İzmirin Ayıbı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    caldii10 bunu yazdı

herbirimiz     him@izmir.bel.tr     adresine yüklensek  bu güzelim şehir için zor bir olay değil ki 2 dk sürmez mail atmak.

yazılacak ortak bi metin ile hepimiz yüklenebiliriz. yeni bi konu aç destek için herkes yardım eder. konuya gönderilecek metin ve mail adresi yaz herkez 2 dk sını ayırır bence bu konu için.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

belediye sanki ülkede taş kalmamış gibi danimarkadan yanılmıyorsam süper kalite parlak on numara taş getirdiler. hatay üçyol bahçeli evler tarafına kaldırımları söküp onları taktılar. sonra taşları eskitme yöntemi ile darma dağın ettiler güzelim taşları..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

akmasın amk çeşmesi ne olacak...! akmasa ne olacak yani susuz mu kalacaksınız?  ben olsam bende akıtmam. israf olmasın su.

hayır yani su aksa ne olacak? kafaya taktığın şeye bak ya... güzel bir görüntüden mi bahsediyorsun yoksa çeşme diye görevi akıtmak niye akmıyor

kapsamındamı konuşuyorsun. bana sorarsan bi vatandaş olarak akmasın abicim boşuna su israf olmasın. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cagatay09 bunu yazdı

akmasın amk çeşmesi ne olacak...! akmasa ne olacak yani susuz mu kalacaksınız?  ben olsam bende akıtmam. israf olmasın su.

hayır yani su aksa ne olacak? kafaya taktığın şeye bak ya... güzel bir görüntüden mi bahsediyorsun yoksa çeşme diye görevi akıtmak niye akmıyor

kapsamındamı konuşuyorsun. bana sorarsan bi vatandaş olarak akmasın abicim boşuna su israf olmasın. 

sen su içtiğinde suyun israf olduğunu düşünüyrsan haklısında hergün binlerce insan geçiyor ordan yerli yabancı.. elini yıkamak isteyen yada su içmek isteyen binler ce insan var orada...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

akmayan çeşmelerine bile kurban olsun diğer 80 il :) 

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    narkozMRT bunu yazdı
    cagatay09 bunu yazdı

sen su içtiğinde suyun israf olduğunu düşünüyrsan haklısında hergün binlerce insan geçiyor ordan yerli yabancı.. elini yıkamak isteyen yada su içmek isteyen binler ce insan var orada...

hocam içilen su olacağına inanıyormusun orada. binlerce insan demek envari çeşit insan demek? suyu açık bırakan mı dersin? ayaklarını yıkayan mı dersin? abdest almaya gelen mi dersin? benim anlatmak istediğim bu kadar kalabalık bir yerde üstelik tarihi değeri olan bir yeri yıpratılmasıda cabası?? binlerce insan yani sen anla hacı.. akmasada olur diye düşünüyorum. hele ki o kuleden..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

abdest alacak kişi caminin arkasında 7-8 çeşme var.

ama kulenin altında 5-6 tane çeşme susuz. oraya gelen yerli yabancı turist var. 

sen şehrini bu şekilde koruyorsan, onların gözünde ne duruma düşersin. bir düşünmek gerek.

Bugün yine oradan geçtim. ve halaa aynı. Bu hafta ve önümüzdeki hafta da hergün oradan geçeceğim. işim gereği.

ama bu sonuç çıkacağını düşünmüyorum.

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rebel_Rider
    Rebel_Rider's avatar
    Erkek

hocam valla ağzına sağlık.. benim söyleyemediklerimi söylemişşin.

"I told you guys. NEVER underestimate the power of a _________."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferriere
    ferriere's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    ferriere bunu yazdı

Hocam oy garanti kesin alırız İzmiri düşüncesiyle Türkiyenin en büyük köyü yaptılar İzmir'i....

Çeşmeden önce yapılacak o kadar çok şey var ki..

Konuda söylendiği gibi, var olan sembollerle bile ilgilenmeden yeni yeni semboller yapılıyor.. Sadece sembol..

MisaL, bulundugu yerin adini tam bilmedigim Atatürk büstü, ( metrodan gorunen kocaman olan )

İyi guzel hos da, oralarda yasayan yuzlerce fakir fukara insan, yuzlerce gecekondu.. Buralara el atmak dururken bilmemkac milyon lira harcayip bir büst yaptirmak..

Sacmaliyor izmir belediyesi. 

İzmire rahmetli Ahmet Piriştina gibi İzmir'i tekrar ayağa kaldırabilcek bir başkan lazım ama bence CHP-AKP rekabetinin çok büyük zararı var İzmire normalde çekişme başarıyı getirir İzmirde tersi oluyor.Bostanlı-Üçkuyular feribotuna biniyorsun Ayvalık (liman İstanbul) İstanbuldan gelmiş, metroya biniyorsun trenlerin yarısı Ankaradan gelmiş İzmir diğer şehirlerin artıkçısı olcak kadar mı kıymetsiz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

İzmir halkına müstehak gibi görüyorum nerdeyse.

Allahımın konyası bile ne hale geldi 10 yılda. Koskoca izmir hala köy gibi,birçok chpye oy atmış izmirlide bunu demiş zaten konuda. Kayseri konya ne halde,koskoca izmir ne halde. Beğenmiyorsanız desteklemeyeceksiniz. Adamlar size kaç yıldır bi yatırım yapmadı. Hala destek veriyorsunuz yazık.

Toplam Hit: 7597 Toplam Mesaj: 65