folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstiklal Marşı Ve Andımız Kalkıyor Mu ?

İstiklal Marşı Ve Andımız Kalkıyor Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

myblackworldweb bunu yazdı:
    -----------------------------

AbdullahAzad bunu yazdı:
    zorunlu din dersi neden kalkmıyor anlamıyorum.

ben orta okuldayken 1 puanla taktiri kaçırmıştım. Din dersim 3 tü

bende geçen sene teşekkürü kaçırdım din hocası yüzünden :|

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    code_46
    code_46's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Milli Marş kalkmamalı, ama andımız çok gereksiz.

En mükemmel insan yaptığı hatayı tekrar yapmayan insandır; hatasızlık Yaratıcıya aittir, insanlar ulaşamaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7714714
    7714714's avatar
    Erkek

aleviler kendini müslüman olarak görüyorsa din kültürü dersine karşı çıkmaları yersiz.andımızı her gün okumanın anlamı yok.bunların dışında size başka bir olaydan bahsedeyim.nimet çubukçuya göre türkiyedeki her öğrenci buna ilkokul 1 2 3 te dahil olmak üzere her öğrenci bilgisayar kullanmayı çok iyi biliyor bu yüzden türkiyede bilişim teknolojileri dersine gerek yok.kadın seneye bilişim teknolojileri dersini kaldıracak.gelişmiş ülkelerde bile okullarda eğitim verilirken bizim gibi bir ülke gerek görmüyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GangShot
    GangShot's avatar
    Erkek

Bu olay anayasa değişikliği içinde mi yoksa bunun dışında bi paket gibi bişey mi? Eğer anayasa değişikliği içindeyse cidden hiç iyi olmaz. Ama bi paket şeklindeyse muhalefet izin vermez anayasa mahkemesine gider ordanda bi cacık çıkmaz yani kaldırılmaz. Ama anayasa değişikliği içindeyse olmaz, olmamalı, yapılmamalı.

adamın teki yarın ölcem demiş yarmışlar ölmüş..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

eğitimin bi sorunu kaldıda andımız kalksın mı kalkmasın mı die tartışıyoruz?

eğitm diye yutturdukları şey milleti uyutmaktan başka birşety de değil, gereksiz tonla şeyin lğretildiği bi kurumda andımız car curt okunsa ne olur okunmasa ne olur, ben tamamen zaman kaybı olarak görüyorum dersleri

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

yassun bunu yazdı:

ExpirE bunu yazdı:

BosphorusPasha bunu yazdı:

Türkiye aslında laik falan değildir olmamalı da Türkiyenin dini İslamdır Bu vatanı iki karış eteğiyle sokakta dolaşan orospu lar almadı başı kapalı namazında niyazında analarımız aldı. (Tabi onlar bazılarınızın anaları değiller.)  Bu ülkede burada gördüğün gibi islam düşmanı haysiyetsizlerle dolu ülkemi allem edip kullem edip imanından edenlerle dolu Şükür diyorum sadece şükür. ,

,

edit Konuya itafen yazmadım bu cevabı. İsatiklal marşının kalkması tarzında bişey istiyo diye tepki vermeyin.

Ne diyo İstiklal marşında;

Bu ezanlarki Şehadetleri Dinin temeli

Ebedi yurdumun üstünde benim İNLEMELİ! 

Sana mı kaldı lan milletin eteği????

Düzenleme: banlanmış oh be böyle adamları yetiştiren annelere sormak lazım....

ne sorcan ? adam aşırı dinci olabilir . buna kimse karışamaz. ülkeye laf söyleyemez o ayrı

Aşırı dinci diye milletin eteğine mi karışacak? Bunu yetiştiren o ana babanın ben taaaa böyle adamlardan hayırdan çok zarar gelir. Ulan bir tarafta insan gibi sindire sindire ibadetini edip yaşayan insalar var bir taraftada böyle yobazlar.

"bea"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

Daniel-Koo bunu yazdı:
    Hayır Efendim bu ülkede İstiklal Marşı ve Andımız kalkmamalı. Ve bu ülke Türkiye Müslüman bir ülke Din dersi olmalı; Girmek istemeyenler içinde zorlama olmamalı Bu konuyu Din ve Siyasete fazla çevirmeden güzel güzel tartışın. :)

türkiye müslüman bi ülke. alkış

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

Sizde biliyorsunuzki bir ülkenin simgesi olan Milli marşı benimsenmezse o ülkenin yok olmaya bir adım ilerlemiş olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Marşı kaldırabileceklerini sanmıyorum, sanmak bir tarafa kaldıramazlar bile. Zorunlu din dersine gelince, bu ders kaldırılamaz çünkü bu dersin okullarda okutulmasını ATATÜRK istemiş.

Etek meselesine gelince herkesin kılık kıyafet özgürlüğü var bu ülkede, millet ne giyeceğini sizemi soracak..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

KarakartaL bunu yazdı:

Sizde biliyorsunuzki bir ülkenin simgesi olan Milli marşı benimsenmezse o ülkenin yok olmaya bir adım ilerlemiş olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Marşı kaldırabileceklerini sanmıyorum, sanmak bir tarafa kaldıramazlar bile. Zorunlu din dersine gelince, bu ders kaldırılamaz çünkü bu dersin okullarda okutulmasını ATATÜRK istemiş.

Etek meselesine gelince herkesin kılık kıyafet özgürlüğü var bu ülkede, millet ne giyeceğini sizemi soracak..

Anüsünüzden element uydurmayın. Zorunlu din dersi tamamen abd tarafından menderes hükümeti döneminde 22.05.1950 08.03.1951 zamanında çıkartıldı. 

Zorunlu din dersi tamamen abd tarafından menderese dayatılmıştır. Marshal yardımından sonra koreye asker, natoya girmemiz için abd şunları şunları ülkenizde yapmalınız diyor ve yapılıyor olay bu. Mustafa Kemal Böyle birşey yapmadı.....

"bea"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

Her gördüğü habere inananlar için değil,düşünebilen sorgulayabilenler için yazıyorum !

bu haber habertürk gazetesinin internet sitesinde yayınlandı.sonra internette yayıldı.

habertürkte yayınlanan söz sende programındaki bir konuya ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı açıklaması : http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyuruayrinti.asp?ID=7363

habertürk "Okul tabelalarından şehit isimleri siliniyor" şeklindeki haberi.bakanlığın "Yalan Haber" Açıklaması : http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyuruayrinti.asp?ID=7478

habertürk gazetesi "Kantinciye Bak" haberi.bakanlığın "Çarpıtılmış Haber" Açıklaması : http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyuruayrinti.asp?ID=7694

habetürk gazetesi "1544 birinciyi gizlediler" haberi.bakanlığın "Yalan Haber" Açıklamsı : http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyuruayrinti.asp?ID=7946

meb duyurular kısmında diğer yalan haberler de yer alıyor.

hal böyleyken üstelik bu gazetenin ve internet sitesinin siyasi duruş olarak "malum partiyi" desteklediğini görmezden gelerek bu tür "sipariş haberler" e inananlar için söylenebilecek pek fazla birşey yok.

şu soruyu hiç sorma zahmeti göstermiyorlar : başbakan her fırsatta dilinden düşürmediği istiklal marşımızın yazarı mehmet akif ersoyun millete hediye ettiği istiklal marşını,Atatürk hatıramız andımızı,"her mitinginde gururla okuduğu şiirlerin yazarının yazmış olduğu istiklal marşını" kaldırmayı aklından geçirir mi ?

bu sipariş haberin analizi şöyle yapılabilir."iktidar partisine oy veren milliyetçi-muhafazakar,sol kesimlerin iktidara desteğini engellemek için 'çamur at tutmasa da izi kalır' mantığıyla ve iktidarın 'sahil açılımı' nı baltalama amacıyla planlanmış bir "sipariş-yalan haber"

şu soruyu da ayrıca sormak lazım.eğer istiklal marşı ve andımız kaldırılıyor olsaydı,böyle önemli bir "kozu" gazetelerde manşetlerde duyurmak gerekmez miydi ? hani kaç tane gazetede gördünüz ? haberi yapan habertürk internet sitesi madem böyle birşey var bunu gazetede manşetten duyurması gerekirken neden tek satır yazmadı ? sebep ? yalan haber olabilir mi ?...

habere dair bir açıklamanın olmaması da haberin henüz gazetelerde yer almaması ve hükümete ulaşmamasıdır.hükümet psikolojik savaşta çok geri kaldığı için kendini savunamamaktadır.

Toplam Hit: 8982 Toplam Mesaj: 70