folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstiklal Marşı Ve Andımız Kalkıyor Mu ?

İstiklal Marşı Ve Andımız Kalkıyor Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Küçük ExpirE mi yer benim onlar. Böyle bir düzenleme getirilemez. Sıkar biraz asker halen satılık değil belki bir takım bağımlılıkları var ancak böyle bir şeyde askerde ayağa kalkar...

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:
    -----------------------------

irwa bunu yazdı:

herşeyin içine ettikleri gibi utanmadan milli değerlerede el atıolar çok yazık..uyu Türkiyem

Ülkede bir tek kendinizin uyumadığını sanmayın ya. Sanki çok hakimsiniz olaya.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:

Küçük ExpirE mi yer benim onlar. Böyle bir düzenleme getirilemez. Sıkar biraz asker halen satılık değil belki bir takım bağımlılıkları var ancak böyle bir şeyde askerde ayağa kalkar...

al işte 2010 türkiyesinde bi tane daha.. Pardon kim ayağa kalkıyo? Sen farkındamısın bu ülkenin ordununun içinde kaç tane cemaat komutanı var biliyormusun?  Şakacı seni

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bence buna dua etmelisiniz. kaldi ki yakinda 10 kasim saygi durusunu ve resmi makamlardan Ataturk'un fotograflarini da kaldirmak isteyeceklerdir.

'10 kasimda sap gibi ayakta durmanin ne anlami var' zihniyetinde bi basbakanimiz var, neden bunlara sasiriyoruz ki ?

simdi biri alinti yapip bana laf sokmaya calisacak, en iyisi bu ya da kotunun iyisi bu, digerleri ne yapti diyecek, bakalim atlayacak bi sazan olacak mi.

olayin siyasi boyutunu ele almak istemem ama en basitinden durum bu.

adamlara sorsak milliyetciyiz cumhuriyetciyiz vs vs derler ama nasil oluyorsa istiklal marsimiz onlar icin 'sacma' bir uygulama oluyor :)

neyse hayirlisi diyelim.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

andımız ve din dersi kaldırılmalı.

istiklal marşı kesinlikle kaldırılmamalı.

DOM..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

küfretmemek elde değil istiklal marşı ve andımız kime batmış ne zararı varmış...şeytan çok şey diyor ama zamanı var bu da gelir bu da geçer

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

şaşırdınızmı?

le le le sakine
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

ExpirE bunu yazdı:

al işte 2010 türkiyesinde bi tane daha.. Pardon kim ayağa kalkıyo? Sen farkındamısın bu ülkenin ordununun içinde kaç tane cemaat komutanı var biliyormusun?  Şakacı seni

Al işte bir tane daha arkadaşım madem asker bu adamların elinde o zaman tv lerde dönen asker karşıtı hakaret içerikli propaganda süreci neden? Madem ellerinde akıtılan paralar neden? Ergenekon süreci neden?

Asker ellerinde olsaydı bu ülkeye Sevr çoktan getirilmişti.....

Yugoslavya parçalanış sürecini inceleyiniz aynı senaryo bizdede dönüyor v e halen ele geçirilememiş kale tsk dır. mit bile bu gün cemaat in elinde ancak tsk halen kapı gibidir.

"bea"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Bırakınız yapsınlar, bırakınız etsinler. Nimet Çubukçu bir başarısızlık abidesi. Bu kadar dengesiz bu kadar başarısız bir bakan görmedim. SBS'nin kalkması aşırı derecede saçma, okullar rasgele öğrenci geçirecek notları yüksek tutmaya çalışacak bu kaliteyi ciddi anlamda düşürür. Ulus devlet ortadan kalktı federal yapıya doğru gidiliyor halk bu gidişattan memnun bu açıdan bakıldığında istiklal marşı kalkabilir, din dersinin birinci sınıfa inmesi de makul yani abd eksenli liberal bir din devleti olacaksak makul şeyler bunlar. Dini eğitim ne kadar güçlü olursa sisteme bağlılık o kadar artacaktır; netice itibariyle din olarak istediğiniz her şeyi öğretebilirsiniz eğilip bükülebilen bir yönlendirme aracıdır güçtür.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

Türkiye aslında laik falan değildir olmamalı da Türkiyenin dini İslamdır Bu vatanı iki karış eteğiyle sokakta dolaşan orospu lar almadı başı kapalı namazında niyazında analarımız aldı. (Tabi onlar bazılarınızın anaları değiller.)  Bu ülkede burada gördüğün gibi islam düşmanı haysiyetsizlerle dolu ülkemi allem edip kullem edip imanından edenlerle dolu Şükür diyorum sadece şükür. ,

,

edit Konuya itafen yazmadım bu cevabı. İsatiklal marşının kalkması tarzında bişey istiyo diye tepki vermeyin.

Ne diyo İstiklal marşında;

Bu ezanlarki Şehadetleri Dinin temeli

Ebedi yurdumun üstünde benim İNLEMELİ! 

oha.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 8990 Toplam Mesaj: 70