İzmirin Ayıbı
-
HoLyCat bunu yazdı
tek soylemek istedigim sey CHP sagolsun..
Not : Ne kadar parti varsa hepsinin amk .
alın bunu içeri :)
-
Eğer bu yazıyı mail attıysan çeşmeyi hepten sökebilirler reis.
-
Yönetimden birileri hazır su işine girmiştir.
-
izmirli mürid vardı konuya yorum yapmamış. başına bişey mi geldi acaba?
-
Aytekinet bunu yazdı
bi ara izmire metroya mı banliyoya mı ne binmiştim yemin ediyorum ahır gibi kokuyordu toplu taşıma değil sanki at çiftliği hocam.
istanbulda metrobüse sıçmışlar
hipokondriyak tarafından 07/Kas/12 00:38 tarihinde düzenlenmiştir -
herbirimiz him@izmir.bel.tr adresine yüklensek bu güzelim şehir için zor bir olay değil ki 2 dk sürmez mail atmak.
-
ferriere bunu yazdı
Hocam oy garanti kesin alırız İzmiri düşüncesiyle Türkiyenin en büyük köyü yaptılar İzmir'i....
Çeşmeden önce yapılacak o kadar çok şey var ki..
Konuda söylendiği gibi, var olan sembollerle bile ilgilenmeden yeni yeni semboller yapılıyor.. Sadece sembol..
MisaL, bulundugu yerin adini tam bilmedigim Atatürk büstü, ( metrodan gorunen kocaman olan )
İyi guzel hos da, oralarda yasayan yuzlerce fakir fukara insan, yuzlerce gecekondu.. Buralara el atmak dururken bilmemkac milyon lira harcayip bir büst yaptirmak..
Sacmaliyor izmir belediyesi.
noname tarafından 07/Kas/12 00:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Yaw İzmir'in öyle problemleri var ki saat kulesinin çeşmesinden su aksa ne olur akmasa ne olur.Bu mu büyük ayıp
-
aga chp'yi ve hiç bi partiyi savunmuyorum ama.. iyide akp gelse bütün konagı kapatır oraya gökdelen diker.. tüm sahil şeridini ve alsancagıda kapatır, dışarı masa koymama olayını uygular..+ alkol, bali , tiner satışınıda yasaklar amk :D
o yüzden bi saat kulesinden su akmamış onu tınlamıyorum açıkcası..
-
aga chp'yi ve hiç bi partiyi savunmuyorum ama.. iyide akp gelse bütün konagı kapatır oraya gökdelen diker.. tüm sahil şeridini ve alsancagıda kapatır, dışarı masa koymama olayını uygular..+ alkol, bali , tiner satışınıda yasaklar amk :D
o yüzden bi saat kulesinden su akmamış onu tınlamıyorum açıkcası..
.........................................................................................................................................................................................
karşı tarafı savunmak değil maksadım.
İçinizde yakın zamanda kayseriye giden vardır. hele hele Talas 'a. gerçekten hizmet yapıyorlar. belediyecilik anlayışı bu.
yılın 150-170 günü karla kaplı olan bir ilini ne duruma getirmiş.80 km çapta suni göl var. iklimi değiştirmiş. bırak yol su elektrik gaz dsl altyapıyı.
adam bi kere kanal kazmış olayı orda bitirmiş. bir daha kazmaya gerek yok.
burada her hafta kazı var aynı sokakta.
ne konağı ne de alsancağı kapatamazlar. (bazıları diyor ; yobaz kayseri) kayseride bile birçok içkili mekan var. bay bayan gidip oturabilecek şekilde. zaten erciyes turistik mekan.
uzun lafın kısası. bunlar hıyar. ama bunlardan cacık bile olmaz.