folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İşte Başlıyor[Üniversitede Türban Kalkıyor]



İşte Başlıyor[Üniversitede Türban Kalkıyor]

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 03/Nisan/2007
    Erkek
    dikdatoraa hoja haklısın belki ama sadece türbanla bitse ii(bu daha başlangıç), kendi menfaatlerine yönelik hareketlerde bulunuyolar, ve buluncaklar, sana şöyle söyleyim bunun sonu şeriat, Atatürk'le ve Atatürkçülük'le de çok fazla alakası var...

    Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    FireX bunu yazdı:
    -----------------------------
    Türban bu konuda üst başlık olarak sunulmuş.Yazıyı okuyunca herşeyi akpnin kendi menfaatlerine çektiğini ayrıca desteklerini esirgemeyen pkklı kürt milletvekili kardeşlerinide sevindirmeyi unutmadıklarını,Atatürk'e ait değerlerinde yavaş yavaş değiştirilerek zamanla tamamen kaldırılacağına şimdiden yeşil ışık yakıldığını gördüm.Toprağa gömülen hilafet tekrar hortluyor ve gün geçtikçe yalakaları artıyor.Karşıt kesim susturuluyor,linç ediliyor.Diyecek birşey kalmamış.
    -----------------------------

    +1 Yani haci super konusmussun aynen katiliyorum.  


    I find your lack of faith disturbing.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Eylül/2005
    Erkek
    aaa, daha irana gidin falan diye bi mesaj göremedim çok ayıp valla cık cık cık, başörtülülerde insan mı canım onların okumayada yaşamayada hakları yok , millete bidon kafalı diyen yazarların insan hakları var dimi ama, siktir yediği için kendini kaybeden şaşkalozların hakları var.Bide şeriatın anlamını bilmeden de atıp tutmayın , şeriat Allahın kuralları demektir, laflara dikkat....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Eylül/2005
    Erkek

    Yav arkadaşlar polemik yaratmak için demiyorum bunları , ama ÜLKEYE BU DÜŞÜNCEYİ GETİREN ZİHNİYETE BAKAR MISNIZ?

    Kalkmışsınız bir de bana demokrasiden bahsediyorsunuz.Adamlar resmen kendi demokrasilerini kuruyorlar siz hala ( aaa  bak demokrasi geliyor ) diye seviniyorsunuz.Madem demokrasi bunlarla geliryor, o zaman sorarım 1950 den bu yana bizi hangi zihniyet yönetti ( bir çoğunluğu ) ,Tayyip , Menderes, Özal, Sülo zihniyetleri birbirinin aynısı değil mi.Bunlar ülkeyi germediler mi.Yahu bırakın demokrasi söylemlerini. Madem toplum merkezli bir partiler, neden toplumun her kesiminden oy almadılar ( satılmışlar hariç ).Ülkeye kendi saltanatlarını kurarlarken, sizler hala DEMOKRASİDEN BAHSEDEBİLECEK MİSİNİZ?. Ve sizler  DİN - TİCARET - SİYASET ( Muhteşem üçlü ), ekseninde ülke yönetilirken, elinizden bütün haklarınız alınmışken, ABD merkezli ( Fettoş ve takımı ) ( Dinlerarası diyalogçular ,Liboşlar ) siyasete zorunlu bırakılmışken,

    DAHA NASIL DEMOKRASİDEN BAHSEDEBİLECEKSİNİZ. Ben kimsenin türbanına felan karşı değilim isteyen istediği gibi yaşar, KAMUSAL ALAN HARİÇ. Kamusal alanlarda yapılan uygulamalarda insanlar DİN BASKISIYLA KARŞI KARŞIYA KALMAK ZORUNDA BIRAKILIYOR. Ben kamusal alanda insanların hiçbir din ibaresi taşımasını istemiyorum. ( hac felan gibi )


    Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mayıs/2003
    Erkek
    amele_2: hep beraber el ele varacagiz o gunlere insallah.. bilincli, adil ve saygili bir toplum suphesiz refah duzeyimizi artiracaktir.

    C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    ovvv aman allahım gitti laiklik gitti cumhuriyet gitti türkiye. şimdi bunlar bizi yer de. kahrolsun sütyen memelere özgürlük.

    bir imzam bile yok
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Ekim/2005
    Erkek
    moderenlık sadece dış görünüşlemi oluyor ben cok başörtülü ve burdakilerden daha akıllı ve görgülüğ asil insanlar tanıyorum zaten burası türk müslüman bir ülkedir islam türk cumhuriyeti olması dahada şerefli ve dahada güzeldir hırıstiyanmısınızda islam kelimesinden bu kadar korkuyorsunu anlamadım başörtüsünü selbest bırakmakla burası iran olmaz herkese zorla başötürü taktırılırsa burası iran olur islam gönülden gelen birşeydir kımseye zoraki bir şey yaptırılmaz bunun herkes farkında lakin demeden edemiyeceğim çağdaşlıkdan ilimden irfandan bahsediyorsunuz SİZ UZAYA UYDU FIRLATTINIZDA KIZ KARDEŞLERİMİZİN BAŞ ÖRTÜSÜNEMİ TAKILDI SANKİ  ...

    Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burakerk
    burakerk's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ocak/2004
    Erkek
    LordVader bunu yazdı:
    -----------------------------

    FireX bunu yazdı:
    -----------------------------
    Türban bu konuda üst başlık olarak sunulmuş.Yazıyı okuyunca herşeyi akpnin kendi menfaatlerine çektiğini ayrıca desteklerini esirgemeyen pkklı kürt milletvekili kardeşlerinide sevindirmeyi unutmadıklarını,Atatürk'e ait değerlerinde yavaş yavaş değiştirilerek zamanla tamamen kaldırılacağına şimdiden yeşil ışık yakıldığını gördüm.Toprağa gömülen hilafet tekrar hortluyor ve gün geçtikçe yalakaları artıyor.Karşıt kesim susturuluyor,linç ediliyor.Diyecek birşey kalmamış.
    -----------------------------

    +1 Yani haci super konusmussun aynen katiliyorum.  


    -----------------------------
    alkış.......kahrolsun DİN İSTİSMARCILARI!!!

    sonun başlangıcı!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2005
    Erkek
    Türban konusu bu başlıkta sadece tek bir madde olarak kısa bir metin şeklinde sunulmuş.Fakat Tahribattakilerin çoğu sadece başlığa bakarak yazıyı okuma zahmetini göstermeden yorum yapmış.Yazıda sadece türban meselesinden bahsedilmiyor.Açın gözünüzüde okumaya zahmet edin iki dakika.

    λ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2003
    Erkek
    dikdatoraa bunu yazdı:
    -----------------------------

    yav ne kadar saçma salak konuşuluyor başörtüsüyle laikliğin atatürkçülüğün ne alakası var eğer olsaydı atatürk yasaklardı başörtüsünü başkasının başörtü takması seni ne ilgilendirir ki bu ülkeye ne yarar geldiyse hepsi müslümanlardan gelmiştir ama bazı geri kafalı laikliğin daha kelime manasını bile bilmeyen ama onu din edinen beyinden mahrum insancıklar başörtüsünü laikliğin atatürkçülüğün ve cumhuriyetin düşmanı görüyorlar eğer din işleriyle devlet işleri ayrılacaksa devletin dine karışmayıp milletin dinini engellememesi lazım başını açmayla cumhuriyetçi laik olunuyorsa eğer bu kadar ucuzsa bu iş devletin asıl kavramları zaten bitmiş demektir hıristiyanı boynunda haçını taşırken bi şey yok hatta devletin onuru sayılırken bu ne densizliktir ki halkının en az %80i müslüman olan bi devletin müslüman evlatlarının dinlerini yaşamalarına imkan tanınmıyor lütfen bu geri kafalılıktan kurtulalım arkadaşlar tüm dünya özgürlükten yana kanunlarını geliştirirken biz kısıtlamaya çalışıyoruz


    -----------------------------

    Atatürk'ün işi yok başörtüsünü yasaklayacak! okadar savaş sıfırdan varolacak bir ülkenin temellerini atarken? hem o günkü baş örtüsüyle bugünkü türbanın arasında dağlar kadar fark var. bugün türban tamamen siyasallaştırılmış olarak önümüze sürülüyor o zaman durum böyle değildi. Birilerinin baş örtüsü yada türban takıp takmaması beni ırgalamaz ama devlet kurumlarında ve eğitim öğretim alanlarında yasaklandıysa yasaktır. türbanın üzerine peruk takıp travestimsi bir hava yaratmak ve okulun kılık kıyafet yönetmenliğinin içine sıçmak gerekmez değilmi. biz laikliğin anlamını gayet iyi biliyoruz peki sen ne kadar biliyorsun? laiklik dediğin gibi din işlerinin devlet işlerinden ayrılmasıdır. o yüzden diyanet işleri vardır bu ülkede. ama bugün varolan olaylar nedeniyle türban herzaman devlet işlerine karıştırılmaktadır. neden mi? türban dinsel bir simgedir ! başa gelen dümbüklerde ülkede kargaşa polemik vs yaratmak için önümüze sürüp durmuyormu ? baş açmakla cumhuriyetçi yada laik olunuyor değil zaten sen hiç çevrene bakmıyormusun? çevremizdeki türban takan kadınlar çok namuslu açık olanlara afedersiniz orosbu gözüyle bakılmıyormu ? öncelikle savunacağınız insanı doğru seçin. ben kimsenin baş örtüsünde değilim ama kurallar bunu gerektiriyor. nasıl ben belime silah alıp gezmiyorsam onlarda okurallara uyacaklar. zaten olay sadece türban değil yazıyı tamamen okumadığın sadece başlığa yorum yaptığın belli. öncelikle okuyup daha sonra mantıklıca yorum yapmanı dilerdim ama malesef senin için o yazıyı okumak zaman kaybı olabilir.


    3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 12380 Toplam Mesaj: 101