folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstiklal Marşı Ve Andımız Kalkıyor Mu ?

İstiklal Marşı Ve Andımız Kalkıyor Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

herşeyin içine ettikleri gibi utanmadan milli değerlerede el atıolar çok yazık..uyu Türkiyem

dewdim dewrildim geldim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spermen08
    spermen08's avatar
    Erkek

milli değerlerimizi unutturmaya yeni jenerasyondan başlıcaklar bölece herşey daa kolay olacak akıllıca..

"__"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Hocalar niye herşeye kendi pencerenizden bakıyorsunuz ki? O kalksın bu insin şu yan yatsın bu düz yokuş çıksın diyorsunuz ? Ben şurada genel bir yorum yapan bir Allah'ın kulu görmedim. Hep parti eleştiriyorsunuz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    Hayır Efendim bu ülkede İstiklal Marşı ve Andımız kalkmamalı. Ve bu ülke Türkiye Müslüman bir ülke Din dersi olmalı; Girmek istemeyenler içinde zorlama olmamalı Bu konuyu Din ve Siyasete fazla çevirmeden güzel güzel tartışın. :)

ne diyon?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

Geçen gün bu haberi görünce çok sövdüm,yanımda arkadaşım vardı Avrupa Birliğine giriş için yapılmış olabilir dedi.Avrupa Birliğinde ki ülkeler okullarda kendi milli marşlarını okutmuyor galiba.Ne kadar doğru bilmiyorum.Zaten Avrupa Birliğine gireceğimiz de yok onun için yapılmış bir şey ise saçmalık.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Türkiye aslında laik falan değildir olmamalı da Türkiyenin dini İslamdır Bu vatanı iki karış eteğiyle sokakta dolaşan orospu lar almadı başı kapalı namazında niyazında analarımız aldı. (Tabi onlar bazılarınızın anaları değiller.)  Bu ülkede burada gördüğün gibi islam düşmanı haysiyetsizlerle dolu ülkemi allem edip kullem edip imanından edenlerle dolu Şükür diyorum sadece şükür. ,

,

edit Konuya itafen yazmadım bu cevabı. İsatiklal marşının kalkması tarzında bişey istiyo diye tepki vermeyin.

Ne diyo İstiklal marşında;

Bu ezanlarki Şehadetleri Dinin temeli

Ebedi yurdumun üstünde benim İNLEMELİ! 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

OveRTaX bunu yazdı:
    -----------------------------

Geçen gün bu haberi görünce çok sövdüm,yanımda arkadaşım vardı Avrupa Birliğine giriş için yapılmış olabilir dedi.Avrupa Birliğinde ki ülkeler okullarda kendi milli marşlarını okutmuyor galiba.Ne kadar doğru bilmiyorum.Zaten Avrupa Birliğine gireceğimiz de yok onun için yapılmış bir şey ise saçmalık.

evet okunmuyor. mezuniyet konusmalarinda aciyorlar sadece ama kendileri bile bilmiyorlar dogru durust.

ki bencede pek gerekli degil ozellikle kis gunleri sabahin sogugunda okunmasi, biz avrupalilar gibi gecmisi olmayan bi ulke degiliz, boyle seylere onem veririz ve unutmayiz. (yada ben oyle umuyorum)

din derslerine gelince, din dersleri zorunlu kalmalidir ama katilmak istemeyenlere baska bi ders verilebilir, en azindan burada boyle isliyor

la liberte ne meurt jamais.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

irwa bunu yazdı:

herşeyin içine ettikleri gibi utanmadan milli değerlerede el atıolar çok yazık..uyu Türkiyem

Ülkede bir tek kendinizin uyumadığını sanmayın ya. Sanki çok hakimsiniz olaya.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

din dersinde ne anlatılıyo?

Diğerlerini bir kenara bırakırsak bazı çok saçma konular var içinde,komşumuza giderken hediye götürmeliymişiz falan fistan abuk subuk konular fazla gibi...

Bunun yerine din dersi zorunlu olmalı ve kur'an meali Türkçe olarak okutulmalı.Cahilliği beyinler küçükken yenmeliyiz.Yoksa insanlarımız din konusunda çok cahil kalıyor ve ülke bugünkü durumundan daha ileriye gidemiyor.Bu teklife alevilerin karşı çıkacağını sanmıyorum,onlar da müslüman.Ama bir siyasi yapı bunu engelleyecektir,yoksa uyanan insanlar onları talep etmeyecektir

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

Daniel-Koo bunu yazdı:
    Hayır Efendim bu ülkede İstiklal Marşı ve Andımız kalkmamalı. Ve bu ülke Türkiye Müslüman bir ülke Din dersi olmalı ama girmek istemeyenler içinde zorlama olmamalı; isteyen girsin isteyen girmesin. Bu konuyu Din ve Siyasete fazla çevirmeden güzel güzel tartışın. :)

türkiye müslüman bir ülke değildir. sadece türkiyede çoğunluk müslümandır.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 8983 Toplam Mesaj: 70