folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstiklal Marşı Ve Andımız Kalkıyor Mu ?

İstiklal Marşı Ve Andımız Kalkıyor Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:
    -----------------------------

okullarda her turlu din dersine karşıyım tamamen sacmalık. okulda din dersi verilecekse camiler neden var kliseler felan ? isteyen istediği zaman gidip öğrenebilir zaten.

isteyen camiden isteyen kliseden.

ha birde aleviliğin islamdan ayrı bir dinmiş gibi gösterilmesi zaten tamamen bir saçmalık.

kardeşim gereksiz gereksiz konuşma.hele okuduğunu anlayamadan, idrak edemeden hiç konuşma.sizin zihniyetiniz bu ülkede kuran kurslarına karşı.kursta öğrenme nerde öğren ? camide nasıl öğreneceksin dini ? böyle saçma sapan bi mantık görmedim.

ayrıca aleviliği din olarak gören de yok.aleviliğin din kültürü dersinde gösterilmesi onun bir din olduğu anlamına gelmez.bunları iyi kavra.

böyle saçma bişey olabilir mi ya senin zihniyetine göre tıp dersleri niye okulda var nasıl olsa hastaneler var gidip ordan öğrensinler.saçmalık..

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:

KarakartaL bunu yazdı:

Sizde biliyorsunuzki bir ülkenin simgesi olan Milli marşı benimsenmezse o ülkenin yok olmaya bir adım ilerlemiş olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Marşı kaldırabileceklerini sanmıyorum, sanmak bir tarafa kaldıramazlar bile. Zorunlu din dersine gelince, bu ders kaldırılamaz çünkü bu dersin okullarda okutulmasını ATATÜRK istemiş.

Etek meselesine gelince herkesin kılık kıyafet özgürlüğü var bu ülkede, millet ne giyeceğini sizemi soracak..

Anüsünüzden element uydurmayın. Zorunlu din dersi tamamen abd tarafından menderes hükümeti döneminde 22.05.1950 08.03.1951 zamanında çıkartıldı. 

Zorunlu din dersi tamamen abd tarafından menderese dayatılmıştır. Marshal yardımından sonra koreye asker, natoya girmemiz için abd şunları şunları ülkenizde yapmalınız diyor ve yapılıyor olay bu. Mustafa Kemal Böyle birşey yapmadı.....

zorunlu din dersini bizzat kenan evren koymuştur.iyi araştır.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Mylitta bunu yazdı:

BosphorusPasha bunu yazdı:

Türkiye aslında laik falan değildir olmamalı da Türkiyenin dini İslamdır Bu vatanı iki karış eteğiyle sokakta dolaşan orospu lar almadı başı kapalı namazında niyazında analarımız aldı. (Tabi onlar bazılarınızın anaları değiller.)  Bu ülkede burada gördüğün gibi islam düşmanı haysiyetsizlerle dolu ülkemi allem edip kullem edip imanından edenlerle dolu Şükür diyorum sadece şükür. ,

,

edit Konuya itafen yazmadım bu cevabı. İsatiklal marşının kalkması tarzında bişey istiyo diye tepki vermeyin.

Ne diyo İstiklal marşında;

Bu ezanlarki Şehadetleri Dinin temeli

Ebedi yurdumun üstünde benim İNLEMELİ! 

Senin götüne nekadar batsada Türkiye laiktir laik kalacak. Şimdi siktir git.

Keh keh keh :)

Tartışma çıkmasın bir şey demiyorum @Mylitta dostum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Ssativa bunu yazdı:

bu konu sahibinin arkadasina gelen mail yalan söylemis :)

cünkü mevcut hükümetde dahil türkiyede gelmis gecmis bütün ideolojik fikre sahip partiler istiklal marsini kutsal sayar bunu herkeste bilir. kabulde ederiz.

bu olsa olsa nabiz yoklamak olabilir.

sence bir insan neden nabız yoklamak ister ? benim bi amacım varsa korkuyorsam bir nabız yoklarım..bu demek oluyor ki adam daha büyük işlerin peşinde.

ayrıca dtp gelirse hiçte istiklal marsının kalacağını düşünmüyorum...

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:

AbdullahAzad bunu yazdı:

okullarda her turlu din dersine karşıyım tamamen sacmalık. okulda din dersi verilecekse camiler neden var kliseler felan ? isteyen istediği zaman gidip öğrenebilir zaten.

ha birde aleviliğin islamdan ayrı bir dinmiş gibi gösterilmesi zaten tamamen bir saçmalık.

kardeşim gereksiz gereksiz konuşma.hele okuduğunu anlayamadan, idrak edemeden hiç konuşma.sizin zihniyetiniz bu ülkede kuran kurslarına karşı.kursta öğrenme nerde öğren ? camide nasıl öğreneceksin dini ? böyle saçma sapan bi mantık görmedim.

ayrıca aleviliği din olarak gören de yok.aleviliğin din kültürü dersinde gösterilmesi onun bir din olduğu anlamına gelmez.bunları iyi kavra.

böyle saçma bişey olabilir mi ya senin zihniyetine göre tıp dersleri niye okulda var nasıl olsa hastaneler var gidip ordan öğrensinler.saçmalık..

Örneklerle arkadaş iyi açıklamış.. Abdullahazad hiç camiye gitmemiş anlaşılan.. kim görmüş camide din dersi verildiğini.. İbadethane oldu dershane.. töbe töbee

west[at]tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:

ExpirE bunu yazdı:

KarakartaL bunu yazdı:

Sizde biliyorsunuzki bir ülkenin simgesi olan Milli marşı benimsenmezse o ülkenin yok olmaya bir adım ilerlemiş olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Marşı kaldırabileceklerini sanmıyorum, sanmak bir tarafa kaldıramazlar bile. Zorunlu din dersine gelince, bu ders kaldırılamaz çünkü bu dersin okullarda okutulmasını ATATÜRK istemiş.

Etek meselesine gelince herkesin kılık kıyafet özgürlüğü var bu ülkede, millet ne giyeceğini sizemi soracak..

Anüsünüzden element uydurmayın. Zorunlu din dersi tamamen abd tarafından menderes hükümeti döneminde 22.05.1950 08.03.1951 zamanında çıkartıldı. 

Zorunlu din dersi tamamen abd tarafından menderese dayatılmıştır. Marshal yardımından sonra koreye asker, natoya girmemiz için abd şunları şunları ülkenizde yapmalınız diyor ve yapılıyor olay bu. Mustafa Kemal Böyle birşey yapmadı.....

zorunlu din dersini bizzat kenan evren koymuştur.iyi araştır.

sen iyi araştır bence...... yazdıklarım doğrudur.

MİLLİ EĞİTİMİMİZİ SATAN BU GÜN CİA AJANI PETRO MR FETHULLAHIN MAĞAZALARI NT DE AĞIM ŞAHIN ANLATILAN KİTAPLARININ SATILDIĞI ADNAN MENDERES 1955 ZORUNLU DİN EĞİTİMİNİ SOKMUŞTUR...

ADNAN MENDERES MARSHALL YARDIMI vs.  yüzünden MİLLİ EĞİTİMİ SATMIŞ BİZİ NATOYA SOKMUŞ İNGİLİZCE EĞİTİMİDE YİNE SOKAN ADNAN MENDERESTİR. YOBAZLIKLAR YİNE ADNAN MENDERESİN ZAMANINDA BOKU ÇIKMIŞTIR:

ANCAK SONRA NEDENDİR BİLİNMEZ ÜLKE MENFAATİNE DOKUNACAK GÜZEL SANAYİ ATILIMLARI YAPILACAKKEN RUSYADAN TAM YARDIM ALIYORDU Kİ İKTİDARDAN ALPARSLAN TÜRKEŞİNDE İÇİNDE BULUNDUĞU AMERİKANCI CUNTA TARAFINDAN İNDİRİLMİŞTİR.......

AYRICA EZANI TÜRKÇE den ARAPÇAYA ÇEVİRENDE ODUR........

"bea"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

West bunu yazdı:

1903 bunu yazdı:

AbdullahAzad bunu yazdı:

Örneklerle arkadaş iyi açıklamış.. Abdullahazad hiç camiye gitmemiş anlaşılan.. kim görmüş camide din dersi verildiğini.. İbadethane oldu dershane.. töbe töbee

benim düşüncem bir insan dini öğrenmek istiyorsa öğrenir.illa ki derste öğrenilecek diye birşey yok.fakat okulda gösterilmesi bence iyi birşey.okulda gösterilmeyince öğrenilmeyen din'e ben din demem zaten.hıristiyanlığı öğrenenler okulda mı öğreniyor soruyorum?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:

sen iyi araştır bence...... yazdıklarım doğrudur.

MİLLİ EĞİTİMİMİZİ SATAN BU GÜN CİA AJANI PETRO MR FETHULLAHIN MAĞAZALARI NT DE AĞIM ŞAHIN ANLATILAN KİTAPLARININ SATILDIĞI ADNAN MENDERES 1955 ZORUNLU DİN EĞİTİMİNİ SOKMUŞTUR...

ADNAN MENDERES MARSHALL YARDIMI vs.  yüzünden MİLLİ EĞİTİMİ SATMIŞ BİZİ NATOYA SOKMUŞ İNGİLİZCE EĞİTİMİDE YİNE SOKAN ADNAN MENDERESTİR. YOBAZLIKLAR YİNE ADNAN MENDERESİN ZAMANINDA BOKU ÇIKMIŞTIR:

ANCAK SONRA NEDENDİR BİLİNMEZ ÜLKE MENFAATİNE DOKUNACAK GÜZEL SANAYİ ATILIMLARI YAPILACAKKEN RUSYADAN TAM YARDIM ALIYORDU Kİ İKTİDARDAN ALPARSLAN TÜRKEŞİNDE İÇİNDE BULUNDUĞU AMERİKANCI CUNTA TARAFINDAN İNDİRİLMİŞTİR.......

AYRICA EZANI TÜRKÇE den ARAPÇAYA ÇEVİRENDE ODUR........

kardeşim günümüz din dersi kenan evren döneminde zorunlu hale getirmiştir bunu istersen google'a yazıpta bulabilirsin.bu bu kadar uzatılcak bi konu değil.diğer saçma yazılarına cevap yazmayacağım görüşlerimle çok terssin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

Draenei bunu yazdı:

bu haberi bende okudum mynette. bunu sadece ilk okul çocukları için yapalım diyorlar. güya ilk okul çocuklar için İstiklal Marşımızı ve Andımızı zorunlu olmaktan çıkartalım diyorlar. daha çok kürt çocukları düşünerek ten böyle bi önerge sunmuşlar sanırsam..  bu öngörüyü gündeme taşıyan insanlar  geçmişini bilmeyen şahsiyetsiz ve zavallı yaratıklardır.. biz İSTİKLAL MARŞIMIZI zorla değil gururla okuyoruz

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

sanki kuran kurslarında çok vasıflı adamlar ders veriyorda..... amk küçükken gitmiştim gitmez olaydım öküzün birini koymuşlardı elinde sopa alfabeyi öğretirken sağa sola vurur. ilk okulu bitirmişmi belli değil meymemliektsiz bir adam bize ders veriyordu. mahallemde de gördüm aynı adamlardan türevleri yine kuran dersi veriyor.....

devlet kontrolünde açacaklarsa açsınlar imamhatip mezunu bile olsa birşey mezunu olsun öğretsin.... küçücük beyinlere yazık..... daha o yaşta haremlik selamlığı öğretiyorlar kız erkek ayırıyorlar kafalarını örtüeüyorlardı...

"bea"
Toplam Hit: 8979 Toplam Mesaj: 70