edecek türkiye şimdi zaten kesin dağa çıkarlar bu terörist toplumda

eh hala tayyibe oy verenler düşünsünler

inşAllah tayyibe oy verenler bu terörle karşı karşıya kalsınlarda görecem ben onları o zaman

bu ülke nasıl adam olacak bilmiyorum

çük kadar israil gibi olamadık

bak adamlara acıyor mu hiçbirine? hayır

böyle terörist topluma niye acısın ki değil mi hepsi aynı zihniyet 7sinden 70ine hepsi terörist çünkü zihniyet böyle

Allah bunları dünyaya terörü yaysınlar diye göndermiş bizde mücadele ediyormuş gibi yapıyoruz işte

valla artık birleşmiş milletler dünyadaki terörist nüfusunu azaltma gündemini uygulasada kurtulsak ne diyeyim

Mod Edit: Kimseye düşüncesinden dolayı 'gerizekalı' demeye hakkın yok hocam, edepli ol.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Işid için çok önemli Tel Abyad (Gîre Spi), bütün işleri genel olarak bu bölgeden görülüyor. Ypg'de bastırdıkça bastırıyor, bir kaç güne kalmaz alır orayı da.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

bu beren saat mal mıdır nedir amk siktirsin gitsin salak karı. 

ne diyon?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı

yok hacı mal değil sadece tuzu kuru.Bu ünlüler bebekde,nişantaşında lüks mekanlarda gezdikleri için suriyeliyi,ıraklıyı falan çok görmezler.O insanların burda sefillik içinde yaşadıklarınıda görmezler.Çaresizlikden aylık 500 liraya çalışan bu göçmenlerin bir çok vatandaşımızı işinden ettiğinide görmezler.

Edit:Yarın bigün bu araplar ülkede isyan çıkarınca beren saat biletini alıp Atatürk havalimanından İngiltereye uçarken "ben kaçıyorum ama istemeyerek yha.Geride kalanlara şans diliyorum #direnTürkiye" diye tweet atar.

u235 tarafından 14/Haz/15 19:49 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı

yok hacı mal değil sadece tuzu kuru.Bu ünlüler bebekde,nişantaşında lüks mekanlarda gezdikleri için suriyeliyi,ıraklıyı falan çok görmezler.O insanların burda sefillik içinde yaşadıklarınıda görmezler.Çaresizlikden aylık 500 liraya çalışan bu göçmenlerin bir çok vatandaşımızı işinden ettiğinide görmezler.

Edit:Yarın bigün bu araplar ülkede isyan çıkarınca beren saat biletini alıp Atatürk havalimanından İngiltereye uçarken "ben kaçıyorum ama istemeyerek yha.Geride kalanlara şans diliyorum #direnTürkiye" diye tweet atar.

aahhaaha aynen.

populist meydan orospusu bunlar hocam. taksimde yoluna çıksa şu kadın "ıyy amk" deyip kenardan yürürler. şerefsizler. nefret ediyorum. 

ne diyon?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı

aahhaaha aynen.

populist meydan orospusu bunlar hocam. taksimde yoluna çıksa şu kadın "ıyy amk" deyip kenardan yürürler. şerefsizler. nefret ediyorum. 

beren saat napmış? kıza niye bu kadar sövdünüz?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JonTurk
    JonTurk's avatar
    Erkek

Ekerci

bu ülkede ne zaman üniversitelerin içi doluydu ki ? nerde siktirboktan işler var onun peşindeler kendide dedin hükümete mualif diyorsun hacim üniversite dediğin yer mualif olma yerimi? teknoloji ilim üretme yerimi ?

sen ingilterede kraliçeye gider yapan üniversite rektörü gösterebilirmisin ? yada almanyada merkele trip atan tavir alan üniversite ? yıllarca salak salak adamlar geldi biri başörtüsü düşmani olur birisi laikliğin bekçisi ilan eder kendini biri solculukla övünür birisi sağcılıkla, biris anadilimde üniversite olsun der, kusura bakmada ben kendimi bildiğim bileli üniversitelri başarilariyla değil böyle salak salak olaylarla gösteriyor kendilerini haa sorsan bahaneleride hep vardir biz aslında uzay meki yapcağizda hükümet engel oldu, biz aslinda son model robotik sistemler geliştirdikte laiklik olmadiği için yapamiyorz başarisizliklarini böyle salak saçma bahanelerle örtüyorlar kimse kusura bakmasin,  üniversitelerimiz nerede çaptan düşmüş teknolojiler var onlari kopyaliyorlar üzerine bir taşta biz koyalim demiyorlar, bak misal bütün üniversitelerde elektrikli araba projeleri vardir ya da güneş enerjiyle çalişan araba, bunlar zaten ele ayağa düşmüş şeyler başari diye yutturuyolar millete nette bilgileri var zaten bu tarz şeylerin ben bile yaparim.

siz üniversitesiniz birşeyler üretmeniz gerekiyor. son dönemde aselsan, tubitak, Baykar gibi yapılarda olmasa zki tutmuşuz biz şimdi diyeceksiniz buralarda çalişan mühendisler nerede yetişiyor? malsesef bu mühendislerin büyük bir kismi yurtdışında okuyup ylisan vs yapıp geliyor. yani öğrencilerimizde pek sıkıntı yok kaliteli öğretmenleri olunca iyi işler çıkartabilecek beşeri potansilyeleri var ama malesef bizdeki üni hocalariyla böyle kaliteli işler çıkartmalari çok zor gibi görünüyor ideolojik perpektiften bakmayan hoca sayi çok nadir. bizim yapisal sorunumuz önceden niceldi derslik bina imkan vs. şimdi öyle bir sıkıntımız kalmadi şükür artik üniversite hocalarinin ve lise öğretmenlerinin nitelik sorunu kaldi üniversitede 80lerde prof olmuş adamlar var ve şarteli kapatmiş yeni hiçbir bilgi öğrenmemiş öğrencilerine hala 80lerin bilgilerini iteliyorlar. böyle bir ortamdada üniversitelrden bir bok olmamasi çok normal üniversitelerde bi bok öğrenmeyen öğrencilerinde boşluktan ideolojik çukurlara çekiliyorlarlar hiçbir şey öğrenmiyorlar üniversitelerinde sonuç mühendis adamlar devlet neden atamiyor bizi diye ağliyor. Lan mühendis adamsin sen mühendis devletten atama bekleyen mühendismi olur ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    JonTurk bunu yazdı

Ekerci

bu ülkede ne zaman üniversitelerin içi doluydu ki ? nerde siktirboktan işler var onun peşindeler kendide dedin hükümete mualif diyorsun hacim üniversite dediğin yer mualif olma yerimi? teknoloji ilim üretme yerimi ?

sen ingilterede kraliçeye gider yapan üniversite rektörü gösterebilirmisin ? yada almanyada merkele trip atan tavir alan üniversite ? yıllarca salak salak adamlar geldi biri başörtüsü düşmani olur birisi laikliğin bekçisi ilan eder kendini biri solculukla övünür birisi sağcılıkla, biris anadilimde üniversite olsun der, kusura bakmada ben kendimi bildiğim bileli üniversitelri başarilariyla değil böyle salak salak olaylarla gösteriyor kendilerini haa sorsan bahaneleride hep vardir biz aslında uzay meki yapcağizda hükümet engel oldu, biz aslinda son model robotik sistemler geliştirdikte laiklik olmadiği için yapamiyorz başarisizliklarini böyle salak saçma bahanelerle örtüyorlar kimse kusura bakmasin,  üniversitelerimiz nerede çaptan düşmüş teknolojiler var onlari kopyaliyorlar üzerine bir taşta biz koyalim demiyorlar, bak misal bütün üniversitelerde elektrikli araba projeleri vardir ya da güneş enerjiyle çalişan araba, bunlar zaten ele ayağa düşmüş şeyler başari diye yutturuyolar millete nette bilgileri var zaten bu tarz şeylerin ben bile yaparim.

siz üniversitesiniz birşeyler üretmeniz gerekiyor. son dönemde aselsan, tubitak, Baykar gibi yapılarda olmasa zki tutmuşuz biz şimdi diyeceksiniz buralarda çalişan mühendisler nerede yetişiyor? malsesef bu mühendislerin büyük bir kismi yurtdışında okuyup ylisan vs yapıp geliyor. yani öğrencilerimizde pek sıkıntı yok kaliteli öğretmenleri olunca iyi işler çıkartabilecek beşeri potansilyeleri var ama malesef bizdeki üni hocalariyla böyle kaliteli işler çıkartmalari çok zor gibi görünüyor ideolojik perpektiften bakmayan hoca sayi çok nadir. bizim yapisal sorunumuz önceden niceldi derslik bina imkan vs. şimdi öyle bir sıkıntımız kalmadi şükür artik üniversite hocalarinin ve lise öğretmenlerinin nitelik sorunu kaldi üniversitede 80lerde prof olmuş adamlar var ve şarteli kapatmiş yeni hiçbir bilgi öğrenmemiş öğrencilerine hala 80lerin bilgilerini iteliyorlar. böyle bir ortamdada üniversitelrden bir bok olmamasi çok normal üniversitelerde bi bok öğrenmeyen öğrencilerinde boşluktan ideolojik çukurlara çekiliyorlarlar hiçbir şey öğrenmiyorlar üniversitelerinde sonuç mühendis adamlar devlet neden atamiyor bizi diye ağliyor. Lan mühendis adamsin sen mühendis devletten atama bekleyen mühendismi olur ?

zamanında üniverstelerde  Türbanlı Bacılarınız Türbana özgürlük diye üniverstelerde bağırıp  çağırırken eylemden eyleme koşarken  o zaman demiyordunuz üniversteler devlete hükümete muhalif olma yerimi diye 

şimdi mi aklınıza geldi üniverstelerin ilim irfan yuvası olduğu geçin bunları geçinnn

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    JonTurk bunu yazdı

Ekerci

üniversite tam olarak mualif olma yeridir ve dünyanın her yerinde üniversiteler (yani öğrenciler) mualif duruş sergilerler (Türkiye hariç - yeni yeni oluyo' sanki bi'şeyler)

peki niye?

cevabı basit; sanatçı da bilim insanı da değişim üzerine vardır. yenilik getirmedikleri sürece zaten sıfatlarının anlamını kaybederler.

"robot yaptılar da hükümet engel mi oldu" diyorsun ama bu çok saçma.. safsata üretmişsiniz. robota engel olacak hali yok ya, yoksa var mı?

ülkemizde her şeye rağmen üniversiteler var, çok iyi adamlar yetişiyor öyle yurtdışından gelme felan da değil..

politikaları devlet belirler, 13 yılda eğitim sisteminin geldiği yer ortada. OECD de eğitimde 60 ülke arasından 45 inciyiz. halkı, insanları suçlamayıp bi' kere de devleti yönetenlerde kabahat arasanız fena olmaz. yani burada yazar aslında size seslenir gibi yapıp tüm Türkiye insanlarına sesleniyor, ki yavaş yavaş duyuyorlar.

ek: şimdi sen allem kullem edip, ben öğrenci demedim rektör dedim, mualif rektör mü olurmuş vs.. diyebilirsin. kurumlar kimseye biat etmez, kurum kültürü diye birşey var. yani rektör de mualif olur gerekirse, genelkurmay başkanı da (çok ileri gitmiş olabilirim :) 

RockZs tarafından 14/Haz/15 20:39 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JonTurk
    JonTurk's avatar
    Erkek

@serdar

işte bende tam o yasakçılardan bahsediyorum, ilim bilim üreteceklerine kendi başarisizliklarini başörtüsü laiklik üzerinden kapatmaya çalişiyorlar.
    başörtüsü neyine zarar veriyor hocalarin bilgilerini öğretmesine ?  sen görevini yap öğrencilerin nasıl giyindiklerinden vs sana ne ki ? belki o almadiğiniz insanlarin arasinda çok başarili insanlar vardi engel oldunuz ?

Toplam Hit: 13019 Toplam Mesaj: 95
ışıd sınır mülteci