Kendi Düşüncelerim...
-
Deca dediklerine ve düşüncene katılmakla beraber şiddet ve küfürle olaya yaklaşmanda son derece yanlıştır.Bunları yaptığın ve düşündüğün sürece o yobaz ve kuru kafa avcılarından ne farkın kalır.Bu foruma takılıyorsanız bilgisayarla ve teknolojiyle ya içiçesiniz yada meraklısınız dolayısıyla bilimin yolundan gitmeniz gerekirken şeriatın sembolü olmuş beni ve benim görüşümdeki insanları potansiyel sapık görüp bilimden ve akıldan uzak insanları savunmak saçmalıktır.
Firkirlerinizi tartışırken kimseyi tartaklamak zorunda değilsiniz.Türk Cumhuriyetinin aksakta olsa bir anayasası vardır.Burada yazan kurallar uygulanmıyorsa uygulatacaksınız.Kalkıp elinizi taşın altına koyacak tepkinizi vereceksiniz.
-
eğitim şart.. ama zaten avrupaya bi özentilik sözkonusuyken bu kendini kulturlu sanan insanları ne kadar egitsen fayda etmez..
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------ben de ondan bahsettim dostum,yürürlükte var ama "ölü kanun" olarak adlandırılıyor,çarşafta böyle işte,sen ya da bir başka arkadaşın ya da haberlerde hiç bir polisin çarşaflı birini durdurup ceza yazdığını ya da savcılık tarafından ifadesi alındığını gördün ya da duydun mu?
Anlamadığım ana avrat düz gitme neden???
-----------------------------Çok duydum. Hatta kara çarşaf giydiği için içeriye sokulmayan çok zombide gördüm. Hergün okula girerken minibüste peruğunu düzeltenlerde görüyorum. Hadi sen gir bi devlet dairesine kara çarşaflı bakalım seni sokuyorlarmı içeriye hadi denesene? Bir devlet hastanesine gir yada kara çarşaflı birisi doktorluk yapsın hadi bakalım , ceza kestiğini gördünmü demiş birde.
Senin bunları yazarkenki amacın nedir onu açıklasana bir ? Sence ülkenin durumu nedir ? Yanlışmı tüm bayanların açık dolaşması , şeriat mi gelsin Mustafa Kemal Atatürk yanlış şeylere mi imza atmış ? Arabistan mı olalım bizlerde? Adım başı kara kara zombiler mi görelim ?
Modern arabistan uzaya kara çarşaflı kadın yolladıda bizmi görmedik.
Yarın birgün bir cinayet işlenince sokaklar zombi kaynasa cinayeti işleyen zombi yüzünden katil yakalanamayacak. O çarşafı erkekde giyinip kıvırtacak ortalıkta. Bu kara çarşaflı erkek!! bakın diyenlerde çıkar :) ne gülerim... bu arada ciddi ciddi o kara çarşafı giymiş erkeklerde vardır.
Yeri gelmişken kadınları sünnette edelim tam şeriat gelsin işte ne güzel ohhh 4 kadınıda çektik mi kenara razıyım ben aslında. Bana bir yaptırım yok. Kadınları savunuyorum ben burada. Keyfim yerinde .... Giysin kara çarşaf güneşin ortasında kavrulsun , ben sahilde dikizlerim gene dikizleyeceğimi. Ayrı plajlarda giriyorlar zaten :)
-----------------------------Arkadaşım banane tüm bayanların açık gezmesinden,herkes özgürdür,isteyen toplumun genel ahlak kuralları çerçevesinde gezer,mesela genital bölgesi açık gezemez,bu da ceza kanunlarında düzenlenen teşhircilik suçuna girer,yani isteyen istediği gibi gezer...
Ancan senin bunları yazarken ki amacın nedir ifadesini anlayamadım,amacım kendi düşüncelerimi ifade etmek,şeriatta istemiyorum,sen neden sürekli karşındakini suçlayarak konuşuyorsun?Mustafa Kemal yanlış şeylere mi imza atmış demişsin,hayır tabi ki atmadı,bir zamanlar mustafa kemal de sizin beğenmediğiniz o sarık ve cüppelerle gezdi...Aşağıda ki linkte resmi var,isteyen bakabilir...
http://img295.imageshack.us/img295/8652/atatrkmd4.jpg
Ayrıca bir devlet hastahanesine giden hastaya düzeltiyorum devlet ya da özel hastaneye giden hastaya,doktorun bakmama gibi bir lüksü yoktur,bunu da "Hasta Hakları" diye aratırsan bulursun,yani o doktor kadın çarşaflı diye bakmıyorsa bu tamamen Doktorun Hatasıdır...
-
Tamam kardeşim dediklerini çok iyi anladım. Sana çok iyi dileklerimi armağan ediyorum bunu savunman üzre;
Umarım karaçarşaflı bir hanımın olur. Umarım kızınada Vakko kara bir çarşaf alırsın. Herkes özgürdür sende umarım en yakın zamanda bir sarık alır onunla dolaşırsın. Yasak değil nede olsa , kolay gelsin (F) selametle allaha emanet olasın
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------Tamam kardeşim dediklerini çok iyi anladım. Sana çok iyi dileklerimi armağan ediyorum bunu savunman üzre;
Umarım karaçarşaflı bir hanımın olur. Umarım kızınada Vakko kara bir çarşaf alırsın. Herkes özgürdür sende umarım en yakın zamanda bir sarık alır onunla dolaşırsın. Yasak değil nede olsa , kolay gelsin (F) selametle allaha emanet olasın
-----------------------------iyi dileklerin için çok teşekkürler ama ben almıyım,sadece çarpıklığı anlatmaya çalıştım ama sen tartışmayı klasik olarak karşı tarafla alay etme mantığıyla bitirdin,bu bir tartışmaydı,sen bir fikir yazarsın ben bir fikir yazarım,kızacak bir şey yok bunda..Beni gerçekten çok iyi anlasaydın,Karaçarşaflı bir hanım arzusuyla tutuşmadığımı da anlardın,sana da kolay gelsin,sen de Allaha emanet olasın
-
verdigin resime bakarsak Atanın yasındanda anlasılacagı uzere buyuk ihtimal ile Trablus yada filistin cephesinden bir resimdir. bir onceki yazımdada belirttigim gibi doga kosullarından dolayı arap kadınları ve erkekleri islamiyetten once/sonra carsafımsı bisey giymislerdir. buradanda nedenini anlamak cok acık. kutup a gitsen kürk giymezmisin? aynı hesap coldede bunu giyersin.
-
Kardeşim ağzına diline sağlık ne güzel söylemişsin sana helal olsun aslında hekezin bildiği şeyler bunlar ama insanlarımızın işine gelmiyor bu sebepten dolayı işi bir başka kurtuluş savaşına bırakıyorla öyle sanıyorum ki bizim ülkemizde o zamnki gibi kurtuluş savaşında canını verenlerin % 50 si bile çıkmaz her kez kaçar.
-
Ya insanlar ister başını açar ister kapatır veya çarşaf giyer.Niye giymesin senin atalatrın bunları giymiyormuydu eğer Türksen diye konuşuyorum bunun bu derece kötü bişeymi gibi gösterilmesi sapkınlık .O çarşafı herkez giyemez zaten o çarşafı giyiyorsan Allaha'ın emirlerine çok iyi bağlı olmak lazım gelir bizim insanlarımız bundan korktukları için böyle palavralar atıyorlar.Hem çarşaf giyen bir insanın gerçek anlamda söyliyeyim Allah c.c. emir ve yasaklarına uyacağı için böyle bir yanlışlık yapmasına inanmıyorum .Ayrıca bu çarşaf giymeyen içinde geçerli yanlış şu koşulla Allah gerçek anlamda inanmış olmalı.Kapanmak dinimizin gereğidir bunu modernlikle falan yorumlamayın haşa Allah'ınemirlerinin modernliği olmaz.Yüze Allah müslüman akıllıdır demiştir.İnsanın kafası açık olmalı geriye her yer kapansa ne olur insanların zoruna neden bu kadar gidiyor.
-
deca çok haklı.
karaçarşaf yada sarıkla gezenler müslümanda biz değilmiyiz?
kılık kıyafet yönetmeliği bunun için geldi zaten arabistanın petrol harci hiçbişeyi yok petrol bitti araplar bitti bu gözle bakılabilir
dilin gelişmeside çok güzel tabbi
"nbrrr janımmmmm" vs.. harici
modern olamıyoruz bi bakıma hep geriye sayıyoruz
pişip pişirip aynı şeyleri önümüze koyuyorlar
yıllardır çarşafları perukluları tartışıyoruz ayıp ya... -
çarşaflı ninjalara en az deca kadar kıl oluyorum ama deca gibi sokakta küfür etmem. yanlız mesela bi toplu taşıma aracında modern bi yaşlı teyze binerse hemen yer veririm zaten çoğunun iyiliği yüzüne vuruyo diğerleride suratlarındaki memnetsiz ifadeyi saklamak için takıyo olabilir diye düşündüğüm bile oldu.. işin kısası hayatta yer vermem çarşaflı birine benim gözümde benim kişisel kararlarımca onlar ülkeyi boka iten insanlardır ülkeye irticayı getirmeye çalışan hurafeler silsilesini baş kahramanlarıdır. zaten sırf zararlar oturup evinde hasta hasta devletin sağlık giderlerini yiyolar :@..