İzmirin Ayıbı
-
kimse de demiyor aga para var da mı şunu yapmıyorlar? yılmaz büyükerşen geçmişteki seçimlerden birinde isyan ettiydi en son. aziz kocaoğlu da konuşsa öyle şeyler anlatır ki şizofren oldu zannederiz. gerçi kim duyacak konuşsa? yılmaz büyükerşenin sesi kıytırık birkaç websitesinden başka hiçbi yerde dillendirilmemişti.
hadi hiçbişey bilmiyon bi düşün chp heryeri kaptırsa izmir'i kaptırmayacak durumdayken buranın belediyesine eksta önem vermez mi? stratejik olarak buna mecbur. buna rağmen izmir bu haldeyse bi işte bi iş var der normal zekaya sahip bi insan.
-
para yoksa kredi alsınlar ama nasıl olsa oylarını alıyolar niye hizmet etsinlerki hazır oy :D
-
beyaban bunu yazdı
akmayan çeşmelerine bile kurban olsun diğer 80 il :)
imza :D
-
Erdoğan söylüyo ama anlıyomusunuz? bi çenenizi kapatında istanbula ankaraya bakın. mükemeliniz izmirin nasıl bi bokun içinde olduğunu görün. gururunuzu yenin de bi dönem akpye oy verin ve sonucu görün. suç belediyede değil chpde de değil suç sizde. Adamlara vermişiniz güveni adamlarda ne yaparsak yapalım hatta yatalım izmir chpden vazgeçmez diye düşünüyo..
Çanntada kekliksiniz kusura bakmayın. -
ferriere bunu yazdı
Hocam oy garanti kesin alırız İzmiri düşüncesiyle Türkiyenin en büyük köyü yaptılar İzmir'i....
-
normal çeşmenizden su akıyorsa sorun yok, tuncelide 2 haftadır su gelmiyor şehrin geneline. günde 2-3 saat açıyorlar...
-
YYuh be bi tarihi çeşmeden su akmıyor diye olayı siyasete çektiniz. adamlar bu şikayeti bile kullanarak akp şakşakcılığı yapıyor. ulen dallamalar
sözkonusu maximum hizmet o zaman madem göndersinler o zaman ödenekleri izmire? niye göndermiyorlar? kendi akpli belediyelerine para
gönderirken süper dimi? istanbulda izmitte laleleri satın alıp alıp arapları ve kendilerini zengin ederlerken sesiniz çıkmıyordu ama! insan evladıııııııı
işte nankördür amk. ankaraya ödenek istanbula ödenek var. izmire yok. ondan sonra izmirden üstün hizmet bekle. sonrada burda akp
şakşakçıları çıksın akpye bi kerecik verseniz izmir çok güzel olacak diyorlar. yani çizdikleri kestaneyi birde kestane şekeri yapacaklar..siz
değilmisiniz büyükşehir kanunu ile ele geçiremediğiniz şehirleri yasalarla bünyenize katan, beldeleri kapatan 20.000 bin nüfuslu chpli veya mhpli
belediyeyeleri kapatıp , 1.500 nüfuslu akpli belediyeye dokunmayan sonradan görme demokrasinin ben taa....
Geçtiğimiz yıllarda ödenek verilmiyor bir çok belde yada belediye akpye geçti. Niye geçti ? haa demekki neymiş kedi gö..ünü görmüş y...ram var
demiş.... ayrıca siz izmirin şu anki haline dua edin. evinizde suyunuz akıyorsa dua edin.. oy alamadı diye gavur dedikleri memleketi şimdide bu
şekilde alamazsınız...
-
cagatay09 bunu yazdı
ankaraya ödenek istanbula ödenek var. izmire yok.
izmire ödenek olmadığını nerden çıkardın? http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/27913.html benim üniversite bitirme tez konum ;)
-
Prometheus bunu yazdı
kimse de demiyor aga para var da mı şunu yapmıyorlar? yılmaz büyükerşen geçmişteki seçimlerden birinde isyan ettiydi en son. aziz kocaoğlu da konuşsa öyle şeyler anlatır ki şizofren oldu zannederiz. gerçi kim duyacak konuşsa? yılmaz büyükerşenin sesi kıytırık birkaç websitesinden başka hiçbi yerde dillendirilmemişti.
hadi hiçbişey bilmiyon bi düşün chp heryeri kaptırsa izmir'i kaptırmayacak durumdayken buranın belediyesine eksta önem vermez mi? stratejik olarak buna mecbur. buna rağmen izmir bu haldeyse bi işte bi iş var der normal zekaya sahip bi insan.
Yılmaz kendisi söylüyor Tramvay yapılmadan önce iller bankası ve hazineden kredi istedik vermediler Sizin nufusunuz kaldırmaz tramvayı vs. dediler diye. Adam gitti Avrupadan kredi cekti öyle yaptı. Krediyi ödedi üstünede tramvayı hatlarını büyütmeye basladı. Ne zaman yılmaz geldi eskişehiri yaşanır bi hala getirdi.
Ha birde 5.yıldır kütahyadayım Akpnin belediye kalesidir.5 yıldır ben ana caddesindeki kaldırımı söküp cıkartmakdan baska birsey görmedim. Bizzat muhafazakar bi hoca anlattı dersde. Stratejik planlama toplatısında belediye baskanına aynen sormuş neden bi hizmet yok gibisinden bişey demedi dedi hoca.
-
kalemlik bunu yazdıcagatay09 bunu yazdı
ankaraya ödenek istanbula ödenek var. izmire yok.
izmire ödenek olmadığını nerden çıkardın? http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/27913.html benim üniversite bitirme tez konum ;)
yasal ödeneklerden bahsetmiyorum keyfi ödeneklerden bahsediyorum hacım.