İyiki Kota Var!
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------
dikkat edersinki rene çok para ödüyor o kullansın.
-----------------------------Hocam bende o kadar ödeyorum Bende Serbest kullanabilirmiyum. Rapidimde var. :)
-
heh tam aradığım konu sizi iice bi daatim bugün msnde hollandalı bi arkadaşla konuşuyordum
na bomba kısım laf adsl fiyatlarına geldi bilgisayar fiyatlarından fln konuşurken
20megabit sınırsız internet, ip-tv bide live stuff dediği bişe var annamadım tam onu 30euro imiş efenim
ben kotalı 1 megabit hız şu ka diince neresiyle gülen bir msn ifadesi atcanı şaşırmıştır galpa :)
-
Hocam bu aralar baya bir saçmalamaya başlıyorsun hava al bence?
-
polyanna olsun bir kolumuz daha var..
-
ayda 29 ytl ödüyorsun 4 GB kota
1 DVD 4.7 GB
29 ytl ye 1 dvd alamıyorsun telekomdan
sokakta 2-5 ytl ye dolu DVD alıyorsun..
Japonya 1 tek eve 1gbit internet verilebiliyorken telekomun Yurt dışı çıkışı 23 gbit. 23 tane japon kadar etmiyor muyuz? bir japonun 1/1000 i ediyoruz be!
Hem biz oksijen mi kullanmıyoruzda tasarruflu olalım ? Hoca 21. YY. dayız. İnternet bilgi demektir. Kalem kılıçtan keskindir anlatabiliyor muyum?Arap & İngiliz TÜRK (:S) Telekoma sövdürtme şimdi.
-
rapidshare'nin cıkışı 220 Gigabit/s (: (yanlış bilmiyorsam)
-
4096 sınırsız ile ayda en az ( abartmıyorum. abartıyosam abartmış olayım ) 80 gb dosya indiriyorum. hepsi anime.
-
imzam herşeyi anlatıyor zaten.
-
Bu lafı duyduktan sonra bütün download larımı kapattım :P
-
TTNet hakkinda yillardir yazi okuyorum, ama omrumde okudugum en sacma yazi buydu..
emrow bu yazdiklarina kendin gercekten inaniyor musun?